keskiviikko 11. toukokuuta 2011

i'm falling in love with your favorite song

päätin kuitenki säästää vielä ne molemmat hiuspostaukset tonne Kyprosviikolle ja koska oon viime aikoina lataillu iha hirveesti uutta kesämuusikkia itelleni, ni ajattelin jakaa niiden parhaat palat tänää teiänki kanssa :-) ite tykkään blogeissa iha hirveesti näistä biisipostauksista aina sillon tällön, koska niistä bongaa aina uusia kivoja biisejä, joten toivottavasti teki tykkäätte ainaki vähä, here wo go, muutama tän hetkinen suosikki:




Drake - Fall For Your Type

tän biisin bongasin Jamie Foxxin versiona jo joskus aikaa sitte Spin FM:ltä, mutta rakas ystäväni Saara mainitsi mulle tästä Draken versiosta ja kävin sitte tsekkaan tän Youtubesta ja ah että ihastuin! oon varmaa ennenki puhunu siitä kuinka tykkään biiseissä etenki lyriikoista ja jotenki tän biisin lyriikat vaan iskee muhun, etenki jotkut tietyt lauseet, ei niinkään toi koko tarina. ootteki varmaa huomannu että tää biisi ja lyriikoita on vilahdellu vähä siellä täällä tässä blogissa, mutta iha vaa siks että toi on vaan niin hyvä biisi! etenki toi yks kohta öö tossa noin 40 sekunnin kohalla on niin ah<3






Nicki Minaj - Moment 4 Life

joo tiän oon vähä myöhässä tänkin biisin fanittamisessa, mutta kuuntelen radioo vaan autossa joten en oo ehtiny kuulla tätäkää iha hirvee montaa kertaa joten en oo kyllästyny :-D koska mä tällä hetkellä en halua että aika kulkee yhtää eteenpäin, on toi biisin kertsi "wish that i could have this moment for life" just mua varten, ja muutenki iha mahti biisi!




Grey's Anatomy Cast - Chasing Cars

tiedän että haukuin täällä ihan pystyyn sen Greyn musikaalijakson, mutta siitä huolimatta siinä oli oikeesti nii hyviä biisejä (kuunnella ei kattella) että mun oli ihan pakko mennä Youtubee ettii niitä! tää Chasing Cars-biisi on muutenki vainonnu mua jotenki koko syksyn ja oon kuullu sitä millon kenenki esittämänä, mutta koskaan en oo silti saanu aikaseks kuunneltua sitä sillai kunnolla. nyt kuitenki menetin sydämeni tälle Greyn Anatomian versiolle, tää on vaa nii ihana<3





Lena Meyer-Landrut - You Can't Stop Me

tääki jotenki ihanan kesänen biisi on tainnu vilahtaa täällä blogin puolella jo aiemminki, mutta syystä! mä bongailen tosi usein biisejä mainoksista ja muutama mun ihan pitkäaikanenki lemppari on mainosbiisejä :-D tän kyseisen bongasin muistaakseni Nissanin mainoksesta ja onneks löysin sen Youtubesta tää on vaa jotenki nii ilonen ja ihana et saa mut aina hyvälle tuulelle!





Glee Cast - The Time

taas näitä Glee-versioita mut nää on vaa nii hyviä :-D ja pitäähän sitä Glee-ikävääki jollai lievittää! The Timesta tykkään iha siis Black Eyed Peasinki esittämänä, mut en oo jotenki vaa tullu kuunnelleeks sitä nii paljo, mutta nyt ku löysin ton Gleen version ni ihastuin kyllä iha täysin ja sitä on tullu kuunneltua :-)





Grey's Anatomy Cast - Running on Sunshine

tähän biisiin törmäsin iha ekaa kertaa tossa paljon puhutussa Greyn Anatomian musikaalijaksossa, mutta tykästyin saman tien! tää on jotenki kans tosi kesänen ja ilonen biisi :-)


oho tuliks tästä nyt vähän tylsä kuvaton postaus, no mutta ehkä noi biisit pelastaa tän :-) tänää palaillaanki Ramin kanssa jo kotii, mutta veikkaan olevani sen verran poikki etten tuu kauheesti itestäni ilmottelee ennen huomista iltaa. huomenna kiireinen meno jatkuu heti sillä suunnitelmissa on Ideapark reissu matkatyttöjen kanssa. mennää ostaa viimeset aurinkorasvat ja aurinkoshampoot ja käydää istuskelemassa ja syömässä hehkuttaen viimesetki hehkutukset ennen sunnuntaita :-) siitä lisää sitte huomenna ja Riika-juttuja ihan mahdollisimman pian, nyt heippa! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...