sunnuntai 12. joulukuuta 2010

oh what a weekend!

ensinnäki, tiän ettei oo parii päivää kuulunu, tosiaa niinku toi otsikkoki kertoo ni on ollu aika kiireine viikonloppu! mut superhauska, ei voi muuta sanoo :D

perjantaina mun ja hellan pikkuystävä keuruulta eli alli saapu tampereelle. meiän jo varmaa vuoden jatkuneen perinteen mukasesti mentii siis perjantai-iltana Speakeasyyn syömään (siipien ystävät :D) vaihdettii siinä sitte taas muutaman kuukauden kuulumiset muutamassa tunnissa ja paljon tuli naurettua, kuten aina! myöhäseenhä se ilta meniki mut eipä haitannu.

lauantai oliki sit vielä kiireisempi, nimittäi heti aamusta (meille aamu on siis kello 14) suunnattii kaupunkii! käytii vähä shoppailemassa, kattomassa uus Harry Potter, joka oli muuten ihan superhyvä, suosittelen kaikille! <3 (mut lukekaa kirja se on silti 103 x parempi kuten aina) ja sen jälkee mä ja hella jatkettii vielä matkaa Passionii! tarkotushan oli tosiaan käydä yksillä ja tulla kotiin 00.10 bussilla, mut yllättäen sitte nähtii tuttuja ja lisää kavereita ja suunnitelmat vähä muuttu, ei niistä sen enempää mut voin sanoo et oli onnistunu ilta ja ainaki hauskaa :)

tänään sitte oon aika lailla vaa chillaillu (paitsi että väsäsin maailman huonoimman enkun aineen ikinä) ja nyt peruhengailua hellan kanssa ja kattelen jos toi mun poikaystävä sais vaikka raahauduttua tänne viä myöhemmin illasta :)
toivottavasti teillä oli yhtä civa viikonloppu!


tässä vähän asukuvaa perjantaiselta spiikkari-reissulta! aika perus, mutta huomatkaa mun uus rakkaani toi karvalakki :D oli pakko saada laittaa vaikka muuten aika perus hennes-linjalla menin taas!

PS ostinki jopa pari aivan ihanaa juttua, esittelen niitä sitte myöhemmin kunhan ehdin ;)

2 kommenttia:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...