tiistai 2. elokuuta 2011

so put on your shades

aurinkoista iltapäivää täältä! ja nimenomaan aurinkoista, sillä tättädädää arvatkaapas missä mun päivä on kulunu ku toi keltanen kaunotar on möllöttäny taivaalla koko päivän? missäs muuallakaa ku takapihalla maaten biksut päällä! huomaa kyllä että syksy on tulossa, koska siellä ei ollu enää läheskää yhtä kuuma ku vaikka kuukausi sitten, ja 12 maissa lämpömittariki näytti vaan 19 celsiusta! no muapa toi ei sinänsä haitannu koska alle kaks viikkoo ja oon taas sellasessa paahtavassa kuumuudessa seuraavat kuus viikkoa, että tällänen vähä viileempi alkusyksynen ilma on tähä välii iha mukavaa vaihtelua :-)

oon siis kuluttanu ihan koko päiväni tähän mennessä takapihalla aurinkotuolissa, toivottavasti oisin saanu ees asteen lisää väriä tähän huomattavasti liian valkoseen kroppaani! anyway mulla ei siis oo kerrottavana mitään kauheen ihmeellisiä kuulumisia, mutta siellä makoillessani innostuin kuvaileen itseasiassa aikalailla ja kerranki voin sanoo että muutama otos on jopa ihan kivoja :-) ja tunnetustihan kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa, joten annan nyt kuvien puhua puolestaan tästä mun kesäisensyksyisestä päivästäni:












tähän mennessä päivä on siis ollu tällänen, seuraavaks ajattelin syödä ihanaa tomaatti-katkarapukeittoo ja syventyä päivän Salkkareihin jippii! ihanan rento päivä ja jotenki hyvä fiilis :-) illalla mulla ois kyllä tarkotuksena alkaa kerään kamoja kasaan ja ehkä jopa jo kaivaa matkalaukku valmiiks esille ja alkaa heitteleen sinne tavaroita tälleen pikkuhiljaa, lähtö on nimittäin edessä ennen ku arvaankaan! loppuun viä tän hetken hyvän mielen biisi ja sitte kohti kokkailuja :-)



sean paul - got 2 luv u


ainiin huomenna ohjelmassa on Eden ja parhaimmat tyttöseni eli palataan huomisiltana varmaan ihan yhtä ilosissa merkeissä, heippa kaikki ihanat ja aurinkoisa päiviä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...