lauantai 1. lokakuuta 2011

shopping overseas

heippahei ja pirtsakkaa lauantaita kaikille! toivottavasti se on joillain ollu oikeesti pirtsakka toisin ku mulla tähän asti. :-D asiaan ei edes liity alkoholi, vaan tää hiton syysflunssa iski päälle pahimpaan aikaan ja niin että pamahti! oon ollu koko päivän täys raato. eikä toi mun nukkuminenkaa mitenkää hyvin sujunu.... se eilinen leffa tais olla mulle oikeesti vähä liikaa, etenki ku Rami viä kehtas yöllisessä soitossaan pelotella mut puolikuoliaaks! tän lisäks herään aamulla kello 8 Hellan tekstariin, neito oli myöhästyny lennooltaan. paniikissa tietysti soitin perään ja totesin että luojan kiitos hätä ei ookkaa tämännäköinen, vaan uuden lennon avulla Hella ehtii jatkolennolle ja pääsee Suomeen ihan normaaliin aikaan! hetki sitte sainki asiasta varmistuksen ja jeii me ollaan taas samassa maassa :-) muutama tunnin saan vielä odotella että pääsen kyläilee, mutta onneks Laura on täällä hetkellä millä hyvänsä! sitä ennen ajattelin kuitenki vihdoin ja viimein esitellä teille mun huiman ostossaaliin tolta Kreikka-Egypti-matkaltani!

juttuhan on niin että jätin tarkotuksella ostokset ihan minimiin, vaikka esim. Egyptiin oisin voinu tuhlata varmaan 200 euroo, vaikka siellä oli niin halvat hinnat, sen verran paljon ihania juttuja sieltä löyty! joskus aikoinaan ku meen naimisiin ni lähen kyllä sinne ostaan hääpukuni, sellasia luomuksia bongailin ja tuhat kertaa halvemmalla ku Suomesta. joka tapauksessa, halusin mieluummin sekä Egyptissä mutta etenkin Kreikassa panostaa tekemisiin, syödä ja juoda hyvin, kattella nähtävyyksiä yms, ku että olisin tuhlannu rahani shoppaillen. kuitenki ihan pari superia juttua löysin, tässä siis ne:



tän nimikorun ostin sieltä Korfulta ihan mahdottoman mukavalta papparaiselta, hintaan 5 e! mulla oli tällänen jo ennestään, aikoinaan Kreetalta hankittu, mutta koska noi ei oo aitoo hopeeta, oli se jo päässy aika ruman väriseks. olin itseasiassa haaveillu et jommasta kummasta kohteesta löytäisin jonkunnäkösen nimikorun, joten olihan tää sitte pakko ostaa. vaikkaki jouduin käydä korjauttamassa tota ketjua pari kertaa ja lopulta vaihtaan sen tollaseen vähän tukevampaan malliin, ei sekää haitannu ku aikaa kerran oli ja ilmaseks korjaukset hoidettiin! Egyptissä jouduin myös vaihtaan tohon lukon ku onnistuin tuhoomaan sen, mutta silläki oli hintaa huimat 60 senttiä, joten ei ollu kallis ostos, vaikkei selkeesti myöskää hirveen laadukas :-D anyway yritän pitää tota ku kukkaa kämmenellä nii eiköhän se säily! oon niin ilonen että löysin tän ja vielä ihan meiän kotikulmilta sieltä Korfulta :-) seuraavana nimikorulistalla ois samainen koru mutta arabian kielellä, vitsi siitä tulee hieno, paras synttärilahja ikinä, mutta valitettavasti joudun odottelee sitä sinne Marraskuulle Ramin paluuseen saakka :-( mutta siihen asti nautin tästä täysin rinnoin! (kuinka tyhmä sanonta....)



