tiistai 3. toukokuuta 2011

dress hangin' off your shoulder

hejssan! kuten eilen mainitsin, nii tänää koitti sitte tuomionpäivä, eli lähettii Hellan kanssa metsästään mulle yo-mekkoo, Kiinasta tilatun epävarman mekon lisäks. kamalaa säätöö tää tälläne ku ei tiedä ehtiikö se mekko tulla vai ei, mutta tittididii! iso kivi kuulkaa putos sydämeltä ku löysin ihan ihanan ja lähes yhtä täydellisen ku se Kiinan mekko, ensimmäisestä kaupasta! :-) en kerro mekosta sen enempää, sillä haluan säilyttää sen täytenä yllärinä, näköjää myös itelleni ku en tiä kumman mekon saan sillon 4.6 päälleni... :-D mutta molemmat on lähestulkoon yhtä ihania joten ei huolta enää siitä! nyt puuttuu vaan kengät ja kenties joku laukku, ja oon valmis suureen päivään. ups ainii, lakki puuttuu myös, mutta äiti on sen verran taikauskonen että sen saa kuulemma ostaa vasta virallisten tulosten tultua muutaman viikon kuluttua :-D  miten tää aika on menny nii nopeesti ku tuntuu että vastahan se kymmenen viikon loma alko ja nyt lakkiaiset on jo ihan oven takana!



tälläsessä asussa lähin mekkometsästykseen! tykkäsin asusta iha hirveesti, mut näissä kuvissa se kyl näyttää tosi lamelta ja tylsältä :-D
  • farkut H&M
  • vyö Gina Tricot
  • t-paita Gina Tricot

lakkiaisista puheen ollen, paljon asioita on hoidettavana vielä, jotta se 4.6 ei tulis olee täys katastrofi :-D mutta uskon et kaikki hoituu ja päivästä tulee ihana ellei jopa täydellinen! mun ulkonäköhän on kuitenki se tärkein, right? ;)

mutta nyt asiasta sadanteen, mulla alkaa jo olla kiire laittautuun sillä ollaan lähössä Hellan ja Vilman kanssa leffaan! kuka hoitaa taas asiat viime tipassa, ku sain joululahjaks neljä vapaalippua, vielä on yks jäljellä ja se menee tänää vanhaks :-D meiän piti mennä Ramin kaa kattelee leffaa mut hohhoijjaa miehet, tänää tulee El Clasico, jos joku kehtaa olla niin tietämätön ettei tiedä mitä se tarkottaa nii Real Madrid - Barca futismatsi :-D eli arvakkaa saiko tosta herrasta tänää leffaseuraa? never :-D no onneks sain tytöt värvättyä seurakseni ni ei mee lippu hukkaan ja toivotaan että leffa on hyvä! siitä ja asusta lisää huomenna, hauskaa tiistaita ja toivottavasti kaikkien muiden juhlat on jo vähä paremmalla mallilla ku mun! :-)



mulla ei tosiaan oo tainnu olla tänää kauheen kuvauksellinen päivä... :-D

4 kommenttia:

  1. no voi juku mikä mäihä sulla on k´äyny ton mekon kans sit!! ite kiersin koko päivän tampereen liikkeitä ja tuntu et yheskää ei ollu kivoi!! voikko ees vinkata mistä ostit?:)

    VastaaPoista
  2. no joo toi oli kyllä ihan hirvee tuuri! tää tiistai oli muutenki joku mun onnenpäivä oikeesti joten johtuu varmaan siitä :D

    ostin sen Leimuskasta sieltä Koskarin yläkerrasta, ja olin kyl yllättyny koska en ois uskonu et sieltä ois löytyny mitää! :o mutta toi oli ainoo mekko jota ees sillai tosissaa kattelin, olin suht pettyny tosiaa toho Tampereen kauppojen valikoimaa :( tsemppiä sulle, toivottavasti löydät oman täydellisen mekon! :))

    VastaaPoista
  3. Ookei joo tosiaan itse ihan vilasin vaan nopsaa sen liikkeen kun oon/olin nimenomaa samaa mieltä sun kanssas, eli en alunperinkään aatellu löytäväni sieltä. Mut ehkäpä rohkaistun uusiks kierrokselle ja katon leimuskanKIN vähän tarkemmin.:D kiitos, tsemppiä tässä tarvitaankin kun neiti "mikääneikelpaa" lähtee kaupoille :D

    VastaaPoista
  4. jepp, kannattaa kyl käydä tsekkaa iha varmuuden vuoks :D

    joo siis tiedän tuntee, toi on niin vaikeeta ja stressaavaa ettiä sitä täydellistä mekkoo!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...