keskiviikko 3. elokuuta 2011

won't you please please help me?

hello te kaikki rakkaat lukijani siellä ruudun toisella puolella! tällä hetkellä mä lilluttelen tyttöjen kanssa huolettomana Edenin poreissa, mutta huolet palaa mun mieleen varmasti heti ku palaan taas kotiin stressaan :-D mulla on siis tässä nyt muutama pienoinen ongelma, joissa haluisin pyytää teiltä apua koska teitä on nyt kertyny jo tooosi mukava määrä ja oon ihan varma että ainakin melkein kaikkiin mun ongelmiin löytyy apua sieltä jostain, joten ihan näin etukäteen ja kaikille auttajille tasapuolisesti, oon superisti kiitollinen jokaisesta avustavasta kommentista jota tähän postaukseen tulee! ♥ sitten asiaan:

problem number 1:

oon tunnetusti suunnittelija, joten alotin ton mun pakkailunki suunnittelulla. eilen sitte keräsin listaan vaatteita joita haluan/tarviin mukaan ja lista näyttää nyt tältä: Korfulle ois lähössä 17 yläosaa ja 8 alaosaa, Egyptiin 15 yläosaa ja 11 alaosaa, tarvin oikeesti paljon vaatteita koska oon molemmissa kohteissa kolmisen viikkoo! ja nää kaikkihan ois tarkotus saada mahtuun yhteen matkalaukkuun, puhumattakaan sitte vielä huiveista, asusteista yms sekä tuliaisista ja mahdollisista ostoksista paikan päältä. eli siis jos teistä jollain on yhtäkään vinkkiä jolla saisin kaikki tavarat mahtuun mahollisimman pieneen tilaan ja matkalaukusta mahollisimman kevyen niin olkaa kilttejä ja jakakaa se tieto mun kanssani ! oon jo alkanu harkitsee pakkaavani vaatteet sellasii vakuumipusseihin joista vedetää ilmat pois...





problem number 2:

kiitos Saara ku annoit mulle testiin ne siniset piilarit.. :-D ne ei muuttanu mun silmien väriä melkei yhtää, mutta arvatkaas mihin oon nyt sitte kehittäny seuraavan pakkomielteen, no värillisiin piilolinsseihin tietysti! ruskeisiin. en vaa saa päästäni sitä mielikuvaa kuinka nätit ne ois tuolla reissussa vaaleen tukan kanssa ja kauniitten (teko)silmäripsien kera.. tytsyt on tilaillu noita linssejä Lensonilta joten itekki oon harkinnu sitä, koska hinnat on hyvät ja toimitusajat nopeet. (tai näin ainaki lupaillaan) nyt mulla on ongelmana siis vaan se, että minkäs merkkiset linssit ois hyvät. oon karsinu vaihtoehdot kahteen: Expressions Colors ja Freshlook ColorBlends ja nyt kysyisinki teiltä että onko jollain kokemusta noista linsseistä? osaisitteko suositella jompaa kumpaa tai ehdottomasti sulkee jomman kumman pois? olisin kiitollinen avusta koska itehän en luonnollisesti ymmärrä noista en sitte mitään, Saara sai opettaa mulle lähestulkoon kädestä pitäen senki miten piilolinssi laitetaan silmään eikä siitä huolimatta meinannu onnistua...




problem number 3:

tarviin uuden aurinkopuuterin ennen ku lähen tonne reissuun! kesällä oon ehdottomasti aurinkopuuterin käyttäjä vaikka talvella tykkään välillä käyttää myös poskipunaa. muistan ku joskus aikoinaa joku teistä ihanista lukijoista suositteli mulle Goshin Bronzing Powderia ja nyt kuulisinki mielellää siitä teiän muidenki mielipiteitä! ite sitä tutkiskellessani mulla heräs pelko että onks se liian vaalee ruskettuneelle iholle (ok, meikillä rusketetulle iholle, ku mun naamahan ei tunnetusti rusketu luonnollisesti..) jos jollain on siis kokemuksia niin saa jakaa! ja tietysti myös jos tiedätte jonku muun superhyvän aurinkopuuterin niin kertokaa ihmeessä :-) mun ainoina kriteereinä on suhteellisen halpa hinta ja ehdottomasti ruskee sävy! siis ruskee, ei oranssi, alan kyllästyä siihen että kaikki aurinkopuuterit näyttää mun iholla oransseilta, tiedä sitte onko vika allekirjottaneessa itessään vai kyseisissä aurinkopuutereissa :-D





problem number 4:

