lauantai 4. joulukuuta 2010

toast to graduate!


kuten varmaa päättelitteki kuvasta, tänään juhlittiin ylppäreitä ja ne oli meiän serkun Sohvin. juhlat oli hauskat ja mikä tärkeintä hyvää ruokaa! oli kiva jutskailla, rupatella ja juoruilla taas pitkästä aikaa pari tuntia serkusten kesken. lisäks tapasin kunnolla Sohvin poikaystävän, sillä aiempaa pikasta näkemistä Tivolissa ei ehkä esittelyks voi kutsua mutta kiva poika, ei voi muuta sanoo.

Sohville kilisteltäessä ja lahjoja sekä todistusta tutkailessa tuli itelleki jo hirvee himo valmistua! oikein odotan sitä juhlaa että saa olla kaiken keskipisteenä, saa paljon lahjoja ja etenki sitä iltaa että saa biltsuttaa oikein kunnolla kaikkien kanssatovereiden kanssa, tytsyt, sit mennää ;)
mutta onneks ennen tätä suurta päivää 4.6 tapahtuu vielä paljon civoja asioita ja jos tästä syksystä jotain voi päätellä ni aika menee huippunopeeta! eikä tässä enää taida olla ku alle 40 koulupäivää että alkaa se 10 viikon loma enne juhlia!



tässä teille viä kuvaa tän päiväsestä ylppäriasusta enne ku syvennyn Sohvilta lainaamieni täykkäri tuotantokausien pariin :) ja huomenna idepark parhaiden tyttöjen (-1) kanssa!

  • jakku H&M
  • toppi Vero Moda
  • pitsilegginsit Pieces
  • korot Spirit Store
  • helmet Lindex

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...