torstai 21. heinäkuuta 2011

straightening and curling, these are my favourite things! (hjälpa?)

olipas jokseenkin hivenen erikoinen otsikko tälle ei niin kauheen erikoiselle postaukselle :-D mulla on suuren suuri probleema ja tarvisin teiän apua, joten toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on ooooikein paljon hyväsydämisiä ja auttamishaluisia lukijoita ja saan ongelmani ratkastua ihan mahdollisimman pian!

asiaan siis: oon jo jonku aikaa ollu täysin vakuuttunu että mun vanha ah niin rakas Babylissin suoristusrauta alkaa veteleen viimesiään, viimenen pisara oli se ku Hella yritti kesän alussa vääntää sillä suoristusrautakiharoita, eikä siitä tullu mitään! jos mää oisin ite ollu asialla oisin laittanu ongelman iha vaan sen piikkii että rähmäkäpälä ku oon, en vaan saa niitä kiharoita aikaseks, mutta koska kihartelemassa oli itse suoristusrautaguru Hella, tiesin että vian täytyy olla mun raudassa! tultiinki Hellan kanssa siihen tulokseen että koko raudan keraaminen pinta on auttamattoman kulunu eikä sillä edes varmaan oo kauheen tervettä enää suoristaa hiuksia (mitä en kyllä itseasiassa oo tehny lähes koko kesänä ku ihan muutaman kerran, varmaa mun ennätys!)




noniin mutta, tästä päästäänki ongelman ytimeen, eli siihen että mulle suoristusrauta on kuitenki aika välttämätön kapistus, ja tarvin ihan välttämättä uuden ehjän sellasen ennen ulkomaille suuntaamistani! oon alkanu tosiaan himoitseen suoristusrautakiharoita, sen jälkee ku Kyproksella Hellan rautaa testatessani  totesin että hei mähän osaanki tehä niitä, niinpä oon alkanu ihan vakavissani harkitseen että joulu- tai synttärilahjaks voisin äitiltä ja isiltä toivoo Cloud Ninea jolla sais superhelposti ja hienosti kiharoita. niinpä tollasen isomman investoinnin ollessa edessä, ja tässä tilanteessa ku mun on edelleenki - kuten niin monesti aiemmin mainittu - säästettävä rahaa tohon reissuun, on kriteerinä tolle uudelle raudalla suhteellisen edullinen hinta sekä se että sillä pystyis tehä kiharoita (tarkottaa siis käytännössä pyöreetä muotoo!)




eli siis jos joku ei viä tähän mennessä tajunnu, niin nyt pyytäisin teiltä vinkkejä ton uuden suoristusraudan hankintaan! jos joku omistaa/tietää jonku oikeesti hyvän, mutta suhteellisen halvan suoristusraudan joka on helppo saada käsiinsä nopeesti, niin olkaa niin kilttejä ja kertokaa siitä myös mulle! kiitän jo valmiiks kaikkia jotka vaivautuu auttaan mua, toivottavasti tän avulla löydän mahdollisimman pian itelleni uuden suoristajan :-)



nyt mä suuntaatn jo kolmatta kertaa tällä viikolla kohti tota Tampereen keskustaa, joten palaillaan me asiaan sitte myöhemmin tänään! heippa hei ja auttakaa mua please :-D

12 kommenttia:

  1. http://www.idhair.fi/proshop/read_shop_product.php?category=koneetjalaitteetmuotoiluraudat,kihartimet&productno=3334&sivu=verkkokauppa&group= mulla on tää ja se varmaan vähän johtuu käyttäjästä enemmän kun laitteesta, mutta en osaa tehä kun sellasia ihan laimeita kiharia, kun mulla on piipparit niin en oo ees vaivautunu harjotteleen :D mutta toi mun mielestä makso joku 40e ja se on hyvä! kun mulla on luonnostaan niin suorat hiukset että niihin ei paljoo vaadita niin en osaa sanoo et onko joku suoristusrauta superhyvä mutta kaikki ketkä sitä on multa lainannu on kehunu tosi paljon :) + toi on niin helmen värinen, se on se tärkein ominaisuus....:D

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ostaa GHD !

