keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

shopping in Turkey

noniiin kuten eilen lupailin ni koska yleisesti reissusta ootteki jo kuullu, mutta tärkeimmät eli ostokset on vielä esittelemättä nii ne tulis nyt! mä en yleensä etelänlomille shoppaile lähestulkoon laisinkaan, lukuunottamatta jotain koruja yms, mutta mun mielestä lomalla pitää lomailla eikä kuluttaa aikaa hikisissä sovituskopeissa :-D riippuen siis tietysti siitä matkaatko johonki Kreikan pikkukylään vai Barcelonaan :-D mutta Mahmutlarin laskin samaan kastiin ku Kreikan pienet kaupungit, enkä odottanukkaa kuluttavani siellä hirveesti aikaa shoppailuun, kuitenki aina jotain tarttu mukaan ja oon kauheen tyytyväinen kaikkiin ostoksiini! :-)

kuten arvelinki, Mahmutlarissa ei ollu mitään superhienoja vaateliikkeitä tai -ketjuja, vaan lähinnä kaupat oli sellasia turistiliikkeitä ja pikkukojuja. hintataso siellä oli ihan selkeesti alhasempi ku Suomessa, etenki ku euron kurssi liiraan nähden oli tällä hetkellä ihan ennätyksellisen hyvä. tää tarkotti sitä että jos joku juttu makso 10 liiraa, se oli vähän alle 5 euroo. Mahmutlarin peruskauppojen lisäks shoppailtiin markkinoilla, joissa meininki oli aikamoista, sekä sitten siellä Alanyassa joka oli jo vähän liikaa mulle kuten mainitsin :-D mutta nyt itse ostoksiin:
ps varotan, oon aina tienny et oon huono kuvaaja, mutta muutamat näistä kuvista on surkeita jopa mulle, mutta koittakaa kestää :-D


kellojen rakastajana en voinu jättää kellojen kattelua väliin tuollakaan, ja tälläsen ihanuuden bongasinki markkinoilta! toi oli musta superihana koska se on just sellane mitä oon ettiny, samalla naisellinen mutta silti vähä miehekästä särmää jos sen nyt nii haluaa ilmasta  :-D tykästyin toho myös ton konjakinvärisen hihnan takia, se on täydellinen yhdistettynä asuun jossa on konjakinvärinen vyö :-) kauniina tyttöinä ja hyvinä tinkijöinä saatiin lopulta ton hinta putoon 55 liirasta 32 liiraan, eli hintaa kellolle jäi sellaset 15 euroo, mikä ei musta ollu kauheen paha, on toi sen verran kiva!




tää ostos tuli todella tarpeeseen, oon nimittäin miettiny siitä asti ku sain ton rakkaan kauniin iPhoneni että se ansaitsee vähän jotain suojaa, ja koska suojakuoria en sille raaski hankkia koska se on niin nätti (:-D) halusin sille jonku kivan kotelon jossa se pysyis laukussaki ollessaan turvassa kolhuilta ja naarmuilta! niinpä markkinoilla törmätessäni kojuun jossa myytiin feikkilaukkujen lisäks feikki iPhone 4 koteloita, en voinu kävellä ohi vaikka myyjät oli kuinka limasia :-D tää kotelo siis esittää Louis Vuittonia, ei kauheen onnistuneesti, mutta se nyt ei mua niinkään kiinnosta koska en oo koskaan ollu mikää merkeistä vouhottaja vaan ostin ton vaan siks et se oli hieno ja siinä siinä on sellanen kätsy jutska millä toi puhelin otetaan tuolta pois (kuulostaa varmaan tosi fiksulta :-D) anyway tolle tais pienen tinginnän jälkee jäädä hinnaks 15 liiraa, eli 7 euroo. jos oisin tajunnu oisin ostanu toisenki tollasen vähä erilaisen, mutta enpä sitte ostanu! ehkä Egyptistä :-)




mun kesän missio on alkaa taas käyttään sormuksia, joten päätin että tarviin niitä lisää. koska Suomessa korut on mun mielestä ihan ylihinnoteltuja niiden laatuun nähden (puhuen siis jostai Hennesin/Ginan koruista) eikä mua kiinnosta ostaa 15 eurolla korua jos saan sillä samalla hinnalla hienon paidan tai parhaassa tapauksessa kaks. näinpä pyrin usein ostelee koruja ulkomailta, ja niin nytki! tää sormus sai mut ihastuun saman tien ja kun hintaa oli se 3 euroo ni päätin että tää lähtee matkaan ja onneks lähti!




