tiistai 26. heinäkuuta 2011

baby, you're a challenge

ääk tää taitaa olla historian toinen kerta ku mokailen näissä kamera asioissa :-D tosiaan nyt saatuani tarpeeks auringossa makaamisesta ja kävelyltä saavuttuani mun oli tarkotus tulla kirjottelee teille pari sanaa eilisestä perhepäivällisestä sekä lisää kuvia mun hurjan kivasta asusta, mutta tädää tietysti otettiin eilen kuvia Vilman kameralla ja tyttö huitelee tällä hetkellä jossain päin keskustaa kavereidensa kanssa ja kuinka muutenkaan kun kamera matkassa! olis vaan pitäny eilen illalla vielä siirtää ne kuvat koneelle, mutta eipä voi mitään!

älkää huoliko ei hätä oo tämän näköinen, sillä nyt mulla on parempi ku hyvä tilaisuus hoitaa tää yks postaus jolle olinki miettiny hyvää ajankohtaa ku tällä viikolla asiaa tuntuu riittävän muutenki. mutta nyt tässä on sitte erittäin hyvä väli tälle haasteelle jonka Anniina mulle heitti! tää on kiertäny jo niin monessa sadassa blogissa että kaikki varmaan tietää homman nimen, mutta laitetaa ohjeet kuitenki näkyville and here we go:

1. avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.


2. avaa neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.

3 .selitä kuva.

4. haasta neljä blogia tekemään sama.



tulipas jotenki kauheen ruma ja tylsä kuva jossa näytän viä kaiken lisäks oravalta :-D mutta kai tästä pitäis jotain selittääkki, toi ilta oli itseasiassa ihan mahtava! tää kuvahan siis on kuuluisalta sunnuntailta 15.5 ja jos joku ei nyt tähä hätää muista mitä sillon tapahtu niin Suomi voitti Ruotsin jääkiekon MM-finaalissa 6-1 ja voitti samalla kultaa sellasen 16 vuoden jälkee! siinä ois riittäny jo juhlaa kerrakseen yhelle illalle, mutta ku olin vielä tästä kuvasta muutaman tunnin päästä suuntaamassa kolmen ihan parhaan tytsyn kanssa kohti Agia Napaa ja Kyproksen lämpöö, ni ei ois voinu ilta paljoo paremmaks muuttua! mulla on itseasiassa ihan kamala ikävä tota iltaa se oli ihan huippu :-)

tää kyseinen otos on siis autosta, ku päätettiin tyttöjen kanssa ton pelin jälkee et pakkohan sitä on vähä lähtee kattelee meininkiä kaupunkii ennen Helsinki-Vantaalle suuntaamista. napattiin siis äitin auto ja lähettii keskustaan ajelee ja voin kertoo etten oo koskaan ikinä millonkaa nähny Tampereen keskustaa sellasessa fiiliksessä tai tamperelaisia niin kavereina keskenään! autot vaa ajeli miten sattuu ja tööttäili hyvän tahtosesti ihan koko ajan, eikä ohi tainnu ajaa montakaa kulkuneuvoo josta ei ois soinu joko Den Glider In, Ihanaa Leijonat Ihanaa tai Pienissä Häissä :-D meilläki oli niin hauskaa ja taispa tähän iltaan liittyä sanonta "nyt on kyllä maailman kirjat sekasin ku Lauraki kiroilee" :-D mua alkaa naurattaa ku vaan katonki tota kuvaa vaikkei siinä oikeesti ees oo mitään hauskaa mutta ilta vaan oli niin mahtava!

eiköhän tässä ois nyt ihan tarpeeks selitystä yhelle kuvalle, tiän et tähän piti haastaa neljä ihmistä mut mä rikon sääntöjä ja haastan kaikki mun ihanat lukijat joilla on blogi! teitä on taas tullu ihan hirmusesti lisää iha pienessä ajassa ja en vois olla kiitollisempi siitä ♥

nyt lähen kuitenki hakee jotai välipalaa harkinnassa on ihan oman puskan vadelmat ja rahka namnam, ja lööffähdän tohon sohvalle kattelee Salkkareita siihen saakka kunnes pääsen skypettää pitkästä aikaa rakkaan poikkikseni kanssa! ♥ tänne mä palaan niiden eilisten kertomusten ja kuvien kanssa heti ku siskoseni palaa kotiin ja saan sen kameran käsiini, siihen asti kuulemiin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...