    VastaaPoista
  3. OBH nordica straight & curl nano pro ! ihan loistava ja suht halpa :)

    VastaaPoista
  4. Itselläni on OBH nordican straight & curl ja sillä saa hiukset hyvin suoristettua ja kiharrettua!:) Itselläni tämä ainakin toimii todella hyvin!!:) Poikaystäväni äitikin innostui ostamaan saman muotoiluraudan!:) Omani hajosi puoli vuotta sitten, mutta onneksi takuut oli voimassa niin sain saman laitteen uutena takaisin!:) ( Raudassani oli johdossa kosketushäiriö, monille raudoille käy niin ja niitä ei pysty korjaamaan!:)) Omani olen ostanut gigantista ja muistelisin,että hinta olisi ollut hieman yli puoli vuotta sitten n.50e!:) Gigantin nettisivuilta en löytänyt rautaa, mutta kyllä niitä piäisi siellä kaupassa myydä!:) Jos harkitset tuota rautaa niin kannattaa käydä ensimmäisenä gigantista katsomassa, sillä poikaystäväni äiti osti sen veikon koneesta ja se maksoi 69e!

    http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://www.becka.nu/wp-content/uploads/2009/08/090808-004.jpg&imgrefurl=http://www.becka.nu/tag/bjorn-axen/&usg=__fjgewZXheTMvRZC5YVfTc4amvxU=&h=332&w=620&sz=41&hl=fi&start=0&zoom=1&tbnid=oXU6WLbBeO5UAM:&tbnh=103&tbnw=193&ei=QjooTp7eFcqg-waSvOD7Cw&prev=/search%3Fq%3Dobh%2Bnordica%2Bstrait%2Band%2Bcurl%26um%3D1%26hl%3Dfi%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DX%26rls%3Dorg.mozilla:fi:official%26biw%3D1280%26bih%3D603%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=835&vpy=275&dur=535&hovh=103&hovw=193&tx=125&ty=101&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:10,s:0
    <- tuossa vielä kuva googlesta!:)

    VastaaPoista
  5. http://www.obhnordica.fi/Default.aspx?ID=440&ProductID=2609

    tässä vielä linkki obh nordican sivuille!:) siinä tarkemmat selitykset laitteesta!!:) Suosittelen ehottomasti!!

    VastaaPoista
  6. Juuli: joo mulla on sama homma ku mulla on joku tollane Babylissin piippirauta kans ni en oo ikinä vaivautunu opettelee tehä niitä suoristusrauta kiharoita mut nyt ne on alkanu himottaa mua ku ne pysyy niiiin paljon paremmin yms :D ja sama homma et mullaki on aika suora tukka oikeesti, mut yöllä se vaa aina menee sillai tyhmille mutkille ni pakko suoristaa :D vois kyl tsekkaa ton koska värihän on tosiaa se tärkein ;)

    Anonyymi 1: nii GHD on iha huippu, mut emmä kyl osta sitä nyt koska haluun mieluummin ton Cloud Ninen ku se on iha sama mut vähä parempi :D ni tosiaa aattelin toivoo sitä lahjaks ja ny ostaa tähä välii vaa jonku halvan ihan ok raudan ennen ku saan ton:)

    Anonyymi 2: kiitti vinkistä! oon kans aiemminki kuullu tosta kehuja ja nytki jo kaks kehunu sitä joten ehkä se vois tosiaan olla hyvä :))

    pauliinariikka: joo toi kuulostaa kyllä tosi hyvältä! sopis mulle ja hintakaa ei oo paha, ja koska tossa nimenomaan on toi curl, ni sillä on pakko tälläsen rähmäkäpälänki saada väännettyä ees jonkinnäkösiä kikkuroita :DD täytyy tsekata noi sivut ja kävästä Gigantissa, kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
  7. mulla on remingtonin suoristusrauta ja makso about 40e ja se suoristaa tooooosi suoriks nopsasti ja helposti ja sillä saa helpolla kunnon kiharat! kuvaa: http://tubby.scene7.com/is/image/tubby/S5500B?$prod$

    VastaaPoista
  8. heii kiitti vinkistä, koska toiki näyttää tosi hyvältä ja on ainaki halpa! :)

    VastaaPoista
  9. remigtonin sleek & curl suoristusrauta on mulla ainakin toiminu tosi hyvin :-) ne reunat on pyöristetty niin kiharat onnistuu kyllä helposti ja nopeasti :-) ja plussaa myös siitä että sitä suoristusraudan lämpötilaa voi kätevästi vaihdella 160 asteesta 230 asteeseen :-)yllätyin itekki kuinka hyvä se on edulliseen hintaan nähden! rauta on tommonen: http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=436542&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=10007&compartmentId=10059&categoryId=10255

    VastaaPoista
  10. kääk ny en osaa päättää noiden remingtonin ja obh välillä :D mut kiiitos vinkistä sullekki :) ehkä vaa meen giganttii tms ja katon kumpaa löytyy halvemmalla ja ostan sen haha :Dd

    VastaaPoista
  11. Mullakin toi Remingtonin sleek & curl rauta on toiminu kun unelma ja todellakin hinta-laatu suhde on kunnossa !

    VastaaPoista
  12. hyvä tietää:) täytyy kyl heti pian käydä tsekkailemassa jos löytäisin semmosen :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...