perjantai 12. elokuuta 2011

ladies of the road

tittididii ! nyt se päivä on vihdoin koittanu jota oon niiiin monet kerrat tänä kesänä odottanu tulevaks: tänään itseasiassa juurikin tällä hetkellä kun tää postaus teille pamahtaa mä oon jo matkalla kohti Kreikan Korfua tapaamaan mun parasta ja rakkainta ystävääni Hellaa! anteeks tää tavallista suurempi määrä huutomerkkejä, oon vaan ihan kauheen innoissani siitä että jo tänään illalla me päästään alottaan meiän girls' trip ! tää on ihan eka kerta ku me ollaan matkalla ihan vaan kaksin (tai no, matkalla ja matkalla Hellahan on töissä siellä, mutta anyway sillä on vapaapäiviäki varattu mua varten) ja ootan niiiin paljon no ihan ensikski ihan sitä et voidaan jutella ihan rauhassa Hellan parvekkeella huolehtimatta jostain tyhmästä netistä ja siitä että pätkiiköhän se vai ei, voidaan jutella just sillon ku huvittaa ja voidaan tehä yhessä mitä mieleen juolahtaa !

toiseksee ootan meiän rantapäiviä, shoppailua, juhlimista, syömistä, auringonpalvontaa JA IHAN KAIKKEE ! en meinaa nyt pysyä housuissani enkä ihan oikeesti pysty sanoin kuvaileen kuinka onnellinen oon just nyt, joten ehkä lopetan tän tekstin nyt tähän ja palaan seuraavan kerran sitten jostain sieltä Korfun auringon alta jippijaijei! :-)

ku pääsen sinne ni päättelen sitte miten hyvin ja usein pystyn sieltä postaileen, mutta siis tottakai postaan ihan niin usein ku mahollista, mutta ihan tällästä postaus per päivä tahtia ei oo luvassa, koska päätin että sieltä postaan vaan sillon kun on oikeesti järkevää asiaa ja kuvia :-D eli siis luultavasti n. joka toinen päivä tai jotain, mutta ilmottelen siitä paremmin sitte ku sinne paikan päälle pääsen ja tiedän millasta tulee oleen yms! tähän alkuun mulla on teille pari ajastusta ettei tarvi ihan kuivin suin tänkää blogin puolella olla siihen saakka kunnes maltan istahtaa siellä koneelle ja kertoo teille mitä mulle kuuluu! Hellalla on pari vapaapäivää varattuna nyt heti tohon alkuun mua, Hellan siskoo ja äitiä varten (jotka siis tulee sinne viikoks nyt mun kanssa samalla koneella, mikäli oon unohtanu mainita :-D) joten luultavasti seuraava reaaliaikanen postaus tulee keskiviikkona, mutta tosiaanki sitä ennen teille on luvassa pari  mukavaa postausta vaikka tosin eilen siinä yhen aikaa yöllä huomasin et eihän mulla ihan joka päivälle niitä ajastuksia ookkaan mutta ehkäpä te selviätte ja saan anteeks :-) nyt kuitenki lopetan ja laitan tähä viä pienen kollaasin siitä millasta meiän yhteiset melkein-kolme-viikkoo tulee toivottavasti oleen! nyt heippa hei ja palataan asiaan Kreikanmaalta, have a nice weekend lovely guys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...