keskiviikko 18. toukokuuta 2011

shopping in riga

koska Blogger ei nyt ilmeisesti suostu palauttaan sitä mun Riian matkasta vaivalla kaks tuntia väännettyä postausta, joudun julkasee vaan tän ostospostauksen nyt ajastuksella ja teen sen toisen postauksen uusiks sitte ku palailen kotimaahan! oon sitä mieltä että vaikka tuhlasin ihan liikaa rahaa, nii tein sen verran täydellisiä ostoksia, että ei kaduta yhtään :-) noista rahajutuista sen verran, että 1 lati on 1,4 euroo, eli siis noi hinnat hämäs mua jonkun verran ku kympin maksava paita maksoki oikeesti euroissa melkei 15 euroo :-D pistän suuren rahanmenon siis iha vaa ton rahajutun piikkii :-D

Cubus:


mustat farkut, 14,99 latia
tossa vaiheessa ku me päästii Cubuksee, mun rahat alko olee jo aikalailla vähissä, mutta nää mustat farkut oli bongauksen jälkee ihan must ostos! oon tarvinnu mustia farkkuja jo jonkun aikaa ja itseasiassa just ennen ku lähettii tonne mietin että vitsi ku ois mustat farkut ja tattadadaa sit mä löysin nää ja nää on ihan täydelliset päällä ja makso vähä yli 20 e, joten jei :-) varotus: tästä lähin näitä tullaan näkee mun päivän asuissa ihan hävettävän paljon!


lohenpunanen kauluspaita 9,99 latia
tää oli toinen asia johon ihastuin siellä jättimäisessä Cubuksessa ihan immediately! toi on sellasta kiiltävää kangasta eli vähä juhlavampi ja toi väri on vaa niin ihana :-) toi mun oli ihan pakko saada joten käytinpä sitte viimeset ruokarahani tohon ja soitin iskältä vähä lisää rahaa... :-D addikti?

Bershka:


"tuubihame" 5,95 latia
en oo ikinä ennen tykänny noista tollasista tuubihameista, mutta jostain syystä ku Bershkassa näin ton, ni ihastuin siihen saman tien! en ikinä käyttäis mun kropalla tollasta hametta jonku tiukan topin kanssa, mutta tollai löysän kauluspaidan kanssa ihan täydellinen, tykkään iha hirveesti :-)

Pull&Bear:


korkeet shortsit, 18,95 latia
korkeita shortseja oon metsästelly (ok ostin just tota matkaa ennen ne Ginan mut silti..) ja noi on ihanat, tykkään tosta vyösysteemistä iha hirveesti :-) väriki on kiva ja korkeille shortseille keksin noin miljoona asuyhdistelmää joten jei :-)

Zara:


turkoosi löysä toppi, 16,95 latia
hui ku toi on ryppynen tossa kuvassa kamalaa :-D mutta siis oon selittäny sitä iät ja ajat kuinka mulle ei sovi löysät topit, mutta toi ei oo iha niin löysä, joten toi sopii ainaki omasta mielestäni :-) tykkään tosta iha sikana ja tultii Ramin kanssa siihen tuloksee et toi väri sopii mulle täydellisesti, joten toi oli tosi hyvä ostos! sopivan rento mutta silti siistin alaosan kanssa yhdistettynä aika juhlavaki!



kukkatoppi, 12,95 latia
tää oli ostos josta Rami ei innostunu yhtää :-D muutenki se yritti joka kaupassa repiä mut pois sieltä kukkakuosisten vaatteiden keskeltä, mutta silti onnistuin nappaa muutaman yksilön mukaani! toi on niin ihanan kesänen ja noi värit on ihan täydelliset. ton mallisia toppeja mulla ei oo ennen ollu, mutta nyt oon ostanu jo kaks ja tykkään :-)

NewYorker:


kukkahame, 19,95 latia
toi oli niin tuuri ostos! kierrettiin tosiaa sillon ekana päivänä NewYorkerissa vähintää yli tunnin ja ekasta kerroksesta löysin ton hameen, mutta mun kokoo ei ollu ni lähettii kiertelee muita kerroksi. toi jäi kuitenki kummittelee mun mielee ja palasin viä myöhemmin kattoo josko toi pienempi koko kuitenki mahtuis mulle ja jei se oli just täydellinen! toi on mun mielestä tosi nätti ja koska rakastan kukkakuosia ni toi on niin mun hame! :-)



tälläsiä ostoksia Riiasta ja ihan oikeesti en kestä ku noita kauppoja ei oo Suomessa tai ainakaa iha lähellä tätä hikistä Tamperetta joka omistaa just ja just Hennesin ja Ginan! kysymys: miks ihmeessä edes Zara ei voi tulla Tampereelle?? oon iha sitä mieltä että Jyrki Kataisen eduskunta vois hoitaa ees vähä tollasiaki asioita vai mitä varten Pirkanmaalla on se oma ministeri? :-D (okei älkää ottako viimestä lausetta todellakaa tosissanne!)

toivottavasti tykkäsitte ostoksista, sillä niitä tullaan näkee mun päivän asuissa oikein urakalla tästä eteenpäin :-) huomenna Blogger toivottavasti näyttää teille ajastettuna mun hiustenhoito-postauksen, heippa hei ihanat :-)

4 kommenttia:

  1. Cubus esimerkikisi on jo Suomessa ja tulossa syksyllä Koskikeskukseen ihan tänne tampereellekin. :)

    VastaaPoista
  2. jepa jep, siks sanoinki ettei ainakaa lähellä Tamperetta oo vielä :D hienoo et saadaan edes Cubus, vois pikkuhiljaa alkaa tulla noita muitaki kivoja kauppoja tänne päin :)

    VastaaPoista
  3. http://screencrave.frsucrave.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2010/05/nanny-mcphee-5-10-10.jpg

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...