tiistai 21. joulukuuta 2010

tietokoneen helmiä

ette uskokaan millasen urakan tein tossa sunnuntai-iltana: avasin mun vanhan hp tietokoneen joka on ollu viimeset puol vuotta suljettuna ihan vaan siks että se on täynnä ja sen takia aivan mahdottoman hidas! oon jo hetken miettiny monia vanhoja hyviä biisejä jotka on tallessa vaan sillä koneella ja nyt sitte päätin uhrautua ja avata sen, jotta saisin kaikki nää vanhat helmet sieltä ipodille! it was worth it, löysin nimittäi muutamia paljon kaipaamiani biisejä ja muutamia joiden hyvyyden olin jo unohtanu!

ku aloin kuuntelee noita monia biisejä, jotka oli kova juttu viimeks mun yläasteaikoina, tuli iha sikke paljo kaikkii muistoja mielee ja muistin kaikki ne hetket jollon kuuntelin noita oikee big tiiiime! hassua mite paljo muistoja pelkät biisitki voi herättää.
suosittelen kaikille muillekki et kuunnelkaas välillä vanhoja biisejä, niistä voi tulla taas lemppareita ja vanhoja aikoja on aina kiva muistella vaikka nuori onki!

nyt saa tää lomalööfföily hetkeks riittää, joten ennen ku lähen vähä siivoilee ja laittautuun mun ja hellan extempore hookin siipireissua varten ni linkkaan muutaman noista mun löydöistä teille :)

Keyshia Cole ft. P Diddy - Last Night

Gym Class Heroes - Cupid's Chokehold

Eric Clapton - Wonderful Tonight

Led Zeppelin - Stairway to Heaven

tosiaan, uskokaa tai älkää, ni 8 ja 9 luokalla olin kunnon rokkityttö :D fanitin iha himoissaa Led Zeppeliniä, Guns n' Rosesiä yms yms! sit se vaihe jotenki jäi, mut tykkään noista biiseistä edellee tosi paljon!

noni nyt lähen laittautuu ja syöpötteleen, kattellaan illalla, bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...