torstai 27. lokakuuta 2011

my universe will never be the same, i'm glad u came

moikka moikka moi! back again ja tällä kertaa ihan reaaliajassa, sekä aaaaivan superonnellisena! en tiedä kuinka järkevää tekstiä saan aikaseks, koska oon nii innoissani siitä että Rami on taas mun kanssa samassa maassa, mutta yritän kuitenki kertoo teille pari sanaa meiän eilisestä päivästä. :-)

meiän päivään kuulu eilen aika paljon kaikkee, mutta se oli just kiva! hengailtiin ensin meillä muutama tunti ja jutskailtiin ja vaihdeltiin lahjoja! tarkotuksenahan oli myös ottaa pienet päikkärit, mikä ois ollu ihan tarpeen ku Rami oli nukkunu edellis yönä tunnin ja mäki olin heränny aamulla jo 5.30, ei me kuitenkaan mitään päikkäreitä maltettu ottaa, vaan tarpeeks lööfföttyämme ja liiallisen nälän yllättäessä suunnattiin Pancho Villaan syömään! olin luvannu Ramille jo Egyptissä ollessani että todellakin tarjoon sille tervetuliaisaterian Panchossa ja se oli kyllä paikallaan! Panchon reissulle mä suuntasin tän näkösenä:



Ramin saapumisen kunniaks päälle pääsi heti uudet vaatteet! tykkäsin asusta ihan kauheen paljon ja se oli just sopiva tollaselle "illalliselle" :-D mitäs mieltä siellä päässä ollaan?
  • housut H&M
  • paita Gina Tricot
  • käsikorut H&M


jos ihmettelette tota mun kaunista ilmettä tossa lähikuvassa, niin häirikkö löytyy tästä:



Rami häiritsi mun asukuviin keskittymistä suuresti noilla virnuiluillaan, no pilkka osu omaan nilkkaan, sillä Vilma oli ovela ja heitti salamaa sinnekki päin! :-D


Panchon ruuat oli ihan huiput munki mielestä, mutta varsinki Rami nautti lemppariravintolastaan neljän kuukauden tauon jälkeen! valitettavasti mun ei jotenki tullu otettua mitään kuvia eilen, joten mulla on vaan muutama Vilman ottama täältä meiltä. halusin saada musta ja Ramista muutaman hyvän kuvan, mutta se oliki helpommin sanottu kun tehty. :-D meiän kuvaukset nimittäin alko tästä:



ei todellakaan mikään kovin hyvä alotus ku molempien silmä lupsuu ja muutenki ollaan kauheen kauniita. :-D no pahempaa oli luvassa!

kuvaukset nimittäin päätty tähän:


hieno saavutus sinänsä, ja voin kertoo ettei ne väliotoksetkaa tän parempia ollu. :-D


sitte taas asiaan! (huomaa että mun ajatukset ei ihan kulje suoraan tai jotain) ruuan jälkeen suunnattiin sitte treffaileen erinäisiä ihmisiä! Rami ei luonnollisesti ollu nähny ketään neljään kuukauteen, joten juttuahan riitti. :-D musta oli jotenki ihan hirveen outoo kuulla Ramin puhuvan Suomee jollekki muullekki ku mulle, ja tuntu heti luontevammalta ku se jutskaili puhelimessa isälleen arabiaks. oon niin kauan kuunnellu Ramin puhuvan arabiaa muille ihmisille et se vaan oli hassua. ja tais olla Ramistaki vähä hassua toi koko suomen kieli, meinaan unohtuuhan nyt sellaset turhat sanat kuten vahtimestari tai suojatie neljän kuukauden aikana! anyway oli niin kiva nähä Rami taas omassa Suomi-elementissään jutskailemassa kavereidensa kanssa ja pelaamassa pleikka kolmosta. :-D illan aikana tuli siis useempaan kertaan kerrattua Egyptin tilanne ja Ramin viimesimmät kuulumiset! mulla oli tosi mukava ilta, ja Ramista varmaan on turha edes mainita kuinka kivaa sillä oli, vaikkaki oltiin molemmat ihan rikki poikki ku saavuttiin meille siinä puoli yhen aikaan yöllä. :-D oottelen jo innolla koska me ehittäs viettää kunnon romantillinen ilta yhessä! noi mun työt vaan vaikeuttaa asiaa jonkun verran, mutta aikaahan meillä on. oon niin onnellinen, että meiän kaukosuhde on ohi ja seuraavan kerran Rami suuntaa oikeesti pois mun luota vasta tammikuussa, ja Parolasta pääsee huomattavasti helpommin Tampereelle ku Suezista, joten en vois olla ilosempi nyt! ♥

musta tuntuu että tää koko postaus on ollu jotain ihmeen sekavaa puuroo, mutta antakaa anteeks tän kerran. :-D kuitenki voisin vielä nopsaan esitellä mun synttärilahjan, jonka sain Ramilta muiden tuliaisten lisäks!



