tiistai 30. elokuuta 2011

love the feeling

moi taas ja tällä kertaa oikeesti pitkästä aikaa ainaki mun mittakaavassa! oon tosiaan pahoillani etten oo ehtiny nyt sen perjantain (lauantai, mutta mulle se oli viä perjantai :-D) jälkee postailla ku ollaa tosiaan koitettu ottaa ilo irti näistä mun vikoista päivistä täällä Kreikan maalla, ja en voi väittää etteikö oltais onnistuttu ;) kuitenki välttääkseni sellasen tuhannen kilometrin postauksen ja kaikkien kyllästyttämisen aattelin kerranki kokeilla tota tiivistämisen jaloo taitoo ja olla pälättämättä ihan niin paljon näitten viime päivien tapahtumista. varotan myös etukäteen ehkä blogihistorian vähäisimmästä ja huonolaatusimmasta kuvasaldosta... koittakaa kestää!

anyway, viime postauksen jälkeen oon siis mm.
  • kattonu Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 loppuun pilkkopimeellä parvekkeella (ja pelänny sen jälkee iha kiitettävästi..)
  • seuraillu muutaman tovin kreikkalaisten sähkömiesten generaattorin vaihtoo, meillä ei ollu ku pikkasen mielenkiintonen ilta Hellan kanssa noita seuraillessa, eihä niillä mikää kiire ollu vaikka koko kaupunki oli ilman sähköjä ja vettä ni nää polttelee välissä röökiä ja rupattelee, daxi!
  • huomannu että mun parvekkeella on hämähäkkejä ja myös todennu että taidan omata aika kiitettävän hämähäkkifobian
  • joutunu hämppiksistä johtuen lähtee taas syömään yksin ravintolaan ja viettään koko loppuillan sisällä Hellan saapumiseen saakka
  • viettäny ihanan illan parhaan kaverin + viinin kera (ja hämähäkkien...)


note to self: meikin voi viimeistellä ennen ku alkaa räpsii kuvia ni säästyy tollasilta kivoilta viivoilta ja tahroilta yms :-D


viini oli jääny Hellan pakastimee, mutta onneks näissä lämpötiloissa se suli aika nopee :-D


  • opettanu unkarilaisille vähä lisää suomee ja oppinu kiroilee mitä monituisemmilla kielillä :-D tärkee taito!
  • viettäny mitä mahtavimpia kansainvälisiä beach partyja!
  • ..josta johtuen saanu jokaikisen vaatekappaleen ja sitä kautta myös mun huoneen lattian ja sängyn kivan hiekkokerroksen alle mutta "who cares?" :-D





  • ottanu taas muutaman lisätunnin aurinkoo (joka ei vieläkään halua tarttua mun iholle yhtään enempää miksi oi miksi, lisäkysymyksenä se miks mua ympäröi sekä täällä että torstaista alkaen Egyptissä ihan yliruskeet ihmiset ja se mun pieniki ruskee väri muuttuu kateuden takia vihreeks.. :-)
  • yrittäny muutaman tunnin selvittää kuinka paljon joudun maksaan ylipainavasta matkalaukusta lisähintaa (koska tiedän jo nyt että se tulee olee about 5 kiloo liian painava, en oo edelleenkää hyväksyny tätä faktaa 6 viikoo ja 20 kiloo!) ja lopulta kiitos Facebookin myös selvittäny tän!
  • saanu mun iPhoneen NAARMUN jossain käsittämättömässä tilanteessa josta mulla ei itelläkään oo tietoa :-( luojaani kiitin vaa siitä että se ei oo näytössä!
  • ollu jo ehkä ihan vaan vähän kissana pistoksissa siitä että about 40 tunnin päästä oon oman kultsin kainalossa Cairossa (+ käyny mielessäni läpi kaikki maholliset esteet lentojen peruuntumisesta poimmiin nukkumiseen jotka saattais estää tän liian kauan odotetun tapahtuman! pitäkää peukkuja että oikeesti oon Suomen aikaa kello 14.20 torstaina Cairon kentällä ja mieluiten yhtenä kappaleena!)

  • viettäny ihanan Hellan vapaapäivän
  • ollu kuumissani varmaan enemmän ku koskaan, eilinen ilta oli vähä liian lämmin! :-D
  • syöny ihan sairaan hyvää meksikolaista, nam! ja juonu herrrrrkullista sangriaa!
  • juorunnu juorunnu ja taas kerran juorunnu Hellan kanssa
  • viettäny mahtavan tunnin Hellan ja Salkkareiden kahden ihan ihka ensimmäisen jakson kera FintTv:ssä :-D




toi oli aika kiva toi ravintolan kattoterassi mutta viä kivempaa oli se ruoka :-D

