torstai 6. lokakuuta 2011

u gotta work

hej på dig kaikki! mitä kuuluu? aijaa, mulle kuuluu hyvää. :-) vaikkaki oon tehny tänää aikamoisen päivän töissä, mutta saanu taas lisää hyviä uutisia nimenomaan töihin liittyen! mulla ois nyt vähä niinku työpaikka! ainaki seuraavaks kuukaudeks viiva kaheks kuukaudeks, jeejee! ja vieläpä huipussa työssä,  nimittäin lasten parissa kuten oon halunnukki. :-) meen tekeen tollasen pidemmän sijaisuuden yhteen perhepäivähoitolaan ja oon aika innoissani! iso kivi putos mun harteilta ku sain lisäaikaa ettiä sitä vaikituista työtä välivuodelle, ja sillä välin saan tehä just sitä mitä rakastan ja vieläpä hyvällä palkalla. :-) loistavaa! shoppaileen en kuitenkaan aio ryhtyä vaan kaikki palkkatulot menee (pieniä juttuja lukuunottamatta tietysti) säästöön mun ja Hellan omaa asuntoo varten. älkää kuitenkaa innostuko liikoja (niinku me ollaan tehty :-D) ei me tässä vielä ens viikolla olla muuttamassa, jutussa on pari muuttujaa kuten aina, mutta mahdollisimman pian kaikki asiat järkättyämme ois kiva päästä kokeilee sitä omillaan asumistaki, vihdoin ja viimein! korkee aika jo etten sanois. anyway nyt ois sitte töitä, olen happy!

töistä puheen ollen, tässä tulis tän päivän työasua, joka ei mikään kauheen erikoinen ollu, mutta ihan kiva ja aika soveltuva tollaseen kiireiseen päivään jossa välillä hiki virtas ja välillä taas tärisin kylmästä ja märästä. :-D tässä tulee:



meinasin alkaa kirjottelee kauppoja mistä nää vaatteet on, kunnes huomasin että vyö on Ginasta ja kaikki muu Hennesiltä.... hienoo :-D ja joo älkää välittäkö mun astetta ryytyneemmästä naamasta, oli tosiaan aikamoinen päivä ja toi sade ei ainakaa yhtää helpottanu asiaa!


en tiä muista kaupungeista, mutta Tampeereella on ainaki satanu käytännössä koko päivän! rasittavaa! siitä huolimatta raahauduttiin Hellan kanssa kauppaan tsekkaileen huomiselle tarvittavia juttuja ja alkas olla ainekset kasassa täydelliseen tyttöjeniltaan. :-) toivotaan vaan että kaikki suvaitsee saapua paikalle! jeejee ootan huomista iltaa innolla, ihana päästä kunnolla jutteleen ja viettään aikaa parhaassa seurassa ja oikein pitkän kaavan mukaan. muutenki tää viikonloppu tulee taas tarpeeseen, niin oon sit ens viikolla hyvässä iskussa kohti uusia työhaasteita!

nyt lähen syömään jotain ja sit palaan kirjotteleen teille huomiseks postauksen, koska en kerkee reaaliajassa tulla mitään kirjotteleen. :-( mutta sen verran voin kertoo että kriisistä on taas kyse, joten pysykää kuulolla huomenna ennen viikonlopun rientojanne ja auttakaa mua! :-D bye bye ihanaiset, huomiseen!
 

4 kommenttia:

  1. Mikset muuta Ramin kaa yhteen? :o

    VastaaPoista
  2. koska ollaan Hellan kanssa suunniteltu yhteenmuuttoo heti ku mahollista, jo kauan ennen Ramia :D ja Rami menee anyway inttiin tammikuussa ni eipä ois kauheesti iloo yhteisestä kämpästä yms, ja halutaan muutenki asuu molemmat kotoo pois muutettuamme ensin yksin/erillämme jonku aikaa ennen yhteenmuuttoo :) mun mielestä paljon fiksumpaa monella tavalla!

    VastaaPoista
  3. oi, onnea työpaikasta :) kuullostaa tosi kivalta!

    VastaaPoista
  4. kiiiiiitos paljon! :) kivaa se kyllä onki!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...