siinä se nyt ois! mun kauan toivoma koruni. aloin jo joskus keväällä/kesällä himoitseen korua jossa lukis mun nimi jotenki vähän erikoisemmin. no sitte Egyptin reissun lähestyessä keksin, että mikäs sen parempi ku koru jossa se lukee arabiaks. mun mielestä noi arabian aakkoset on iha hirmu nättejä ja ku mulla nyt jotain yhteyksiä tohon arabian kieleen on muutenki niin se vaan tuntu sopivalta. kuitenkaan sillon ku mä siellä olin, ei saatu aikaseks ku kattella noita koruja, mutta nyt Rami oli ostanu ton mulle synttärilahjaks! ♥ toi on mun mielestä ihan sairaan ihana! toi on siis hopeeta, vaikka tossa kuvassa ei hopeen väriseltä näytäkään. oon aina tykänny hopeekoruista jotenki enemmän joten toi on just nappi! ketjua täytyy ehkä mahdollisesti lyhentää ihan pari milliä, mutta muuten täydellinen lahja ja tulee varmasti kovaan käyttöön. :-)



semmonen päivä oli siis eilen, ja tänään oonki iltavuorosta saavuttuani vaan hengaillu, eikä tiedossa oo loppuillallekkaa mitään sen kummempaa, paitsi eilinen Greyn Anatomia jonka missasin! huomenna meille tulee vieraita ja hengailen tietysti niiden kanssa ja kenties myös Ramin kanssa, joten katsotaan minkälaista juttua on luvassa, nyt kuitenki kiitän ja kuittaan ja toivon että edes joku sai jotain selville tästä sekamelskapostauksesta. :-D heippa hei ja jei huomenna on perjantai! 




9 kommenttia:

  1. voi että ku ootte onnellisen näkösiä :) ja vihdoin yhdessä! vähän ihana tunne varmaan :)

    mulla on vielä 40 päivää jäljellä :D alkaa pikkusen jänskättää ja odottaan ihan sairaasti!

    ja muuten munkin bf menee inttiin parolaan tammikuussa! :D mut intti on ihan lastenleikkiä tällaisii kaukosuhteisii verrattuna :)

    -minni

    VastaaPoista
  2. ää vähän ihanaa että oot saanu poikaystäväs takas suomeen :)
    alotin lukee tätä sun blogia joskus vähän ennenku hän lähti ulkomaille ja tykkään kovasti blogistasi :) ootte hyvä pari :)

    VastaaPoista
  3. Minni: sitä me kyllä ollaan ku vihdoin ollaan yhessä! :) ja ihanaa on totta vie:)

    voi jei sullaki on enää ihan vähän aikaa jäljellä, noi vikat viikot menee vauhdilla!

    aijaa! ooksä mistä päin? oot ehkä joskus maininnu mut en nyt muista:o mietin vaa et onks teilläki si parola lähellä? :) vaikkei oiskaa ni oot kyllä oikeessa et intti ei oo mtn tälläsee verrattuna :D

    Anonyymi: ihanaa kyllä on ei voi muuta sanoo! :) ja kiiiitos kummastaki kohteliaisuudesta oikein paljon, ihana kuulla että tykkäät! :)

    VastaaPoista
  4. veera: tampereelta määki oon! ratinassa asun tai siis kohta asutaan molemmat :)

    VastaaPoista
  5. nonniin! :) sittenhän parola on nimenomaan se paras vaihtoehto, ja tosissaan lastenleikkiä myös ton teiän tilanteen jälkeen! :)

    VastaaPoista
  6. toi on kyllä niiiin ihana! haluisin pitää sitä joka päivä :D

    VastaaPoista
  7. Ootte mielettömän hyvän näkönen pari! :) Onneksi odotus on nyt vihdoin ohi.

    -Elina

    VastaaPoista
  8. voi kiiiitos :) ja onneks todellakin! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...