sunnuntai 8. toukokuuta 2011

look out weekend, cause here i come

nonnii, kohta alkaa olla iha mahtava viikonloppu takana ja loma edessä! :-) lomasta ja tän päivän fiiliksistä varmaa myöhemmin vielä pikasta päivitystä, mutta nyt vähä asiaa tästä jo mainitusta loistavasta viikonlopusta!

eli kuten perjantain maailman sekavimmassa postauksessa ainaki yritin ilmasta, nii pikkuystävämme Keuruulta eli Alli saapu taas Tampereelle ja se on aina yhtä hauskaa! :-D perjantai kulu siis perinteisesti siellä Speak Easyssa siivillä ja ranskiksilla, valitettavasti perjantain kuvasaldo on 0, sillä mä joka en ikinä yleensä mokaa noiden kameroiden kanssa, sain Vilman järkkärin lainaa, MUTTA idioottina unohdin sen muistikortin tähä koneesee ja huomasin sen vasta paikan päällä :-( no mutta ei niistä kuvista ois muutenkaa välittyny se hauskuus ja asunkin esittelin jo täällä, joten ehkä tyydytää vaan noihi lauantain muutamiin kuviin! (ps miks kuvien ottaminen on aina yhtä vaikeeta, jotenki se kamera unohtuu kaiken muun kivan keskellä aina sinne laukun pohjalle! oonko ainut?! :-D)

taisin myös mainita siitä et perjantaina Allin ja Hellan kotiin heitettyäni suuntasin vielä Ramille yöks juhlistaa meiän kuukausipäivää sillai iha pienesti, suuremmat juhlallisuudet sit tiistaina. mutta keskustasta lähin sitte lauantai-aamuna kohti Nokiaa, sillä vuorossa oli äitienpäivävierailu mummulassa perheen kera.. no siitäkin selvittiin ilman suurempia sotia ja sitte pääsinki taas hauskanpitoon Allin ja Hellan kera :-)



lauantain asu oli mun makuun tosi rento, mutta ihan jees! ja ah miten ihanaa ku oli nii lämmin etten jaksanu kaupungissakaa suurimman osan ajasta pitää takkia vaa olin vaa tolla t-paidalla! kesä<3
  • housut H&M
  • toppi Gina Tricot
  • farkkupaita Vero Moda
  • vyö Pieces
  • kengät Seppälä

päivä vietettiin siis keskustassa hoidellen kaikkia kauheen tärkeitä asioita kuten korkeiden shortsien metsästystä :-D ei mut kerranki mulla oli ihan oikeesti tärkeitäki juttuja, kuten rahanvaihtoo ja viimesten Riika-juttujen ettimistä! kaikki onneks löyty ja kaupan päälle vähä muutaki, mutta niistä kuvaa ja selityksiä alempana!


nättiä ku ollan Altsun kaa iha samiksia takkeinemme ja laukkuinemme :-D


kaikki asiat hoidettuamme ja kauppojen suljeuduttua matka jatku sitte Allille viettään iltaa :-) miten aika menee aina ihan siivillä ku on hauskaa? mentiin Allille joskus seittemän maissa ja tuntu että oltais oltu siellä korkeintaan kaks tuntia ku puol yhen aikaa yöllä jatkettii kotiin :-D no mutta ainaki juttua riitti ja karkkia tuli syötyä... maailman hirvein asia on ehkä se, että me kaikki kolme tullaan tapaa yhessä vasta Lokakuussa! anteeks mitä, 5 kuukautta ilman meiän kolmen huonoja juttuja ja parhaita juoruja? ei tuu onnistuun :-(



<3



tässä siis niitä ostoksia! paljon himoitut korkeet shortsit löyty vihdoin Ginasta hintaan 29,90 e, noi oli tosi nätit tollaset sinimustat ja aika lyhyt lahkeiset mutta vihdoin mulla on kunnon korkeet shortsit, sillä niitä tuun tarviin kesän aikana paljon ja keksin noihin jo muutaman ihanan asunki! lisäks vaateostoksina ihan perus rintsikat, koska havahduin viikko sitte siihen että tosiaa oon lähössä matkoille joilla haluun käyttää kevyitä vaatteita ja kaikki mun omistamat rintsikat on jotain kauheen räikeen värisiä :-D niinpä ostin noi yhet tosi hyvät Hennesin rintsikat tollasina iha nuden värisenä :-) Hennesiltä lähti mukaa myös kahet sukkikset hintaan 4,95, toivotaa et noi on hyviä ja kestäis vaikka vähä kauemmin ku sen yhen illan... Stockalta hain kuivashampoota jauheena, jotta saisin sen Riikaan mukaan ja hiusväri! vaikka tykkään näistä mun hiuksista tosi paljon, mua ärsyttää ku noi on nii vaaleet tuolta alta, mutta päältä iha ruskeet, niinpä värvään Hellan ens viikolla laittaan mulle raitoja tolla värillä (oonko uusavuton ku en osaa edes ite värjätä hiuksiani.. :-D) katotaan millanen lopputulos tulee, toivottavasti ei ainakaa kauheen oranssi! toi nyt on vaa tollanen pieni hätäapu ennen loppukuusta olevaa kampaajaa :-)

sellasia ostoksia ja sellane viikonloppu, seuraavaks mun pitäs siirtyä tonne pakkauspuuhiin ennen ku lähen noutaa sitä matkakumppania tänne meille! jossai välissä koitan väsätä ne ajastetut postaukset tolle Riika-ajalle, luvassa on ainaki bikinipostausta ja kenties jotain hiuksiin liittyvää ;) toivottavasti teilläki on ollu kiva viikonloppu ja tulee olee yhtä kiva ens viikko ku mulla, palaillaan pian ihanat :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...