perjantai 17. joulukuuta 2010

SCHOOL'S OUT !

HUH! aamusen suhteellisen huonosti menneen taloustiedonkokeen jälkee on hyvä alottaa erittäin ansaittu ja odotettu joululoma! ette uskokkaa kuinka kiitollinen oon että tää loma alkaa jo nyt, eikä vasta ens viikolla, niinku monissa muissa tampereen kouluissa, en ois kestäny enää päivääkää pulpetissa räjähtämättä :D

mutta mutta, mikäpä ois parempi tapa alottaa tää rentouttava loma, kun kunnon juhliminen? luvassa ois siis pikkujoulut tyttöjen kanssa! siitä on vierähtäny hetki ku ollaan kaikki viis tehty kunnolla yhessä jotain hauskaa, niinpä päätettii nyt baariin menemisen sijaan olla iha vaa omalla porukalla et saadaa kunnolla jutella ja juoruilla! suunnataan siis lauralle kaupunkiin ja ohjelmaan kuuluu ainakin glögin yms juominen, ruokana raclette, juoruamista ja nauramista ja ennen kaikkee nauttimista maailman parhaasta seurasta! :)



tässä vähä ennakkokuvia illan asusta/asusteista! teemana siis on et kaikilla ois vähä jtn punasta päällä. jos onnistutaa ottaa edes muutamia julkasukelposia kuvia illalla, ni niitä sitte huomenna!

lomafiiliksissä pikkujouluihin, bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...