maanantai 27. joulukuuta 2010

love for sale

taas ne on täällä! joulun välipäivien alet, tätähän on odotettu. huomenna ois sitte aika lähtee joukolla katsastaa tampereen keskusta ja pistää lahjakortit laulamaan! olettaen et siellä on vielä tän päivän jälkee jotain jäljellä. tarkotuksena ois ihan ensisijaisesti metsästää uudelle vuodelle jotain hc biltsumekkoo, toivottavasti onnistaa!


tässä sitte muutamia muita juttuja mitä oon miettiny et pitäs ostaa! paljosta vetoo ni käy taas niinku mulle yleensä ku oon listannu asioita mitä pitää ettiä, eli teen vaa kasoittain heräteostoksia ja paluumatkalla huomaan että oon ostanu ehkä säkällä yks tai kaks listassa ollutta asiaa!

asiasta sadanteen, eilen meillä oli siis suvun kesken perinteiset joululaulajaiset. meillä on tapana iskän puolen suvun kanssa et joka tapaninpäivä kokoonnutaan jollekki herkutteleen, juoruileen ja vähä lauleleenki. tän aika oli siis taas eilen ja oli kyllä ihan mukavaa, ja liikkeellä olin tälläsessä asussa:




siskoni tykkää neuloa vaatteita...

nyt lähen katsastelee muutamia täykkärijaksoja ku lainasin Sohvilta myös 3. ja 4. tuotantokauden! eilen en ehtiny katteleen ku menin suoraa tuolta laulajaisista poikaystävälle katteleen jotain huippua Ice Cuben leffaa :D talking about our movietaste...

mut heippa! huomenna toivon mukaan sitte tulossa kuvaa yms mun alelöydöistä ;) wish me luck sen uvmekon kanssa ettei täydy tyytyä vanhojen jatkojen mekkoon!

2 kommenttia:

  1. Todella hienot villikset.Kerrankin jotain erilaista verrattuna perusvillahousuihin. Taitava tekijä! Hienosti yhdistetty asu!

    VastaaPoista
  2. kiitos kiitos! tykkään itekkin noista tosi paljon, ihanan lämpimät ja muutenki kivat :) kaikki kunnia siskolleni, ite en osaa neuloo ees sukkaa...

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...