maanantai 10. lokakuuta 2011

lucky i don't have a horrible boss!

moikka moi! ekana yks kysymys, miks ihmeessä tuolla ulkona on satanu koko päivän? kuulin myös ihan hirveetä huhua, että loppuviikoks ois luvattu pakkasta! siis pakkasta, lokakuussa? en kestä, joten pidetäänhän peukut ja varpaat pystyssä ettei nää säätiedotukset pidä paikkaansa! kuitenkaan edes toi sade ei tänään mua lannistanu, vaan oon ollu koko päivän ihan ekstra hyvällä tuulella, johtuen ihanasta yllätyksestä, jonka sain eilen. :-) eilen sain nimittäin kuulla että Rami tulee kotiin jo ihan vähän yli kahen viikon kuluttua! voitte varmaan arvata että tää tyttö hyppi kattoon kuullessaan tollasta juttua, ja oli kyllä paras ylläri/kuukausipäivälahja mitä oon ikinä saanu! oon ollu siis koko päivän erikoisen mukavalla tuulella, mistä johtuen toi eka työpäivä uudessa työssäki ehkä meni niin hyvin. :-) nyt ei kuitenkaan siitä sen enempää, vaan hypätään hetkeks vielä eilisen eli sunnuntain tunnelmiin! me keksittiin Sarkun ja Hellan kanssa, että tavallisen sunnuntaimasennuksen välttämiseks, voitas suunnata elokuviin, näinhän me siis tehtiin. mä lähin leffaileen tän näkösenä:



rentoo, mutta nättiä, just sopivaa leffaan, vai mitäs sanotte?
  • farkut Cubus
  • vyö Cubus
  • kauluspaita H&M
  •  

mun mielestä leffoissa ei tällä hetkellä mee erityisesti mitään mua kiinnostavaa, paitsi toi Horrible Bosses jota meki sitte suunnattiin kattoon. tästä pätkästä olin kuullu paljon hyvää, ja uutena komedioiden ystävänä ootin leffalta jonkin verran. kuitenki kerranki leffa, joka onnistu pettään mun kaikki odotukseni täysin! :-D joo olihan tossa muutama hauska kohta, mutta oikeesti nimenomaan muutama. alku oli maailman masentavin ja tulin vaan pahalle tuulelle, keskikohta oliki sitte sitä hauskaa, mutta loppu meni sitte taas masentavaks ja liiaks säädöks! täytyy siis sanoo etten oikeestaan tykänny kyseisestä leffasta laisinkaan.. vaikka kyllähän se tollasena sunnuntaiviihteenä ja hyvässä seurassa oli ihan mukiinmenevä, mutten kyllä kattois uudestaan! mitä mieltä te muut ootte ollu tosta? onko vastannu odotuksia?







eihän me tytsyt pelkästään leffaan tyydytty, pitihän sitä vähän päästä juoruileenki ja mikä tärkeintä, syömään. :-D suunnattiin siis piiiiiiiitkästä aikaa Subiin ja ai että ku oli hyvää. mutta vielä parempia oli kyllä meiän keskustelut, jotka jatku aina iltamyöhälle ja käsitteli kyllä ihan oikeesti lähes kaikkee maan ja taivaan väliltä. läpi käytiin niin viimesimmät juorut, työjutut ku lastenkasvatuski. :-D ottaen huomioon, että Sarkku ja Hella ei tällä hetkellä oo töissä, ja meillä kellään ei oo lapsia niin aika läheiset aiheet, mutta mielenkiintoset ei voi muuta sanoo! ihan huippusunnuntai, pitäs useemmin panostaa tollaseen eikä aina vaan ajatella, että sunnuntai on tarkotettu makoiluun ja suklaan syömiseen!

tänään ohjelmassa on toivottavasti skypettelyä Ramin kanssa (jeejee viimesiä kertoja viedään tossa asiassa, luojan kiitos! :-D) ja maanantain mahtava tv-putki: BB-extra, Salkkarit ja Huippumalli Haussa! en malta odottaa ens maanantaita ku tää putki huipentuu vielä Täydellisiin Naisiin. telkkarin orja? en suinkaan.... nyt sanon kuitenki teille heipat ja hyvät maanantait ja palailen asiaan huomenna! :-)





4 kommenttia:

  1. Mistä tuo huivisi on joka sinulla on istumiskuvassa?

    VastaaPoista
  2. se on Hennesiltä ostettu joskus aikalailla vuosi sitten! :)

    VastaaPoista
  3. ihana toi hellan takki!! mistä se on!

    VastaaPoista
  4. se on joskus ihan sairaaaaaaaaan kauan sitte ostettu Onlysta! siis oikeesti joskus ku oltiin viidennellä tai jotain. :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...