sunnuntai 5. joulukuuta 2010

i be looking for labels, i ain't looking for love

(ystäväni esitelläkseni, kahessa ylimmässä kuvassa on meiän höppänä Laura, ja alemmassa kuvassa vasemmalta lähtien hoivaajamme Saara ja hössöttäjämme Sarkku) <3 

kuten eilen mainitsinkin tänään aamupäivällä suunnistin kohti Lempäälän Ideparkia! kauniissa talvisäässä lähin matkaan ja kiersin eka ympäri tamperetta noukkimassa parhaita tyttöjä kyytiini. matka suju ihme kyllä hyvin, mun liukasajotaidot on ilmeisesti kehittyny sitte viime näkemän, ei ees pyöritty kertaakaa joten se on jo sinällään saavutus! eli reissussa oli mukana kolme mun neljästä superparhaasta ystävästä :) kaikkien yhteisen ongelman eli huonon rahatilanteen takia matkan tarkotus ei niinkää ollu shoppailu vaan enemmänki hengailu ja rento yhessä olo, ja siinä todellakin onnistuttii ja hauskaa oli!

kierrettii aikalailla koko Ideapark ja kyllähän sitä jotain tarttu mukaanki  (kuvat vähä alempana) käytii myös syömässä Hookissa (nam nam siipiä!) ja viä lopuks smoothiella ja slushilla Ciao caffessa. päivän aikana tuli sitte suunniteltua kaikkee poikaystävän nimpparikorteista sarkun saunailtaan, ja kuten näiden tyttöjen kanssa aina, naurua riitti :D vietettiin tossa reissussa oikeestaan koko päivä, takasin päin lähettii puol kasin maissa, joten nyt oon väsyny mutta onnellinen!




  • tässä päivän asukuva, tunnetusti autohan on asuste :)
  • valkonen löysä kauluspaita H&M
  • farkut H&M                                      
  • kengät Reebok                                  
  •  nahka vyö Pieces                             
ja mulla oli myös takki :D



  • eli ylemmässä kuvassa H&M musta pitsinen kauluspaita, kuva ei ihan anna oikeutta tälle ihanuudelle mut uskokaa, se on täydellinen! varsinki yhdistettynä esim ihan peruslegginseihin tai farkkuihin
  •  alemmassa kuvassa näkyy ehkä vähän huonosti mun pitkään himoitsema karvalakki! tästä löydöstä oon tosi ilonen ja tää tulee varmasti käyttöön (heti huomiseen ilotulitukseen vai mitä tytöt:D) tää löyty siis ihme kyllä Seppälästä eikä ees ollu kallis!


nyt lähen laittelee kynsiä ja sellasta! huomenna ois sit vuorossa tampereen itsenäisyypäivä ilotulitusta ja ruokailua Pancho Villassa seurana pitkästä aikaa poikaystävä, jos se nyt selviää hengissä tai edes ýhtenä kappaleena sieltä Rukalta :) sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...