torstai 26. toukokuuta 2011

i'll be lounging on the couch, just chilling

tän tekstin otsikko osu nyt kyllä nii nappii ettei voi ku olla ylpee :-D mun idea tänää aamupäivällä, oli tehä teille päivä kuvina-postaus, mutta aika nopeesti tajusin että ne kuvat ois sen verran mielenkiintosia että kaikki nukahtais sitä postausta kattellessa :-D en sit tiedä onks tää tälläne tekstipostaus yhtää sen mielenkiintosempi, sillä mun päivä on oikeesti koostunu tasan vain näistä asioista:
  • pitkään nukkuminen
  • lakkiaisasioiden hoitaminen (nyt kaikki on kunnossa, enää ei puutu ku lakki ja kengät! :-))
  • pikanen kauppareissu
  • nuudelit <3 (mulla ehti jo tulla ikävä nuudeleita tuolla Kyproksella ku loppujen lopuks ei sit minään päivänä tehty niitä!)
  • Greyn Anatomia
  • päikkärit...
:-D että sen verran mielenkiintosta, mutta oonpaha saanu tätä univelkaa nukuttua pois! mun ja Hellanhan oli siis tarkotus mennä ottaan aurinkoo, mutta ku taivas näytti tältä ja aurinkoisia hetkiä oli sillai viiden minuutin välein, ni ne suunnitelmat sit lykkäänty!


kauppareissulla päätin kuitenki uhmata tota puolipilvisyyttä ja 15 asteen lämpötilaa ja pistää shortsit jalkaa jotta saisin mun sääret saman värisiks ku muu iho :-D (miks sääret ei koskaa rusketu yhtä hyvin ku reidet?)


mutta on mulla kaks ilosta uutista mahtunu tähä tylsään päivään! aamulla ovikello soi ja mun Kiinasta tilaamani mekko tuli kotiovelle :-) se on täydellinen, mutta ei ehkä ihan yhtä täydellinen ku se mun toinen mekko, joten päädyin ratkasuun että Kiina mekosta tulee jatkomekko ja Leimuskamekosta tulee itse juhlamekko, ja Asoksen mekon palautan :-D tällästä säätöö, mutta jei musta tulee ihana ylioppilas, nyt voin alkaa hyvillä mielin ootella ku (melkein) kaikki on kunnossa! ja toinen uutinen, isi soitti hetki sitte että mun ihkaoma valkonen iPhone 4 on postissa ja saapuu sekin kotiovelle näinä päivinä! :-) enää ei tarvi odotella ku numeron siirtoo, mutta siihen asti mulle riittää että saan ihailla tätä kaunokaista:


hups tulipas huono kuva, mutta jokainen luultavasti tietää ilmanki miltä toi puhelin näyttää :-D


miten ihmeessä sain taas papatettua näin paljon asiaa vaikka mulle ei oo tänää tapahtunu oikeesti yhtään mitään? :-D nyt rupeen selaileen kaikkien tyttöjen Kypros kuvia ja muokkailee ja valikoimaa niitä, varautukaa että siinä kestää, mutta yhäkin, se Agia Napa postaus tulee ihan mahdollisimman pian ja luultavasti kahessa osassa sekin koska kuten huomattu mulla riittää tätä juttua vaikka mistä :-D

nyt niiden kuvien kimppuu ja sitte ihana poikaystäväni tulee onneks pelastaa mut tältä tylsyydeltä! :-D heippahei! <3

ps. huomenna mä meikkaan ja kaunistaudun ihan teitä varten ja kuvaan ne vastausvideot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...