tää nyt ei oo ihan yhtä todellinen ongelma ku noi muut, tai no siis on ja itseasiassa todellisempiki mutta en periaatteessa oleta että kukaan ryhtyis mua tässä auttaan, kunhan nyt valitan iha vaa omaks ilokseni ja jaan murheeni teiän kanssa :-D eli siis mullahan ei vielä oo lentoo Kairosta Helsinkiin ja tällä hetkellä halvimmat mitä oon löytäny on lähemmäs 300 euroo... ja ne taitaa koko ajan olla vaan kallistumaan päin joten pian pitäis joku varata mutta ku en millään haluis maksaa siitä noin suuria summia ku joku 230 eurooki ois ihan realistinen! miks ihmeessä syyskuun loppupuolella Kairosta Helsinkiin ei lennä tyyliin mikään muu lentoyhtiö (ainakaa mihinkää hyväksyttävään hintaan) kun EgyptAir ja miks ihmeessä se on niin kallis! :-( en kestä, mieluusti siis jäisin tietysti sinne Egyptii sinne marraskuuhun saakka ja palaisin Suomee vasta oman kullan kainalossa, mutta ku pitäs johonki töihin vissii päästä ja muutenki kotiin tulla, argh! jos jollain on jostain syystä ihan hirvee himo metsästää lentoja ja on siinä hyvä ni mua ei mitenkää haittais vaikka sattuis bongaamaan jonku 200 euron lennon Kairosta Helsinkiin tonne syyskuun lopulle :-D ok, ehkä mä vaa jatkan metsästystä tai keksin keinon taivutella isi maksaan osa tosta lentolipusta!



sellasia ongelmia mulla siis pyörii mielessä, toisaalta tosi turhia mutta apu on aina tarpeen, eli oon kiitollinen jos joku tietää jostain näistä asioista jotain ja on halukas jakaan sen kanssnai :-) kiitos kaikki ihanat jo näin valmiiks! niin ja palataan illalla sitte ihan reaaliajassa jonkun näkösen päivän tapahtumat-postauksen kanssa ja huomattavasti ongelmattomammin (mikä sana tää on?) mielin :-)

13 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi ja ihana tyyli :)

    Tuohon viimeseen ongelmaan liittyen, ootko kattonut:
    http://www.vertaa.fi/lentoliput/

    Toi hakukone etsii sulle halvimmat lennot monien palveluntarjoajien sivuilta. Jos päivä ei oo niin justiinsa ja sulle käy esim 1 vaihto niin helposti näytti löytyvän lennot tuohon budjettiin :)

    VastaaPoista
  2. Toi 300e on mun mielestä aikas halpa! Kannattaa vaan nyt nopeesti ostaa ne liput ennenkun hinnat kaksinkertastuu :)

    VastaaPoista
  3. SUS: voi kiiitos! ihana kuulla :)

    ja hei ihan tosi !! kiitti vinkistä, koska musta tuntuu että oon selannu läpi jokaisen tollasen sivuston mutta tuolla en oo kyllä vielä vieraillu, meenki heti tsekkaan kiitos paljon tosiaanki:)

    ssalla: no eihän se periaatteessa ihan hirveesti oo, mutta ku tiän että Rami esim. sai meno-paluut Helsinki-Kairo välille about 400 eurolla, vaikka varas lennot tyylii 2 viikkoo aiemmin, joten siihen nähden se on aika hintava, ja tosiaan ku mulla menee noihin lentoihin iha kiitettävästi rahaa muutenki :D mutta eipä sille mitään voi, ja ihan asiasta tässä ollaan maksamassa joten täytyy vaan varata nyt mahd pian tosiaan ennen ku kallistuu lisää! :)

    VastaaPoista
  4. Problem nr. 1,

    itelläni on ainakin toiminut hyvin toi tilansäästäminen laukussa niin, että rullaan kaikki vaatteet. Niitä saa työnnettyä vähän pienempiin koloihin ja lisäksi ne pysyy astetta rypyttöminä tolla tavoin. Jos haluut säästää tilassa/painossa (varmaan lähinnä lentokenttiä ajatellen) niin ite teen aina niin, että isken mahdollisimman paljon mahdollisimman raskaita vaatteita päälle (farkut jne.) vaikka tuntuisikin epämukavalta ja käsimatkatavaroihin samalla tavalla myös. Turvatarkastusten jälkeen voi sitten kiskoa päältä ne turhimmat tavarat pois ja laittaa ne tyhjään muovipussiin (jonka tietysti varaat mukaan käsimatkatavaroihin) sillä ei ne lentoemot muovipussukoista mitään sano ! Terveisin +25 asteen helteessä kahdet housut, kaksi toppia, kolme t-paitaa, kaksi huppari ja kaksi huivia päällä lentokentällä odotellut ! : )

