tiistai 25. lokakuuta 2011

get back !

moikka moi! tulin vilauttaan teille nopskasti mun tän päivästä työasua, joka oli suhteellisen rento ja yksinkertanen, mutta kivoilla vaatekappaleilla koottuna tosi kiva. :-)



tälläsessä olin siis tänään työskentelemässä! neule oli lainassa Vilmalta, ja mulla oli ihan Vilma-olo, koska toi on vaan niiiin sen tyylinen ja ollu ihan nappiostos Tallinnasta. mutta tänään se kyllä sopi munki tyyliini, sillä kaipasin vaihteeks jotain ei-niin-klassista päällepantavaa. :-D toi yhdistettynä ihan perusmustiinfarkkuihin, oli yksinkertanen mutta kiva työasu valmis!

  • neule Bershka
  • farkut Cubus
  • vyö Gina Tricot


samaisessa asussa taidan suunnata pikaisille treffeilleni Sarkun kanssa tossa hetken kuluttua, siitä siis tää kiire! muuten mun päiväni on kulunu töiden lisäks lähinnä valmistautumalla Ramin kotiinpaluuseen, jonka en edelleenkää voi uskoo koittavan jo huomenna, ja oonki tätä hehkutellu itse kullekin pariin miljoonaan otteeseen tänään. hehkutetaan nyt sitte teillekki vähä: Rami tulee huomenna jee jee jee jee, huomenna tähän aikan me ollaan taas yhessä, enkä vois olla onnellisempi! :-) tätä hehkutusta saatte mitä luultavimmin kuunnella ihan tarpeeks tällä viikolla, joten josko toi riittäs tähän yhteen postaukseen, sillä kaikkia ei ehkä kiinnosta yhtä paljon mun poikaystäväni kotiinpaluu ku mua itteeni. :-D sen sijaan kaikkia varmasti kiinnostaa ihan suunnaattoman paljon, että oon mm. siivonnu tänään ihan suunapäänä (ihan ku sillä ois mitään väliä ku Rami tietää, että kahen päivän päästä mun huone on kuitenki taas siinä kunnossa että sängylle päästäkseen saa kahlata tavaravuoren läpi...) ostellu tarvittavia asioita Ramin paluuta varten (mm. ruokaa, huomaa että ajattelen asiaa lähinnä siltä kantilta mitä ITE haluaisin ensimmäisenä Suomeen palattuani.. :-D) sekä lakkaillu kynsiä yms (sehän on supertärkeetä, että oon ihan parhaimmillani, ku Ramihan ei oo koskaan nähny mua rumana, ja se varmaan kääntyis takas ku huomais, että mun kynnet ei ookkaa just sen väriset ku se ois halunnu yms) että sellasta hirveen tärkeetä kaikkee on kuulunu mun päivääni, Rami varmasti osaa arvostaa. :-D (toivottavasti teillä on tänään sarkasmintaju tallella ku multa ei ilmeisesti muuta irtoo.. :-D)


päivä on siis ollu työntäyteinen, ja ai että oli kyllä hyvä, että Sarkku pakotti mut raahautuun sen kanssa treffeille vaikkaki sitte ihan hirveen näkösenä, mutta anyway, koska munkin on pakko saada jotain muuta ajateltavaa ku huominen, tai muuten en varmaan pysyis housuissani! en oo tainnu oottaa just keskiviikkoo näin paljon pitkiin pitkiin aikoihin. :-D

nyt lähen kuitenki föönaan mun hiukset, jotten ihan petolinnun perseeltä näyttäis Sarkun kurvatessa pihaan! huomenna ajastelen teille jonku postauksen tuolta mun luonnoksista, sillä kaikki varmaan ymmärtää, että reaaliajassa musta ei kuulu, kun kerran nään Ramin ekaa kertaa viiteen viikkoon! kuulumisia siis taas torstaina, huomenna jotain ihan muuta, nyt tän illan teemabiisin myötä moikka moi ja paljon rakkautta kaikille! (joo tää postaus on ehkä tosiaan paras lopettaa tasan nyt, ennen ku alan kuulostaa hiprakkaiselta suomalaiselta, joka jakaa lämpöö kännissä...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...