tiistai 28. joulukuuta 2010

god bless sale!

"gucci, fendi, prada.."  oli tänää mun kohalla paremminki "hennes, gina, hennes..." pistin meinaa palaa sellasen määrän rahaa (lahjakorttien muodossa tosin) etten uskalla edes laskee! oon varmaa iha hirvee materialisti ja mun ekologinen jalanjälki on monta hehtaaria, mutta en kadu tippakaa. löysin aivan ihania juttuja ja oikeestaan melki kaiken mun listalta. tosin tärkeimmät kuten irtoripset ja sukkahousut perjantaille jäi ostamatta...
enkä muuten myöskää löytäny mitään sopivaa mekkoo uudelle vuodelle, mut tarkemmin asiaa pohdittuani ja sekä omani että kavereiden vaatekaapit pengottuani, tulin siihen tuloksee et itseasiassa mun vanhojen jatkojen mekko Spiritista on täydellinen tolle illalle! siitä lisää sitte perjantaina, mut nyt esittelen näitä tän päivän ostoksia (pahottelut jo etukäteen että oon tosi huono noissa vaatekuvissa, mut ehkä te kestätte sen)


tää aivan täydellinen, ainoo koskaan himoitsemani ja ehkä ikinä sietämäni collegepaita! oon niin rakastunu noihin kyynärpää lappuiin ja toi väri (joka tossa kuvassa on hivenen eri) on niin söpö :) tää ei ollu ginassa missään alessa eli mut hinta ei onneks ollu paha 19,90




ja pitihän tää sama ihanuus saada toisenki värisenä ny ku näitä oli! oikeestaan jos ihan rehellisii ollaan ni ostin tän siskolleni joka oli estynyt, mut uskon et palkkioks saan pitää tätä USEIN ;) vai mitä?




ja gina-linja jatkuu! tää ihana korallin värinen pitkänmallinen neule näyttää tossa kuvassa hivenen eriväriseltä mut siis se on oikeesti sellanen vaaleenpuna/koralli/lohenpunanen! tosi nätti :) tää oli normisti 20 mut siis jumalalle kiitos niistä ginan -50 % aleista, eli 10 e!




ehkä päivän paras ostos, nimittäin nää legginsit! oon pitkään himoinnu jotain vähä erilaisempia leggareita niiden tasan samanlaisten mustien ja satunnaisten harmaiden ginalegginsien rinnalle. lisäks oon ihastunu noihi kaikkii nahkajuttuihin housuissa yms, joten nää oli enemmän ku tervetullu lisä mun vaatekaappiin! normi hinta oli 25 e joten liian lyhyellä matikalla laskettuna tais jäädä hinnaks joku 12,5o e
ps kauheen kiva ku toi poikaystävältä "lainaamani" höntsyhuppari näkyy noissa kuvissa, onneks oon nii hyvä croppailee yms :)




oi, mun tyyliä pitempään seuranneet on nyt saaraa lainaten sillee "whatcha sayyyyyyy" koska tää neule ei tosiaa oo mikää mun normipäivä, mut en tiä jotenki ihastuin tähän! toi on ihanan paksu ja tollane löysä, ja menee tosi civasti esim niiden uusien legginsien kanssa! toivottavasti tykkään tosta viä parin viikon päästäki, mut nyt toi on iha ykköne!




toi on siis huivi, vaikka kuvasta ei ehkä heti uskois! olin päättäny et nyt vihdoin hankin jonku kivan ison huivin, olin vähä kahen vaiheilla hennesillä ton ja sellasen korallin värisen kanssa, mut si päädyin siihen et korallinvärisiä huiveja ny saa aina, mut tollasii ei näy nii usein! toi makso 9,95 e eli ei paha, toi on just sopivan kokonen ja sillee, vad fin!




neule hennes 15 e, toi ois normaalisti ollu 29,90 ja hennesin vaatteissa mun yläraja on usein se 24,90 koska tiän et ne ei kuitenkaa kestä kauheen kauaa yms yms, joten olin enemmän ku onnellinen ku toi ihana oli alennuksessa!  toi oli tosi kivan näkönen ihan perusfarkkujen kanssa. noi kuvat on taas suht huonoja mut siis toi on sillee että toi alempi kuva eli pyöree pääntie, on etupuoli ja takaa se on sit tollane v-mallinen! ja ah noi helmet ;) ps toi on siis sellane aikalailla beige/hiekanvärinen.




oh la laa, mulla on tollasia kauluspaitoja olemassa jo valkonen mikä on jossai asukuvassa tainnukki näkyä. ku huomasin et noi on tullu halvasta hinnastaan 9,95 vielä alemmas nimittäi 5 e, päätin et kerään koko sarjan ja ostin sit ton maastonvihreen sekä mustan! noi on tosi kivoja iha leggareiden kans tai sit just farkkujen kans sillee et laittaa ne housuihin. mulla on muutenki ny joku juttu noihin löysiin kauluspaitoihin, joten noi oli enemmän ku tarpeen nyt :)


siinäpä ne ostokset oliki, parempia kuviaa tulee si päivän asujen joukossa, ehkäpä jo heti huomenna. huomisen ohjelma on vielä vähä auki mut pitäis mennä käväsee kaupungis ainaki sen verran et ostelen noi puuttuvat jutskat perjantaille ja sillee!

toivottavasti muutki on tehny hyviä alelöytöjä, huomiseen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...