  • soittanu muutaman pelokkaan puhelun sähkökatkon iskiessä TAAS kerran..
  • todennu että on se Suomi vaan hyvä maa ja ikävöiny mm. nuudeleita (ja jääkaappia) sekä sitä että pankkiautomaateista voi nostaa omalta tililtään rahaa just sillon ku ite haluaa ja tarvii eikä sillon ku automaatissa sattuu oleen rahaa...
hei kertokaa mulle millä järjellä sain kuitenki tästä tälläsen hehtaaripostauksen?! no nauttikaa nyt ku vielä on mitä lukee koska torstaina matka jatkuu kohti Egyptiä ja yritän yritän yritän kaikkeni postailla teille sieltä ihan mahdollisimman pian, mutta se ei riipu niinkään musta ku Ramin netin toimivuudesta joten varpaat pystyyn että se tykkäis workkailla ni saisin teille mahd. pian Egyptikuulumisia (vaikka ekat päivät lupaan pyhittää vaan ja ainoastaan Ramille!) plus aion siellä pitää sellaset viitisen päivää blogilomaa meiän matkustaessa vuosipäiväreissulle Sharm El Sheikhiin! sinne ei pääse puhelimet eikä tietokoneet :-D mutta näistä lisää sitte lähemmin, huomenna teille on kuitenki vielä luvassa  postaus ennen ku alan iha toden teolla panikoida tosta lähdöstä ja yksin lentämisestä! en oo koskaa lentäny yksin ja onnekas ku oon nii istun mitä luultavimmin siellä ikkunapaikalla ja mun vieressä istuu joku lihava keski-ikänen mies joka nukkuu koko matkan niin etten pääse pissalle :-) 

yritän olla positiivinen nii ehkä selviän! anyway nyt mulla ois vielä ihan kamalasta tehtävää tälle illalle kuten pyykkien peseminen, pakkaaminen, postikorttien lähetys (en oo onneks jättäny tätä viime tippaan) ja viimesten tuliaisten ostaminen, mutta sitä ennen aion kuitenki suunnata päikkäreille ja jatkaa hommia sitte myöhemmin! loppuilta kulutetaan Hellan yökerhossa istuskellen ja huomenna viimeset Kreikan auringonsäteet :-) tästä postauksesta tuli ehkä maailman sekavin, joten pahoittelut ja heippa hei!  

13 kommenttia:

  1. Sun postauksia on aina ihana lukea, oli ne sun mielestä miten sekavia tahansa. : ) Vaikutat niin aidolta ja mukavalta ihmiseltä, että ilokseen lukee : ) Pusuja sinne lämpöön ja nauti torstai-iltapäivästä, kun vihdoin pääset murun luo ! : )

    VastaaPoista
  2. oii voi kiitos miten ihana ja piristävä kommentti! :) tosi kiva kuulla :) ja jepjep, totta vie nautin <3 terkkuja suomeen! :))

    VastaaPoista
  3. nää on ihan parhaita nää matka kuvat ja kirjotukset! :) jejee lisää lisää! olet hirmuisen kaunis tyttö!

    VastaaPoista
  4. jeii hyvä että tykkäät :) näitä meinaa on luvassa viä seuraavat kolme viikkoo ja egyptissä otan nii miljonasata kuvaa että kaikki varmasti kyllästyy :D photoshoot at pyramids ;)

    VastaaPoista
  5. oon kateellinen sun ihanille lomilles!! ja vielä aivan ihaniin maihin pääset! :)

    VastaaPoista
  6. oon kyllä tosi onnekas ku oon päässy tänne reissuun ja otan tosiaanki kaiken ilon irti! :D ja maista oon myöski samaa mieltä :) mutta hei eiköhän sunki vuoro tuu pian:)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva blogi sulla ja ihanat hiukset! :)

    justbea-woman.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. voi kiiitos! :) ihana kuulla aina ku joku tykkaa :D

    VastaaPoista
  9. moikka! ensinnäkin tyksin sun blogista tosi paljon!:) mut mun varsinainen asia koskee lähinnä tota sun kaverin työskentelyä siellä kreikassa. Elieli itseänikin kiinnostaisi työ ulkomailla ensi kesänä ja kysyisinkin että miten tuo sun kaveri sai sen työpaikan tai mitä kautta hän haki jne. Äh tulipas pitkä viesti mut en tiedä yhtään miten alottaa tää työnhakuprosessi ja tässä oli oiva mahis kysästä :) kiitos siis tuhannesti jo etukäteen!

    VastaaPoista
  10. ensinnakin: voi kiiitos:) kiva kuulla!

    ja siis tota hellan tyojuttua on kyselty aiemminki joten neiti itse oli ystavallinen ja anto tallasen ohjeen: In-Careers.com <- mene tonne tee profiili ja oo myös ite aktiivine ja seuraa työilmotuksia! helppoo ku mikä! mut huomioi et kaikki voi mennä aika viime tinkaa esim mää sain tietää mihin lähen vasta 2 vk etukätee t. hella

    eli esimerkiks tollai paaset hyvin alkuun! :) tsemppia tyonhakuun!

    VastaaPoista
  11. Voi kiitos paljon Hella, autto tosi paljon mua! :) olette ihania ihmisiä pus!

    VastaaPoista
  12. mikä sun hampaita vaivaa

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...