lauantai 30. heinäkuuta 2011

i'm having some kind of crisis

tää päivä on tähän asti menny lähinnä tuolla takapihalla auringossa paistatellen, mutta ajattelin kuitenki tulla moikkaan teitä ennen ku alan laittautua ja suuntaan kohti kaupunkia Allin seurassa! ja olihan mulla ihan asiaaki nimittäin: kääk mulla on kriisi! vaatekriisit on tuttuja ainaki mulle, mutta tällä kertaa kyse onki isommasta asiasta, nimittäin tyylikriisistä :-D oon tässä jo jonkun aikaa mietiskelly mihin suuntaan kehittäisin mun tyyliä (ei sillä että kauheesti ois millä kehittää ku kaikki raha pitäs sysätä sivuun tota kuuden viikon matkaa varten :-D) ja tässäpä oon samassa saanu kätevästi kehitettyä itelleni uuden kriisinki, eikös oo mahtavaa? :-D

anyway asiaan: toisaalta haluisin pukeutua enemmän sillai öö klassisen tyylisesti, tiettekö? siis sellanen Zara-tyyli :-D simppeleitä, mutta värikkäitä ja tyylikkään kauniita vaatteita kivasti yhdisteltynä. oon hirveen huono tälläsissä tyyliasioiden nimeemisessä, joten annan kuvien puhua puolestaan, toisinaan siis himoitsen ihan hirveesti tän tyylisiä asuja:



joka toinen päivä taas oon sitä mieltä että mikään ei vois olla tylsempää ku tollanen klassinen tyyli, ja haluun kauheesti kaikkee revittyä rikottua, paljon kerroksia yms :-D en osaa selittää tätäkää mut siis tiedätte mitä meinaan ku näätte nää kuvat:



näiden kahen tyylin välillä siis kamppailen päivittäin ku mietin että mitäs sitä pukis päälleen :-D tää nyt ei oo mikään maailmanloppu tiedetään, ja ihan hyvin voin joka toinen päivä pukee toisenlaista ja joka toinen toisenlaista, mutta tulinpahan nyt jakaan tän teiän kanssa, koska tää aiheuttaa lisäks sitä että joka kolmas päivä musta tuntuu että mulla ois vaatteita vaikka muille jakaa enkä osaa päättää et mitä niistä pukisin, ja sitte taas niinä muina päivinä tuntuu siltä että kaapissa ei oo yhtikäs mitään kivaa päälle pantavaa :-D tää on ehkä nyt maailman sekavin postaus mutta yritän selvitä kriisistäni! onks muilla ollu samantyylisiä ongelmia? vinkkejä? :-D

tää nyt oli suhteellisen lyhyt postaus mun mittakaavassa, mutta eiköhän mun pointti tullu selväks! palailen tänne viä iiihan myöhään illalla päivän asun ja muutaman muun jutun kera, siihen asti kuitenki moikka moi ja hauskaa lauantaita! 8-)

6 kommenttia:

  1. Voi kuulostaa niin tutulta! :D Mäkin oon monesti harkinnut tota klassisempaan pukeutumistyyliin siirtymistä. Vaatekaupasta tosin harvoin lähtee mukaan jotain oikeasti klassista ja sitten sitä kotona taas mietitään, että eikös mun pitänyt sitä tyyliä vähän vaihtaa :D

    Saas nähdä koska saan projektini alkuun :P

    Anniina

    VastaaPoista
  2. oijee en oo siis iha yksin tän asian kanssa! :) kiva kuulla :D mulla taas käy useimmiten niin et oikei metsästän kaupasta jotain ns. boheemimpaa vaatetta, si parin viikon päästä huomaan ettei se oo päätyny päälle viä kertaakaa.. :D viime aikoina oon onneks onnistunu vähä niinku työntää itteeni ainaki pari kertaa viikossa sinne päin koska jotenki kyllästyttää koko ajan pukeutua saman tyylisesti :D


    mutta heei älä ota stressiä (vois myös ite noudattaa omaa neuvoonsa..) ei kannata pakottaa itteensä, jos on löytäny tyylin minkä kokee hyväks ja ite tykkää ni mikspä siitä poistumaan:))

    VastaaPoista
  3. haha tuttu tunne :D mut eihän se oo niin justiinsa - on ihan ok olla välillä classy ja välillä trashy :)

    VastaaPoista
  4. haha hyvä et muillaki on tää ongelma! :D no totta kyl se on ihan ookoo:)

    VastaaPoista
  5. no joo, sama ongelma tavallaan, mutta toisaalta kuitenkin vihaan tollasta klassista pukeutumista.. :-D omalla kohdalla! mutta tiedätkö, tykkään sun tyylistä ja blogista just siks kun se ei oo kumpaakaan, vaan monipuolinen! :-)

    VastaaPoista
  6. joo tiän siis mäki inhosin sitä ennen mut jotenki nykyää oon ihan hullaantunu! :D kumpaanki tyyliin.. kai se siis vaa täytyy hyväksyä et välillä voi olla vähän kameleontti :D niin hiuksissa ku vaatteissaki.. mutta kiitos paljon sulle! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...