tiistai 21. joulukuuta 2010

this is gonna sound like a bad joke

kuten aiemmin mainitsin nii päätettii aamulla hellan kans herättyämme et tänää saa loppua tää hengailu. keksittii sit et mikäs taas ois sen parempaa tekemistä ku syöminen, joten rahatilanteesta huolimatta suunnattiin mihinkäs muuallekkaa ku Hookkiin siiville! nam nam oli taas nii hyvää ja koko rahan arvosta :D

trots att sää oli yllättäen hyinen ja meistä oli lähellä muodostua eläviä jääpuikkoja, uhmattii luonnonlakeja ja materialismin himossamme käveltiin kehräsaaresta koskarin kautta Hennesille! pitihän sitä poiketa Gina x2, Spirit ja Hennes ja käydä vähä harjottelemassa ennen alejen alkua. mitää ei siis viä tarttunu matkaan, mut näky paljon ihania juttuja, jotka toivottavasti kävelee kanssani kotiin kaupasta ens viikolla, joululahja lahjakorttien avulla !

ps näin myös muutamia mahdollisia new year's eve-mekkoja ;) niistä sitte kuvaa ja mielipiteitä myöhemmin! en lyö viä mitää lukkoon vaa haistelen rauhassa mahollisuuksia koko ens viikon, sillä haluan täydellisen mekon sille illalle!


pahottelut näiden asukuvien huonosta laadusta yms, oli vähä työtä saada pimeessä ja tyhjässä talossa (=itselaukasimella), pokkarikameralla hyvälaatusta ja vieläpä onnistunutta kuvaa :D oon myös suhteellisen oranssin/ruskeen värinen noissa kuvissa, kiitos ton ihanaisen salaman ja sen mun viime viikon Dove-kuurin! älkää säikähtäkö, en oo luonnossa noin porkkana! mut joo, toivon mukaan saatte ees vähän selvää mitä tolla reissulla oli päällä !

  • kullanhohtonen/metallinen paita H&M
  • harmaat peruslegginssit Gina Tricot     
  • karvakaulus/kauluri <3 Sokos              

nyt illan kruunaa muutama täykkäri jakso, luonnolisesti hellan seurassa! sitte nukkuu jotta jaksan huomenna heräillä laittaa paikkoja kuntoo nimittäi päivällä tänne tulee tytsyjä kattelee leffoja ja vähä rentoutuu ennen jouluhässäkkää :) ja illalla ois si viä tarkotuksena lähtee hakee poikaystävää reeneistä ja kuljettaa luokseni, joten kattellaa ehtiikö huomenna kirjotella mut näistä lisää siis viim. torstaina, heippa!



ps oon muuten huomannu et poseeraan aina noissa asukuvissa (ja usein muissakin kuvissa) ihan samalla ilmeellä ja ne on aina muutenkin iha samannäkösiä, tylsää! pitää koittaa vähä petrata tätä malleilua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...