keskiviikko 26. lokakuuta 2011

could i look fresh in a potato sack?

moikka moi kaikille! tällä hetkellä mä vietän ihanaa jälleennäkemistä maailman parhaan poikaystäväni kanssa, joten mulla ei oo tänään aikaa blogille. näin ollen ajattelin kaivaa jonku kivan postauksen tuolta luonnos-kansiosta ja päädyin tähän mun "syksyn tyyli"-postaukseen! :-) here we go:

mä en näytä kauheen hyvältä perunasäkissä, kuten ei ehkä hirveen moni muukaan meistä. niinpä tarviin ja haluun iha mieluusti paaaljon hienoja vaatteita, ja aina uuden kauden alkaessa mikäs sen parempaa ku miettiä "uutta" tyyliä. :-) taisinki noissa parissa Ideapark-postauksessa mainita, että mulle on vihdoin ja viimein alkanu muodostuu kuva tästä mun tulevan syksyn ja talven tyylistä, ja ajattelin et vaikkei veeraosv mikää muotiblogi luulekkaan olevansa, voisin siitä huolimatta esitellä silmääni miellyttävää tyyliä myös teille!

jotkut saattaa muistaa kuinka kesällä painiskelin kahen tyystin erilaisen tyylin välillä; klassisen ja sellasen boheemin! joku lukija sillon osuvasti sano, että on ihan ok olla välillä classy ja välillä trashy ;) otin neuvosta vaarin ja oon siitä lähtien aatellu, että eipä itteensä tarvi niin lokeroida, kuten ei muutenkaan, nii ei tyylinkään suhteen. oon siis ihan huoletta pitäny välillä kauluspaitoja ja bleisereitä, ja välillä heittäny niskaan risaset farkkushortsit ja löllöneuleen. vaikka koen edelleen oman tyylini menevän yhä enemmän tohon classy suuntaan, aion jatkaa linjalla; puen sitä mikä sinä päivänä hyvältä tuntuu. tän syksyn ja talven aikana mun päällä tullaan siis useimmiten näkeen jotain tällästä:



oon niin suuresti menettäny sydämeni värikkäille pöksyille! punaset mulla jo onki, seuraava hankinta on ehdottomasti beiget/hiekanväriset, sekä pinkit! pinkki ja beige on muutenki jotenki mun tän syksyn värit ja himoitsen erityisesti niiden yhdistelmää! lisäks muut maanläheiset värit, harmaa, maastonvihree yms, yhdistettynä kirkkaisiin sävyihin kuten toi sininen = rakkautta!

väreistä tuliki siinä juttua, mutta itse vaatteista himoitsen löysiä ja isoja, mutta silti klassisen mallisia neuleita, sekä kauluspaitoja. tähän kollaasiin ei eksyny yhtään bleiseriä, mutta niitäki aion kerätä lisää, erityisesti hakusessa ois kirkkaanpinkki! ♥


kaiken tän lisäks joinain päivinä mun syystyyli tulee näyttämään tältä:



kuvat: weheartit.com

tästä tyylin toisesta ääripäästä mua kiinnostaa selkeesti noi lörttöneuleet ja suuret villapaidat. välillä mun tekee vaan mieli kietoutua iiiiiiison villapaitaan ja kaulahuiviin, ku ulkona on kylmä viima ja vettä tulee vaakasuorassa. siihen ehkä vielä yhdistettynä joku söötti pipo ja kivat kengät, ni ehdottomasti tykkään. :-)


kääks kaikkia noita nettikauppoja selaillessa ja asukuvia kattellessa mulle tuli a) ihan kauhee shoppailuhimo ja b) kauhee pukeutumishimo! tiettekö sen tunteen ku välillä vaan tuntuu että ois miljoona kivaa asua mitä pukee päälle, mut ei tilaisuuksia mihin pukee ne. meinaan sitä että ku mä en voi pukee tonne töihin iha mitä huvittaa, vaan pitää tosiaa vähä miettiä myös sitä käytännöllisyyttä yms. joten sitte ku on muita menoja töiden lisäks ni haluun kyllä panostaa ihan kunnolla! :-D


mitäs te muut, ootteko löytäny jo oman syys/talvityylinne ja mitä mieltä ootte mun uusista himotuksista? :-)


ois kiva kuulla vähä teiän mielipiteitä tähän väliin, sekä oikeesti kuulla millasia tyylejä muut on kaavaillu itelleen syksyn ja talven ajalle? :-) kertokaa ihmeessä/linkkailkaa omia postauksianne jos sellasia löytyy? nyt toivottelen kaikille kivaa päivän jatkoa ja palataan huomenna, heippa hei ja haleja ihanat! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...