torstai 23. joulukuuta 2010

so this is christmas

jee vihdoin joulu alkaa virallisesti olla täällä! oon iha fiiliksissä, rakastan joulua :)
välttääkseni pelkän jeejoulujee-hehkutuksen tässä postauksessa, laitan vähä asukuvaa ja joululahjakuvia.

eilen täällä oli siis tyttöjä Hella ja Saara, ja yllättävästi kerrottakoon et juoruiltiin, naurettii ja syötii, mut katottii myös leffa! PS. i love you, ehkä maailman ihanin romanttinen komedia, suosittelen kaikille! toi on muuten leffa joka muuttaa muotoonsa riippuen katotaanko se esim poikaystävän kanssa vai tyttöporukassa, molemmissa seuroissa silti yks ihanimpia leffoja joita oon nähny. ja ah mitkä musiikit!

Love you till the end





eilisen asuvalinta perustu siis iha täysin mukavuudelle eli päällä oli
  • raitanen neule H&M          
  • musta kauluri Gina Tricot
  •  leggarit H&M                   

illalla sitte vietyäni Saaran kotii hain poikaystäväni meille ja lööfföys jatku. mut jee vaihdettii lahjoja koska ei ehditä enää huomenna nähdä ku omat joulujutut molemmilla! omia lahjojani aattelin esitellä sitte huomenna/lauantaina ku on noi muutki huimat pakettimäärät saapunu korvatunturilta, mut voin vilauttaa mitä ite ostin! vaik en tänä vuonna oo paljoo lahjoja ostellu, ni rakastan antaa lahjoja, varsinki sellasia joista tiedän toisen tykkäävän, niinpä iloitsin ku keksin tänä vuonna näin monta hyvää lahjaa kullalleni :)


paketteja! huomatkaa toi kortti, laitoin toissayönä taas kaikki taiteen ja romanttisuuden lahjani peliin tota väsätessäni :D hienohan siitä tuli ja ainaki tykättiin!



aika peruslahjojahan noi kauluspaita ja hajuvesi sinänsä on, mut ainaki aina tarpeen ja sillee :) ja joo älkää kysykö tosta dvd:stä se oli tollane puoliläppä  liittyen meiän tutustumiseen :D
 
nyt on sitte viimeset jouluostokset tehty ja lahjat toimitettu, ja loppuilta ollaan sit ihan oman perheen voimin kotona! tiedossa kuusen koristelua, kinkun paistoo ja ennen kaikkee konvehtien syömistä..
 
very merry christmas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...