sunnuntai 7. elokuuta 2011

let me introduce you, to my party people

voisin alottaa taas kerran tekstin tällä ah niin tutulla lauseella: väsynyt mutta onnellinen! :-) meillä oli siis tänä viikonloppuna Kompa (jos joku ei vielä tiedä mikä se on niin rullaappas pari postausta alemmas ni sieltä löytyy oleellisimmat tiedot :-)) ja ei voi muuta sanoo ku että oli taas aivan superhauskaa, ja siitä kertoo varmasti myös tää väsymyksen taso! oon nukkunu tänää kahteentoista ja sen lisäks ottanu jo kahet päikkärit.. :-D mutta ei haittaa koska takana on taas mitä parhain viikonloppu!

koska kerroin ton Kompan pääidean ja perinteet jo tossa aiemmassa postauksessa, ja koska omani ja muiden hyvinvoinnin vuoks mulla ei oo ihan kauheesti julkasukelposia kuvia, ajattelin tehä tästä postauksesta tollasen pienen tiivistelmän siitä miten vuoden 2011 Kompa suju :-)

vuoden 2011 Kompassa me siis mm. :

  • iloittiin jälleennäkemisistä


ihanan maalaisjunttien näkösinä mä ja Vallu, pointsit siis tyylistä!
  • oltiin liikkeellä festari tunnelmissa

jossain vaiheessa lauantai-iltaa mä vein tän järjestysmiehen roolin! :-D


äiti, isi ja Anne oli hommannu meille kaikille Turkista tälläset vähintääki aidonnäköset festari-rannekkeet, joita noi alkuperäset järjestysmiehet sitte tsekkaili vähä väliä! meinattiinpa eräs jo heittää uloski tositteen puuttuessa ;)
  • ihailtiin auringonlaskua
  • naureskeltiin meiän söpöille koirille ja niiden kisa-asuille :-D ja vähä muidenki kisa-asuille..



niiin söpö <3 yks harvoista koirista joista tykkään! :-)
  • kisailtiin erittäin vakavamielisesti ja rankasti!


ihan söpö toi mun asu :-D just ennen ainoota ulkokilpailua alko kauhee sade..


tää oli muuten paha!
  • jännitettiin voittajia! vieläpä tavallista pidempään..


  • voittajien julistamisessa mä iloitsin pronssista, ja totesin että kultalonkerot täytyy varmaan luovuttaa jollekulle muulle :-D


  • voittajat tuuletteli voittoonsa ja me muut iloittiin niiden puolesta, mutta oltiin tietysti salaa vahingonnilosia niiden joutuessa hyppään sateisen kylmään järveen ;)


suuren suuret onnittelut Juulialle ja isille! saatinpaha meiänki taloutee taas edes toinen pokaali, ens vuonna sitte molemmat ;)

  • loppuilta me tanssitiin, laulettiin, naurettiin ja juhlittiin ihan sinne aamutunneille saakka :-D


mä ja Juulia yritettii selvästi kompata tota Peten hevityyliä...
  • seuraavana päivänä väsyneinä mutta onnellisina otettiin yhteiskuvat ja hyvästeltiin :-( aina yhtä ikävää mutta onneks ei oikeestaan kauakaan että tapaamme taas :-)


en tiedä miten onnistun näyttää näissä yhteiskuvissa aina yhtä idioottimaiselta! :-D


lisäks me mm. syötiin tosi hyvin, nautittiin taiteesta, saunottiin, uitiin ja iha vaan nautittiin parhaasta seurasta :-) viikonloppu oli ihan yhtä loistava ku aina ennenki ja kaikkia noita ihmisiä oli niin kiva nähdä, ei muuta ku ens vuotta odotellessa niinkun joku jo Facebookissa toteski!

nyt mä siirryn pois tästä koneelta ja rentoudun loppuilla, sillä siinä ne tän viikon rentoutumiset sitte oliski, mulla on noin 1020 asiaa tekemättä ennen perjantain lähtöä! eli seuraavan kerran lööfföystä on sitte tiedossa Korfun lämmössä :-D yritän keretä päivittelee teillekki tänne kaikkee kivaa, mm. stressailua siitä miten ehin tehä kaiken, treffeistä tyttöjeni kanssa, ripsienpidennyksistä ja kampaajatuloksesta! sanon jo tässä vaiheessa että loppuviikolle on luvassa ajastettuja postauksia, koska mun ekat Korfu-päivät menee oikeesti ihan  vaan totutellessa ja nauttiessa, joten sillon tuskin ehin/edes pääsen tänne blogin puolelle, eli siis jos teillä on ehdotuksia mistä haluisitte loppuviikolla lukee ni ideoita otetaan vastaan :-) muutama postaus mulla on tuolla luonnoksissa jotka haluun teille julkasta mutta toki ehdotuksia saa sanoo lisää, mitä enemmän ideoita tulee sitä enemmän luettavaa teille tulee :-D nyt kuitenki moikka moi ja hauskaa alkavaa viikkoa kaikille ihanille lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...