    Problem nr. 2,

    kannattaa olla tosi varovainen niiden ruskeiden piilareiden kanssa, eikä missään nimessä ottaa ihan perus 'ruskea' -sävyä. Se on nimittäin todella tumma ja tekee vaaleatukkaisena tosi epäluonnollisen näköisen. Suosittelen ottamaan esim. 'honey' tai muun vastaavan sävyn, jos haluaa näyttää vähän luonnollisemmalta. Ite vedin lukion aikana ihan vaaleat hiukset + tummanruskeat piilarit yhdistelmällä ja jälkeenpäin kuvia katsoessa se oli iso virhe ! : ) Mä oon tilannu piilareita yleensä Lenswaylta, joten kiitos myös tästä uudesta nettikauppaideasta ! Mulla aiemmin toimi noi Freshlookit tosi hyvin, mutta jostain syystä parit viimeset väripiilarit on _haljenneet_ joko mun silmään tai poisottaessa. Oon piilareita kuitenkin sellaiset 7 vuotta käyttänyt, joten en usko, että mun tekniikka feilas sillä hetkellä. Joten niitä en kovin lämpimästi voi suositella : ( Kerro sitten mitkä päädyt tilaamaan ja millaiset ne oli, ehkä itekin uskaltaudun sitten kokeilemaan !

    PS. On jo aiemmin ollut tarkoitus tulla kehumaan sut maasta taivaisiin, mutta jotenkin se on vaan jäänyt. Löysin sun blogin vähän aikaa sitten ja musta on ihan tosi inspiroivaa lukea jonkun blogia, jonka tyylin koen niin omakseni. Etenkin myös siksi, että sulla on oikeasti muodot ihan niin kuin mullakin. Joskus blogeissa näkee tosi ihania asukokonaisuuksia, mutta tietää, että jos ite vetää ne päälle niin ohikulkijoita lähinnä pelottaa. Elikä keep up the good work, tykkään blogistasi ihan hurjasti : )

    VastaaPoista
  5. joo mä oon kans hei harkinnu tota vaatteiden rullaamista, pari viime kertaa oon tehny sillai että oon levittäny kaikki vaatteet mahollisimman ohuiks sinne pohjalle, en sit tiä kumpi tapa vie vähemmän tilaa, pitää ehkä kokeilla molempia ku kuitenki pakkaan sen laukun moneen kertaan :Dd

    hei hyvä ku sanoit tosta! koska mä oon just miettiny et ottaisin sellasen tosi tumman ruskeen, mutta iha vaa siks että mun silmät on aika tumman vihreet. mutta toi oli kyllä hyvä pointti, kiitti huomautuksesta! :) mietin et jos vaan löydän ni luultavasti tilaan nyt ekaks iha kertakäyttösiä ja katon sitte et jos ne on hyvät ni voisin tilata kuukausilinssit:) mutta jep ehdottomasti raportoin tännekki sitte jos jotai päädyn tilaileen ja ku tiän miten ne toimii! :)

    ja voi kiitos! toi piristi oikeesti tosi paljon mun iltaa, ihanasti sanottu:) ja tosi kiva kuulla että tykkäät ja oot tota mieltä :) ja kyllä, tiän ton tunteen noista asuista haha :D kiitti vielä kerran ja eiköhän tässä ihan samoilla linjoilla jatketa:)

    VastaaPoista
  6. tohon piilarihommaan sen verran voin kertoo kun mulla on se viiden vuoden kokemus piilolinsseistä että ÄLÄ TILAA NETISTÄ, varsinkin jos nää on sut ekat piilarit! mee optikolle:) saat sovittaa niitä linssejä ja valita just sen sävyset kun haluat, tilasin kerran netistä ja en tilaa enää!! se "keskireikä" oli niin iso että mun siniset silmät paisto sieltä ruskeiden läpi ja ne oli ihan ihmeen väriset, ei yhtään luonnolliset.. lisäks optikko neuvoo sua laitossa ja käytössä ja kattoo samalla silmät onko ne siinä kunnossa että voit käyttää piilareita:) siis halvemmallahan pääsee kun netistä tilaa mutta optikolla niillä on niin paljon vaihtoehtoja että saat just sen väriset mitä etit!

    VastaaPoista
  7. joo mä oon miettiny tosi monesti tota piilareiden tilaamista, mutten oo koskaan tilannu just ton takia ku ne voi aina olla vähä mitä on. ehkä mä hylkään nyt vihdoin koko ajatuksen iha lopullisesti :D koska mä oon ainaki käsittäny/mulle on sanottu että optikolta piilareita ei saa jos ei oikeesti tarvii, siis ku mulla ei oo näössä mitään vikaa ni haluisin ne nimenomaa iha vaa ulkonäön vuoks :D ni oon saanu sellasen käsityksen ettei optikot oikein tykkää tosta että tavallaa huvin vuoks käyttää piilareita :D

    VastaaPoista
  8. mulla on ne freshlook colorblendsit ollu aina eikä ole mitään ongelmia ollut! ihan perus ruskeen värisenä :)

    alli

    VastaaPoista
  9. on vai !! koska sulla ne on just täydellisen väriset eikä yhtää epäluonnollisen näköset :o voi ei apua nyt en tiä pitäiskö vaiko eikö tilata :D no ehkä mä harkitsen vielä!

