keskiviikko 3. elokuuta 2011

told me about jacuzzi

hello hello, täällä majailee yks aika nuutunu mutta päiväänsä tyytyväinen bloggaaja! viime yö taas vähä venähti sinne aamun pikkutunneille saakka, ei suinkaa missä bilettämässä niinku vois luulla vaan iha vaa kotona jutellen Ramin kanssa... :-D luojalle kiitos lähen sinne Korfulle ni pääsen bailaanki enkä aina vaan valvo kotona iha vaa jutelleksani Ramin kanssa koko yön! anyway ton valvomisen takia aamuherätys (aamu ja aamu, kello 12..) teki vähän tiukkaa mutta kyllähän siinä aika nopeesti piristy ku Sarkun Skoda ajo pihaan kyydissään myös Saara, kyytiinpä hyppäsin siis mäkin näyttäen näinki kauniilta:


en siis tosiaan jaksanu panostaa asuun kauheesti ku se oli päällä ehkä tunnin koko päivänä :-D mutta oli se siitä huolimatta ihan kiva! tähä välii voisinki saman tien työntää tän varotuksen siitä että seuraavaan pariin viikkoon tän blogin puolella ei oo luvassa mitään kauheen ihmeellisiä ja inspiroivia asukuvia, kaikki nimittäin varmaan tietää tän matkalle lähdön ikävän puolen ku vaatteita joita aikoo ottaa mukaan ei voi käyttää että ne ois sitte puhtaina matkalaukussa. ja ku mulla sattuneesta syystä noita vaatteita on mukaan tulossa aikalailla, sekä kesähepeniä että ns. syysvaatteita nii mun asuvarastot voi olla nyt ennen reissua aika tyhjät, vaikka tietysti parhaani yritän ihan oman  mielenrauhani vuoks :-D anyway tää asu oli siis tälläne:
  • farkut Gina Tricot
  • tuubitoppi Vila
  • leokauluri H&M

ja tosiaan syy miks toi yllä näkyvä asu pysy mun päällä vaan hetkisen, oli se että Laura kyytiin napattuamme lähettiin koko porukan voimin ajaan kohti Nokiaa ja Edenin kylpylää! jippi ja jei, mä en voi sanoin kuvailla miten hauska ja naurun täytteinen päivä meillä oikeesti oli :-D toi otsikon jacuzzi ei todellakaan ollu suurimmassa roolissa meiän kylpyläreissulla, vaa peuhattiin ja pauhattiin siellä altaissa niiden vesilelujen kanssa, sekä kirmattiin ja kikateltiin vesiliukumäissä niinku pienet lapset! nieltiin varmaa yhteensä noin 4 litraa siitä Edenin vedestä meiän polskiessa sellasen punasen pötkylän kanssa :-D toki me myös lilluteltiin siellä porealtaissa ja käytiin ulkoaltaissa sekä tietysti syötiin legendaariset makkaraperunat ja juoruttiin päämme puhki, mutta kyllä suurin osa siitä neljästä tunnista kulu ihan tohon vesipetoiluun!


Eden on mun mielestä aina ollu paikkana tosi kiva, myös ulkopuolelta :-D


tässä vaiheessa vielä virkeet vesipedot, takas tullessa meininki oli astetta uupuneempi!



päivä oli siis ihan superhauska ja kaloreita kulu varmaan aika moisesti ainaki päätellen siitä että mulla on jo nyt nälkä vaikka tossa parisen tuntia sitte kotiin tultuani just söin iskän tekemää herkullista grilliruokaa! joka tapauksessa tyttöjä oli niiiiin ihana nähä ihan koko porukalla, kiitos kivasta päivästä tytsyt ♥ toivottavasti saan nauttia viä näitten kaikkien seurasta ainaki kerran ennen ku suuntaan ulkomaille, ootte ihania :-)

kuten sanottu nyt oon aivan poikki ja odottelen että Rami onnistuis puntilta päästyään raahaan ittensä töihin ja jossain vaiheessa siellä myös Facebookkiin nii pääsis kertoilee sillekki kuinka huippupäivä mulla on ollu :-) muuten ajattelin iha vaa maata sohvalla, kattoo Salkkarit ja mennä ihan oikeesti ennen auringonnousua nukkuun! huomennaki ois luvassa kivaa ohjelmaa ku treffaillaan taas Vilman ja Sohvin kanssa jonkunlaisissa merkeissä! siitä lisää huomenna, nyt nimittäin kuulen jo kuinka toi sohva tuolla huutaa mun nimee! :-D heippa hei kaikille! :-)

2 kommenttia:

  1. Heippa Veera! oli pakko tulla kirjotteleen tänne nyt vihdoin ja viimein ku oon lukenu tätä blogia jo vaikka kuinka kauan! oon ihan rakastunu tähän tapaan millä kirjotat sekä sun tyyliin! se on ihan nappi,ei tylsä, muttei kuitenkaaan sellanen liian "high fashion", mitä näkeee monessa blogissa..en ainakaan ite syty niihin!:D oot vieläpä tosi nättikin! ja tää on kyllä aina päivän piristysruiske ja toivon aina että olis uusi postaus, niin saisi vähän tylsemmästäkin päivästä hieman kivemman!oot niin ihanan positiivinen!:)ihanaa (loppu)kesää, kun sulla toi kesä jatkuukin reissailujen merkeissä!=)

    VastaaPoista
  2. oii kiitos iha kauheesti! :) luin tän kommentin heti herättyäni ja todellaki laitto päivän hyvin liikkeelle, ihana kommentti! :) ja tosi kiva kuulla että tykkäät noin paljon! samat sanat superhyvää loppukesää/syksyä sinnekki:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...