perjantai 6. toukokuuta 2011

dagens outfit

tällä hetkellä mulla ei oo aikaa keksiä yhtään ton mielikuvituksellisempaa otsikkoo joten menkööt :-D tänään oon mm. siivonnu ja imuroinu koko meiän yläkerran, huhhuh mikä homma tälläselle laiskamadolle! sekä keränny teille kuva-aineistoo muutamaan postaukseen ja käyny ruuhkasessa perjantaikaupassa maailman rumimpana :-D

viimeset pari tuntia oon laittanu itteeni kuntoo ja seuraillu Suomen peliä, kamalan jännittävä nyt ollaan jo rankkareissa ja näyttää huonolta meiän kannalta kääk! anyway, syy miks laittaudun, on se että tättätädäää ollaan Hellan kanssa lähössä kohti kaupunkia tapaamaan ketäs muutakaa ku ihanaista Allia JEI! <3 mennään syömään, yllättäen Spiikkarii ja yllättäen siipiä :-D no nyt ois jo kiire mutta kerrottakoon vielä että sen jälkee meen Ramille yöks juhlistaa meiän kuukausipäivää mansikoita syöpötellen :-) tää on vasta tälläne lämmittely kuukausipäivän juhlinta, nimittäi tässä kuussa meiän kuukausipäivää juhlitaan 10. päivä! (okei en jaksa selittää tota tyhmää kymmenes päivä läppää, mut tällä kertaa iha siks että sillon ollaa Riikassa jee :-))

kauheen sekava tää postaus ku kirjotan tälläi kiireessä vaa kaiken mitä on mielessä! koittakaa kestää, itseasiassa taidan nyt lopettaa tän päpätyksen ja laittaa ne asukuvat joiden takia ylipäänsä päätin tän postauksen tehä:


tässä täällä jo kerran nähdyssä asussa oon siis lähössä liikkeelle! aattelin et tuolla on tänää ollu nii lämmin päivä et shortseilla ja sukkahousuilla kehtaa lähtee, toi on vaa nii nätti ja kesänen asu :-) hiukset tein hienosti laineraudalla ja siinä kyllä kesti mut tykkään periaatteessa vaikka toisaalta noi on vammaset :-D (huomaatteko kuinka oon taas nii johdonmukanen?)
  • shortsit H&M
  • kauluspaita H&M
  • toppi Gina Tricot
  • vyö Gina Tricot


sellanen asu ja nyt menoks! ps mulla kestiki sen verran kirjottaa tätä postausta että tässä välissä Suomi ehti jo voittaa, jiiiiihaa!! tää on iha tärkein voitto mulle henk. koht. koska vihaan saksalaisia nii paljon :-D Go Granlund, Koivu ja kumppanit, näihin kuviin näihin tunnelmiin moikka moi ja huomenna saatte kivan ajastuksen ;) hauskaa viikonloppua kaikille! :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...