värikästä huivia olin ettiny tuloksetta koko kesän, mutta vihdoin Egyptissä sitte tärppäs! ylläri ylläri, mikäpä ois parempi maa tai oikeestaan kaupunki löytää huivi ku Suez jossa noin 99 % naisista käyttää huivia :-D tästä en oikei osaa sanoo hintaa koska haettiin tää sieltä Ramin ja niiden ostoskeskuksesta yhestä huiviliikkeestä, ja saatiin tää ilmaseks iha vaa siks että Rami on doctorin poika :-D toki Ramin isä kävi vissii tän maksamassa myöhemmin, mutta anyway! toi on täydellinen! värikästä etin ja värikkään totta vie sain ja oon niin tyytyväinen ku vaan voi olla. Ramin mielestä toi tosin oli ihan kamala hirvitys ja se oliki pannassa koko Egyptin matkan (ihan ku oisin siellä tollasta kyenny muutenkaa käyttää...), mutta nyt onneks saan käyttää sitä niin paljon ku sielu sietää! mitä mieltä te ootte tosta huivista? kaunotar vai hirviö? :-D



tästä ostoksesta taisinki teille jo mainita jossain Cairo-postauksessa, mutta vilautetaan sitäki nyt tässä samalla. toi on siis t-paita kyseisellä tekstillä, mutta siitä tulee toppi ihan mahdollisimman pian :-D aion siis leikata (Hella leikkaa) ton sellaseks löysäks topiks kuten tehtii meiän i ♥ Agia Napa-paidoillekki. toi teksti on muuten oikeesti ihan suora, mun taittelutaidot vaan ei ollu maailman parhaat! päätin siis että mun on saatava tollanen paita, koska totta vie rakastuin Egyptiin ja tulisesti. plus tosta muuntuva toppi on musta hieno vaikkei sitä talvella nii hyvin voikkaan käyttää, mutta enköhä mä jotain keksi! toi löyty siis Tahririn aukiolta, eikä todellakaan ollu ainoo paita tolla tekstillä! tammikuisen vallankumouksen takia noita paitoja oli vaikka millä mitalla ja millasia, joten valinnanvaraa riitti, mutta mä päädyin tohon ihan perusvalkoseen. tänkään hinnasta en oo ihan varma, koska Rami osti sen mulle lahjaks koska halusin sitä niin paljon ja mun omat rahat oli vähissä! mutta oisko tää ollu 25 puntaa eli öö öö about 3 euroo. tykkään tykkään tykkään, kiitos kultsi :-)



:-D tääkin ostos oli oikeesti lahja! kuten sanottu Ramin isällä on Suezissa laptopliike/korjaamo, ja tottakai siellä myydään kaikkee muutaki tietokonesettiä. ekana päivänä siellä vieraillessani iskin silmäni tähän HP:n sydämen muotoseen hiireen ja tiesin heti että mun on saatava se :-D hintaa kapistuksella oli sellaset neljä euroo, mutta ei Rami antanu mun maksaa sitäkää vaa halus antaa tän mulle  lahjana, iha ton sydämen takia :-D Rami lahjotti hiiren myös meiän äitille, mutta älkää pelätkö se ei ollu näin rakkaudetäytteinen! äiti on alkanu opiskeleen työn ohella joten se joutuu oleen paljon koneella, ja ainoo meiän kotoo löytyvä hiiri on sellanen ikivanha suunnilleen mun pään kokonen (me muut tykätään siis käyttää läppäreisämme enemmän tätä hiirtä mikä on tässä keskellä, mikä sen nimi on??) joten mietin että mikäs ois parempi tuliainen äipälle ku joku söpö hiiri nii ois kouluhommatki vähä kivempia. Rami kuitenki päätti et se on mieluummin tuliainen siltä ku multa, no mikäs siinä! en oo itseasiassa vielä testaillu tota mun hiirtäni, mutta voisinpa tästä samantien siirtyä pöydän ääreen kirjottaan tätä postausta ja laittaa sydämen tosi toimiin!



