perjantai 3. joulukuuta 2010

never give up, it's such a wonderful life

blogin otsikko veera och så vidare kertoo jo aika paljon eli mun blogi kertoo musta, mun elämästä ja kaikesta mitä siihen liittyy! tarkotus ei oo bloggailla pelkästään pukeutumisesta (en oo mikään muotiguru), biltsuttamisesta (en pelkkä bilehilekään) tai opiskelusta (kaikkein vähiten lukutoukka) vaan yleisesti ja tasapuolisesti kaikista näistä ja myös muusta mitä mieleen juolahtaa.


 
 alkuun saatte kuvaa eilisen asusta, koska tänään oon kotona flunssan kourissa joten asussa ei oo mitään nähtävää!

ajattelin etten halua alottaa blogiani perusesitttelyllä mut kai mä voisin vähä kertoo itestäni. eli oon aika tavallinen 18-vuotias lukiolaistyttö tampereelta, tykkään vaatteista ja shoppailusta, kavereista ja niiden kanssa hengailemisesta, ruoasta, juhlimisesta ja paljon muusta! lisää kuulette kunhan mun bloggailu pääsee kunnolla alkuun :) toivottavasti kiinnostaa!

PS. nyt siirryn katselemaan greyn anatomiaa (<3), vuorossa on kakkostuotantokauden jaksoja joten omat murheet kuten pieni flunssanpoikanen ja poikaystävä rukanreissussa tuntuu aika pieniltä Seattle Gracen suhdesotkujen ja junaonnettomuuksien rinnalla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...