perjantai 8. heinäkuuta 2011

i got it second hand, all used up

haha kylläpäs toi otsikko nyt kuulostaa jotenki hirveeltä, mutta ei kai se oo nii justiinsa :-D tän postauksen putkahtaessa tänne mä varmaan lööfföilen jossain päin Turkin aurinkoo jei :-) mutta asiaan, jotkut varmaa muistaaki ku joku aika sitte mainitsin mun ekasta kirpparireissusta pitkään aikaan! (okei kun sanon kirpparireissu, se tarkottaa sitä että suurimmaks osaks kierreltiin vaan kirppareita) nyt ois aika sitte esitellä teille niitä mun ostoksia, joista osa kyllä tarttu mukaan muualtaki ku kirpparilta, mutta kaikki on siitä huolimatta ihania ainaki mun omasta mielestä! kaikki näistä kuvista ei ehkä oo iha mua kauneimmillaan ja lisäks sellane juttu että nää asut ei myöskää oo mitää mun parasta yhdistelytaitooni, vaan yritin lähinnä kuvailla näitä ostamiani vaatteita mahollisimman perusvaatteiden kanssa :-) olipas jotenki vaikeesti sanottu, mutta nyt vihdoin niihin kuviin, enjoy ja kertokaa mielipiteitä:

alotetaan kirppislöydöistä:



harmaat housut
nää löyty Radiokirppikseltä ja hintaa tais olla 6 euroo jos en oo ihan väärässä! (vaikka vaatteet muuten löytöjä oliki en tehny mitään ihan sellasia huippulöytöjä jollain yhellä eurolla) nää on alun perin Hennesiltä ja on tollaset vähän chinohenkiset! tykkään siitä että noi ei ainakaa vielä oo sellaset ihan löysät kuten mun muut chinot, muttei kuitenkaa ihan sellaset tiukat pöksyt! parin käytön jälkeen tilanne kyllä saattaa olla toinen, musta nimittäi tuntuu et noi löystyy käytössä jonku verran mutta ei se mitää! nää oli siis ihan oikeesti fiksu ostos, mä nimittäin tarviin oikeesti tollasia polven alapuolelle ulottuvia housuja sitä Egyptin reissua varten ja noi oli vieläpä aika mukavan ohutta materiaalia :-)



kukallinen paita
tää oli löytö Bonukselta ja tykkään tästä ihan sikana vaikka monelle tää saattaa aiheuttaa pieni mummoviboja :-D mut mun mielestä oikeella tavalla yhdistettynä (esim. just tollai korkeiden shortsien kanssa) toi on just tosi kiva! tällä oli hintaa joku 4 euroo eli ei ollenkaan paha koska toi materiaali vaikutti hyvältä ja toi oli tosi hyvässä kunnossa muutenki :-)




valkoset korkeemmat shortsit
nää löyty myös Radiolta ja on alun perin Kappahlista! nää on ihan huippukivat, etenki tollai käärittynä, muuten ehkä vähä liian pitkät, joten harkitsen näiden lyhentelyä. mutta valkoset korkeet shortsit on todellaki sitä mitä oon kaivannu :-) ja ku hintaa oli alle 5 euroo ni mun ei tarvinnu kovin kauaa miettiä ku kiikutin nää kotiin!




karva kaulus
tääkin oli löytö Bonukselta, ja mun oli ihan ihan pakko ostaa tää vaikka hintaa oli mun mielestä aika paljon, nimittäin 8 euroo! en mee vannoon mutta mun mielestä toi on se sama kaulus mitä jossai vaiheessa myytiin Hennesillä (ja jota on koskaan saanu!) ja sillon se makso ehkä 13 euroo.. mutta koska se mun oma Sokokselta hankkimani karvakaulus ei oo kuitenkaa ihan niin täydellinen ja sitä pitäs vähä tuunata mutta ku en oo saanu aikaseks, niin mun oli välttämätöntä ostaa tää! sillon 30 asteen helteessä mietin kyllä muutamaan kertaa ennen ku kannoin ton kassalle, mutta tiedän että sitte ku marraskuussa asteita on 60 vähemmän, kiitän luojaani et kuitenki ostin ton :-)

mulla oli vielä yks kirppariostos, mutta se on ainoo jota aion iha tosissani vähä muokkailla, joten ajattelin että ku saan sen aikaseks Suomeen palattuani ni laitan siitä kuvaa vasta sitten :-) mutta kuten sanoin, mulla riitti kirppareiden jälkee rahaa viä muihinki kauppoihin ja Ginan ja Hennesin aleista tarttu sitte mukaan tällästä:



löysähkö toppi, 4.90 e
Ginasta! nyt mäki vihdoin sorruin ja menin ostaa näitä toppeja joita tuntuu kyllä olevan kaikilla Tampereilaisilla. sen jälkee ku huomasin että harvat ja valitut ja oikeella tavalla yhdistetyt löllötopit sopii munki vartalolle, mua ei oo saanu niistä irti kivelläkää vaa niitähän täytyy nyt hamstrata oikei jokaisessa mahdollisessa värissä :-D toi persikka/koralli oli vaan niiin ihana ja näyttää kivalta ruskettuneella iholla (sitte ku Turkista palattuani toivottavasti mulla taas olis jonkun näkönen rusketus..)



löysähkö toppi, 4.90 e
ja sama vauvankeltasessa värissä :-D en tiä miks mutta mulla on nyt joku keltanen kausi, joten totakaan en voinu vastustaa... tykkään noista topeista tosi paljon yhdistettynä just joko korkeisiin shortseihin tai sitte ihan johonki farkkuihin!




paita, 4.90
myöskin Gina Tricotista. tätä paitaa omistan jo tossa edellisen kuvan vauvankeltasessa, sekä turkoosissa värissä ja molemmista oon tykänny tosi paljon! niinpä en (yllättäen) voinu jättää tätä täydellistä korallin/marjapuuron väristä yksilöö sinne Ginan hyllyyn vaan piti seki sitte kotiuttaa! ja onneks kotiutin nimittäi samalla tajusin sen miten hyvin toikin paita sopii korkeiden shortsien kanssa, mutta myös noiden mun keltasten shortsien kanssa :-) ehkä mut viä joku päivä nähdään ihan ihmisten ilmoilla tollasena mehujääpuikon näkösenä!




löllö housut, 10 e
nää oli kyllä varsinainen löytö Hennesiltä! noita oli siellä tasan yks kappale joten olihan se pakko napata mukaan ku huomasin että ne sopii noin hyvin! tosiaan tarviin housuja sinne Egyptiin ja noi on ainaki iltakäyttöön ihan loistavat sillä noi on tosi mukavat mutta silti niissä on vähä juhlavuuttaki :-) tiukan yläosan kanssa ihan täydelliset etten sanois.


sellasia ostoksia löyty siis tolta kirpparikaupunkireissulta ja lisää ostoksia esittelen teille muutaman päivän päästä Tallinnan shoppailut-postauksessa :-) mitä mieltä olitte näistä? hirveitäkamalia vai just kivoja? kertokaa ihmeessä ja palataan taas!

2 kommenttia:

  1. oot tehny taas huippulöytöjä! sopii sulle hyvin noi kaikki :-) noi h&m housut ton valkosen tuubitopin kanssa on superkivat!

    VastaaPoista
  2. kiitos! :) itekki kyl tykkään tooosi paljon ja etenki noista sun mainitsemista housuista! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...