lauantai 25. joulukuuta 2010

the snow may fall, but i don't mind at all


jag älskar julafton!
tänää se sit oli nimittäin jouluaatto, iha tiedoks ku kaikki ei vissii tienny. ja jos joku ei myöskää viä tienny ni mä tykkään joulusta, paljon. tänään on kyl ollu kiva päivä :)

meiän perheessä joulu on yleensä aika perinteinen ja ollaan aikalailla joulufaneja koko perhe, jotain kertoo varmaa se et joulukaloihin (sillit, siikat yms) tuhlattiin tänä vuonna monia monia kymppejä, siis pelkkiin kaloihin, lisäks tietysti rosollit, kinkku, laatikot, perunat, lihat ja sillee.

1. meillä jouluaamu alkaa sillä et aamiaiseks (lähempänä normaalien ihmisten lounasaikaa) syödää kinkkuleipää

2. aikalailla aamiaisen jälkee onki sit vuorossa YLEn "Suomen Turku julistaa joulurauhan" iskän lapsuudenkodista on tullu perinne et joulurauhanjulistus on katottava joka joulu

3. sen jälkee tietysti joulusauna (nykyään oikeestaa ainoo kerta koko vuonna ku saunon meiän kotona)

4. sitte vuorossa laiskottelua/laittautumista/joulupuuron syömistä, ennen lähtöö joulukirkkoon ja hautausmaalle (tänä vuonna oli tosi lähellä ettei rikottu tätä perinnettä ku pakkasta oli tosiaan sellane 25 astetta)

5. joulukirkon yms jälkee on sit vuorossa melkein päivän paras osuus, jouluateria!

6. ja sit tietysti se ehdottomasti paras osuus eli lahjat! (vaikka mä tosiaa oon 18 ja pikkusiskoki on jo 15 ni edellee joka joulu meillä "on käyny joulupukki" ku ollaan oltu kirkossa ja lahjasäkki odottaa kuusen alla)


ja kuten kuvasta näkyy ni tänä vuonna sain vähintääki kaiken sen mitä olin toivonu!

  • ehdoton ykkönen lahjakortit sekä hennesille että ginaan!
  • yllärilahjana äitiltä cosmon tilaus
  • vapaalippuja leffaan
  • kosmetiikka siveltimiä JA päävispilä!! (u know sellane mikä auttaa päänsärkyä ja myös nopeuttaa hiustenkasvua!)
  • rahaa
  • ja ihana rakas siskoni kuto mulle tollasen korvia lämmittävän pannan, tykkään!

ps unohdin sitte tänäänki kuvata sen poikaystävän lahjan mut lisään sen huomisten joulukuvien joukossa! tässä kuitenki viä joitain kuvia jouluaatolta:


päivänä asuna toimi suurimmaks osaks ginan villahaaremihousut/legginsit, ginan pitkähkö neule ja toi mun uus rakkaus karvakaulus!



eilen jaksoin pitkästä aikaa laittaa taas kynnet, iha joulun kunniaks. tykkään näistä! ihana ku tosta kuvasta näkyy noi värit kauhee hyvin, mut siis tossa on musta pohja ja violettia hilettä.



jos joku on onnistunu tänää säästyy pohjoisnavalla käymiseltä ni tää pelottava kuva antaa vähä esimakua, kauhee höyry ku hengittää, hiukset iha jääpuikkoina yms, iu, oispa kesä!



siskon painostamana esittelen viä sen ehkäpä tän syksyn masterpiecen, ihanat korkeevyötäröiset villahousut vyöllä! en ollu aiemmin kokeillu noita mut nyt ku kokeilin ni keksin heti paljon yhdistettävää noihin, joten, siskoseni jos noi puuttuu kaapista ni tiedät mistä etsiä!

sellanen jouluaatto tänä vuonna <3
huomenna ois sit vuorossa isovanhempien kyläilyä ja vähä lisää joulujuttuja (meillä tää joulu menee tällee pitkän kaavan mukasesti) joten nyt on korkee aika mennä nukkuun, öitä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...