    VastaaPoista
  10. mulla on ollu käytössä noi molemmat linssit. mun mielestä ne freshlookit on kivemman näköset ja luonnollisemmat kun expressionsit. ja sama kun allilla, mullakaan ei oo koskaan kumpienkaan kaa oo ollu mitään ongelmia :)

    rosa

    VastaaPoista
  11. hahaa jee tytöt te rohkasette mua! kiitos:) ehkä mä sittekki saan viä himoamani ruskeet silmät ja sulaudun paremmin niiden egyptiläisten joukkoon! :D

    VastaaPoista
  12. heippa!

    Aurinkopuuterina tosiaan tuo Goshin bronzing bowder on erinomainen mutta mulla on ihan sama ongelma kun sulla, näin loppukesästä se alkaa olla astetta liian vaalea! mutta siis talvella aivan nappi, kesällä se on ollu mulla ihan puuterina käytössä.

    Alan olla melkeen jo aurinkopuuterien asiantuntija, ku nii monta purkkia niitä omistan että ihan hävettää! Trust me, on kokeiltu lorealit, lumenet, ymsyms. :D Kaikki aurinkopuuterit on mun mielestä aivan liian vaaleita näin ruskettuneelle iholle tai sitten niitä äklön oransseja.. Ostin just tuossa pari viikkoo sitten (taas kerran uuden..) IsaDoran Bronzing Bowderin sen takia ku se vaikutti täydelliseltä sävyltä mulle, elikkä niitä on 4(?) eri sävyä ja mulla on tää tummin, Dark Tan. Tää on sen goshin ohella parempi kesäaikaan, kun väri on tummempi. ja nimenomaan se ruskea, EI ORANSSI. lisäpisteitä saa iso koko, iiso peili ja kivannäkönen kuori :-)eikä oo sitä kimallusta ollenkaan. hinta tietenkin on semmonen ei niin halpa kun nää marketin, 24,50e, mutta todellakin kokeilemisen arvoinen tuote, suosittelen!

    Ostin myös sokokselta piitkin hampain Joe Blascon Bronzing powderin.. hintaa tällä oli se 52e, mutta myyjän kanssa testailtiin kaikki aurinkopuuterit läpi, ja tämä oli se kaikista luonnollisimman sävyn antaja. Oon ollu ihan sikatyytyväinen siihen, sillä se on just täydellisen tumma ja ruskea (ruskempaa en oo nähnykkään) ja se sopii täydellisesti nyt ruskettuneelle iholle jättäen unelman pehmeän ihon. Hinta kyllä kirpaisi ja pahasti mutta tuote on "prässätty" kokoon niin hyvin että sitä puuteria riittää kyllä todella pitkäksi aikaa. Arvosanaksi tälle tuotteelle täysi kymppi.

    Sitten tähän piilari ongelmaan, oon kokeillut molempia harkitsemiasi linssejä ja mun mielestä freshlookit on noita expressionsseja luonnollisemmat silmässä. Kaikista parhaat mun mielestä olivat vielä puolivuotta sitten markkinoila olevat ruskeat piilarit, joiden nimeä en yllätysyllätys muista mutta sen sanon että näissä molemmissa linsseissä joita harkitset on tosi iso se silmän reikä ja valossa näyttää älyttömän tyhmältä kun omaväri paistaa renkaana läpi mustuaisten vierestä. kaikista parhaimmat ja luonnollisimmat ruskeet piilarit on semmoset missä ei ole sitä mustuaisen reikää ollenkaan. valitettavasti en oo tämmösiä korvaavia löytäny vielä mistään:( Mutta tietenkin riippuu niin paljon käyttäjästä, joillekkin noi freshlookin piilarit on aivan täydelliset.

    Toivottavasti edes vähän auttoi :)

    VastaaPoista
  13. kiitos avusta!! :) toi isadoran aurinkopuuteri kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoselta :) pitää ens viikolla suunnata kyllä Sokokselle vähä testaileen noita, kiitos vinkistä:)

    ja piilareissa oon juu alkanu kallistuu noiden freshlookkien puolelle mutta jätän varmaan tilauksen viä harkintaan ton reissun jälkeiselle ajalle :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...