ja samalla linjalla jatkuu eli reissun toinen sormus! tän ostin itseasiassa ihan sen takia, että olin ostanu tollasen lähes samanlaisen mutta pienemmillä "timanteilla" Kyprokselta, mutta en vaan pysty käsittää minne onnistuin sen kadottaan Kyproksen matkan ja yo-juhlien välissä! mua jäi häiritseen sen sormuksen katoominen sen verran että ku tuolta löysin lähes vastaavan jollai 1 eurolla ni olihan se pakko ottaa matkaan :-)




tää oli toinen oikeesti tarpeellinen ostos tolta matkalta! oon jo pidemmän aikaa miettiny että ihan oikeesti tarviin mustan clutchin, koska liian usein baariin/juhliin mennessä tulee mietittyä että voi ku olis sellanen, niiinpä päätin nyt hyvän tilaisuuden tullen tuolta ostaa sellasen vielä ku halvalla sai näin ihanan :-) ihastuin tohon täysin, vaikkei toikaa varmaan kauheen aito Mulberry oo, mutta ei kai kukaan nyt herranjumala niin tarkkaan mun laukkua missään kattele että sillä ois mitään väliä :-D anyway ton hinta tais olla 10 euroo? jos en iha väärin muista, mutta omasta mielestäni täydellinen ostos ja tykkään hirveesti! toi on jopa tosi tilava eli siinä mielessä kätevää.




tää ihana jättimäinen pyyhe makso ehkä 7 euroo. ihastuin jo ekana päivänä meiän altailla ku näin toooosi monella ihmisellä tälläsen pyyhkeen, toi kuvio jotenki kiehto mua kauheesti ja toi on täydellinen ku on noin jättikokonen :-) kaiken ton lisäks toi ihana vaaleenkoralli väri sulatti mun sydämen, tykkään paljon!




nääkin oli tarpeellinen ostos! tän tyyliset housut bongasin heti ekana päivänä moneltaki muslimimammalta ja sain heti idean että hei tollasethan mäki tarviin Egyptin reissua varten! mulla on ollu pienoisa ongelmia miettiessä noita vaatteita sille reissulle, Suezissa kun on myös mun ihan suositeltavaa pukeutua tarpeeks peittävästi, etenki ku en halua aiheuttaa sen suurempaa pahennusta Ramin sukulaisissa! niinpä oon mietiskelly vaatteita jotka ois  pitkähihasia/lahkeisia mutta silti viileitä että selviän siellä vähintää 30 asteen helteessä :-D nää housut on just sellaset ja lisäks nää on ihan kivat :-) en ehkä ois ostanu noita iha normi käyttöön mutta Egyptiin sopii ja saa näistä kivojaki asuja yhdistettyä! hintaa tais olla 10 euroo eli ei paha ollenkaan!




viimenen muttei vähäisin on tää mekko! tää oli ihmeen kallis sillä hintaa oli alunperin 15 euroo, mutta taidettiin sitäki saada tingittyä vähä alemmas :-D ihastuin ihan ekana tohon kuosiin ja itseasiassa tykkään tosta mallistaki, ainoo mitä mietin on toi pituus. toi ei oo ihan maxi mutta ei lyhytkään.. mutta sen voi aina lyhentää, mutta Egyptin matkaan asti pidän sen tollasena ja sen jälkee mietin haluunko siitä lyhyemmän vaiko enkö :-) joka tapauksessa toi on musta ihana!

sellasia ostoksia Turkista, mitäs tykkäsitte? :-) lisäks ostin tietysti tuliaisia Lauralle, Hellalle ja Ramille! Lauralle ostin nätin korun, mutta Hellan ja Ramin tuliaisa en tietenkää tässä paljasta koska ne saa ne vasta elo-syyskussa ja haluun et ne on ees vähä ylläreitä :-) oon tosi tyytyväinen mun kaikkiin ostoksiin, saldo oli tosi hyvä rantalomaks!  nyt kuitenki sanon teille heipat loppupäiväks ja palaan asiaan ihanan illan jälkeen joskus yöllä kotiin raahauduttuani! moikka!

8 kommenttia:

  1. eksyin jostain mutkien kautta ekaa kertaa sun blogiin, kiva tyyli sulla!

    VastaaPoista
  2. tosi kivoja ostoksia!! mekko on ihana! ja kaunis kuva muutenkin! samoin kiva pyyhe!! :D

    VastaaPoista
  3. kiiitos! :) itekki tykkään tosta mekosta vaik se onki vähä erityylinen ku mulla yleensä :D ja pyyhe on täydellinen, valitettavasti kuitenki tila/painosyistä se ei mahdu matkalaukkuun mukaan vaan joutuu jäämää tänne Suomee ootteleen että palaan reissusta :( tyhmää koska toi on just täydellinen rantapyyhe kokonsa takia! mutta kyl mä silti mieluummin säästän tonki tilan vaatteille:D

    VastaaPoista
  4. thanks ja oon ehdottoman samaa mieltä! :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...