keskiviikko 17. elokuuta 2011

all we hear is radio gaga

älkää kysykö mikä tää otsikko on, mun oli vaan pakko kirjottaa se ku toi biisi soi just täällä nettikahvilassa missä väsään teille tätä postausta ja se on vaa nii tarttuva! mä en kauheesti ehi kirjottelee teille just nyt mitään ku on järkky nälkä ja oon menossa syömään Hellan äipän ja siskon kanssa, mutta tulin heittelee teille nyt kasan kuvia tältä ensimmäiseltä viikolta täällä Korfulla! kuten sanottu kaikki on ollu superkivaa joitain pieniä teknisiä ongelmia lukuunottamatta, toivottavasti hyvät fiilikset välittyis näistä kuvistaki :-) nää ei taida olla ihan järjestyksessä mutta hälläkö väliä ja nii, tässä on myös pieni näpäytys niille jotka uskoo mun olevan aina ihan järkyttävän kaunis :-D ainaki muutamat näistä kuvista todistaa teiän luulot vääriks ;) enjoy!


auringonlasku!



todelliset mallisiskokset!



ilta joka jäi vähä lyhyeks... joskus kannattais uskoo poikaystäväänsä :-)


kaunis drinkki mutta vain mehua vaikkei ilmeestä uskois..


meiät pakotettii ostaa tälläset rannekkeet ni oliha niitä pakko esitellä!



lööffö


valkonaamat!



white and black





sellaset meiningit meillä on täällä ollu ja koko ajan vaan paranee! :-) mulla on myös kysymys teille, ku en oikein tiä mitä kertoilisin teille täältä, ku oikeesti me ei tehdä mitää ihmeellistä varsinkaa ens viikolla ku Hellan sisko ja äiti lähtee ni me lähinnä makoillaa auringossa päivät ja jutskaillaa päämme puhki ja käydää ehkä vähä juhlimassa, nii mitä haluutte kuulla täältä? :-) yritän ottaa paljon kuvia ja kertoilla teille normaalisti mun päivistä, mutta toivottavasti ette kyllästy ku mun kaikki päivät on vähä samanlaisia täällä :-D palataan asiaan perjantaina joidenki juttujen kera! :-) ja hei kiitti kaikista kysymyksistä ja kommenteista, ootte piristäny iha hirveesti mun päiviä aina ku oon käyny koneella, hauskaa loppuviikkoo ihanat ja heippa moi! :-)

5 kommenttia:

  1. Aaargh oot kuule joka kuvassa sairaan kaunis!!:)

    Postaa ihan vaa normipäivistä kuvien kera, ei kyllästytä:)

    -Anna

    VastaaPoista
  2. Et sais laittaa tälläsiä kuvia tänne, tulee itelle ihan kamala himo ulkomaille! :D Vois varmaan harkita jos ens kesänä lähtis jonnekin :P

    Sulla on varmaan ollu tosi ihanaa siellä! :) Pidähän hauskaa loppuun asti!

    Anniina

    VastaaPoista
  3. Toi on kyllä ihana toi turkoosi toppi, missä on tossa rinnan kohalla tasku ! Vaikuttaa just sellaselta vaatteelta, jonka voi heittää päälle, kun mikään muu ei kelpaa, turvarätti <3 Itehän en ollenkaan laita vastaan jos käyt esim. salakuvaamassa kuumia, ruskettuneita miehiä rannalla ja teet paparazzipostauksia niistä. En valita ! ; )

    VastaaPoista
  4. Sä oot kaunis ! =)=)
    Ja ihan mielettömän ihana blogi <3

    janetenn.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Anna: kiitos paljon:) vaikken ihan samaa mieltä ookkaan :D ja juu eiköhän se oo paras postailla ihan tavallisesti aina ku asiaa on :))

    Anniina: haha :D joo tiedän ettei oo kauheen kiva muille jotka on Suomessa ja koulussa ja jotain.. :D mutta onneks tän päivän postauksessa ei ollu mitään aurinkokuvia! :)

    totta vie on ollu ihan upeeta ja luojalle kiitos vielä kaks viikkoo jäljellä täällä :) kiitos paljon, pidän kyllä! :D

    juulia: sellanen se kyllä todellaki on! :) ihan täydellinen, tyhmä minä ku en ostanu noita sillon kerralla enempää :(

    haha joo uskon kyllä että kellään ei varmaa ois mitään sitä vastaan :D voin yrittää! vaikka mun salakuvaus taidot ei oo mitään loistavia ja mua voitas pitää stalkkerina mutta who cares..

    Janette: kiitos paljon, olipas ihana kommentti! :) <3

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...