tässä vielä viimenen, muttei todellakaan vähäisin mun reissun ostoksista! nää ihanuudet jouduin valitettavasti jättään Ramille Egyptiin (niinku yhet mun toisetki kengät) koska matkalaukussa ei vaan yksinkertasesti ollu tilaa :-D Rami saa siis tehä tilaa omaan matkalaukkuunsa ja tuoda nää mulle sillon marraskuussa ja jalkaan nää pääsee ihan kunnolla sitte ens kesänä. en omistanu tällä hetkellä muita mustia ballerinoja, koska onnistuin parit hajottaan tän kesän aikana, joten nää oli oikeesti tarpeellinen ostos, mutta miksen ois niitäki ostanu superhienoina :-) tykkään noista ihan tosi paljon ku noi on tollaset aika tukevat ja oikeesti nätit, vähä vaihtelua niille mun Hennesin töppösille! noilla oli hintaa sellanen 8 euroo eli eipä paha todellakaan. ootan jo innolla että pääsen käyttään noita, miksei voi olla taas kesä?


sellasia oli mun ostokset ja itseasiassa oon aika ylpee itestäni että kuuden viikon reissusta kotiutu mulle itelleni vaan 5 tavaraa! toki ostin muutamia tuliaisia noiden lisäks. mitäs mieltä te ootte ostoksista? oliko kannattavia vai ihan turhia? nyt mä lähen vaihtaan vaatteet ja koittaan vaikka vähän siistiytyä ettei Laura saa sydäriä nähdessäni tän mun punasen nenän ja turvonneet silmät... ja vedän pari särkylääkettä nassuun koska tänä iltana haluun olla vireessä enkä vaan nukkua Hellan ja Lauran juoruillessa! palaan huomenna kuulumisien kanssa, mutta vasta illansuussa, siihen asti kuulemiin! nii ja viettäkää mahtilauantai, mäki aion




7 kommenttia:

  1. Heippa!

    Löysin sun blogin tänään illalla ja oon nyt tunnin lueskellu vanhoja postauksias! Pakko oli kommentoida, vaikutat hirmu symppikseltä tytöltä ja ehdottomasti jään seuraamaan :)

    Aurinkoista syksyä sulle!

    -Ansku

    VastaaPoista
  2. Hei ihan sairaan ihana toi hiiri!:D Ja yritähän parannella itseäs:) Toi tauti on vaan sellanen, ettei se ihan heti lähdekään kun iskee:S

    VastaaPoista
  3. Ansku: oi vitsi miten ihana kuulla! kiiitos hirmusesti:) tervetuloo mukaan ja toivottavasti viihdyt! :) ja kiitos paljon, hyvää syksyä sinnekki:)))

    Anniina: haha, jep se on kyl söötti! :D yritän parhaani joo mut oon kans kuullu et tää ei mikää ihan lyhyt tauti oo :s ärsyttävää!

    VastaaPoista
  4. Ihania ostoksia!:) en tie ookko viel kuullu mut cubus rantautuu ideaparkkii!!:) Sulla ainaki näyttä olevan jonku verra cubus kamaa niin aattelin ilmottaa:)!
    t. uskollinen lukijasi:)

    VastaaPoista
  5. jep niin on ;) jei! siis joo mä oon kuullu huhuja et se tulee tampereelle mut ilmeisesti sittekki lempäälään! mutta ihan sam kunhan on vähä lähempänä :D voi vitsi tietääks kukaan millon se saapuu? :)

    VastaaPoista
  6. mulla on samanlainen nimikoru, ostin kroatiasta kun noi on niin söpöjä mun mielestä! mullaki tosin hajos se kiinnityskohta, pitää käydä korjauttamassa...

    tosi kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  7. noi on kyl oikeesti tosi kivoja :) mut ärsyttävän herkkiä, ite oon pari kertaaa meinannu mennä nukkuu toi kaulassa mut onneks oon huomannu ajoissa :D

    ja voi kiiiiitos paljon paljon! <3

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...