tiistai 7. joulukuuta 2010

romantisk självständighetsdagen?



hyvää itsenäisyyspäivää ja heja finland kaikille vähä myöhässä! mun itsenäisyyspäivä oli aika mukava ja jopa ihan romanttinen, toi kysymysmerkki liittyy iha vaa päivän leffavalintaan joka saatto olla not so romantic! mut siis ensinnäki aamu alko äipän valmistamilla mätileivillä ja itsenäisyyspäivä perinteen mukasesti skumpalla ;)
 ja mun oli tosiaan tarkotus lööfföillä koko iltapäivä ja kattella täykkäreitä sekä tehä se poikaystävän nimpparikortti, mut tää kaikki sit vähä jäi kun taistelin meiän ihanaisen tulostimen kanssa, eikä onneks menny hermo tai tullu huutoo!

kuuden maissa lähin sitte vähä suunnitelmista poiketen iha vaa perheen kanssa katteleen sitä itsenäisyypäivän ilotulitusta. ohjelma poikaystävän kanssa muuttu siis sen flunssan takia pelkäks Panchoks ja leffaks!
 oltii  kattomassa Laskettu aika, ei ehkä niinkää kuukausipäiväjuhlintaan sopiva eikä ehkä mikään oscarin arvonen elokuva, mut just sopiva meille :D sai nauraa paljon ja mulla ei ainakaa ollu mitään sitä vastaan että toista pääosaa näytteli Robert Downey jr. <3

 











bongattii ton leffan trailereista myös yks uus leffa joka on pakko nähdä :D nää kaks leffaa kertooki jo ehkä jotain meiän yhteisestä leffamausta  mikä ei todellakaa oo mikää kriitikoiden arvostama mutta who cares!

Life As We Know It - movie

päivä ja ilta oli tosi kiva ja oli ihana nähä poikaystävää pitkästä aikaa :)
 tässä viä asukuvaa vaikka ei päivän vaatetus mikää kauheen ihmeellinen ollukkaa, perus hennes meiningillä mentii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...