tiistai 4. lokakuuta 2011

hey baby girls, what you doin' tonight?

moikka moi! täällä ilmottautuu taas yks ahkera työläinen. :-D saavuin tosiaan just töistä kotiin, kera erittäin hyvien uutisten! sain nimittäin tänään kuulla, että mulle ois luvassa töitä tän viikon lisäks koko ens viikolle ja vieläpä tuolta superkivasta päiväkodista! jeejee ja palkkakuitti sen ku kasvaa, mikäs sen parempaa? nyt ajattelin kuitenki samantien tulla tarinoimaan teille pari sanaa eilisestä!

kuten sanottu eilen oli ohjelmassa huisi ilta, nimittäin fabulous fiven jälleennäkeminen! tosin fabulous five vaihtu päivän mittaa fantastic fouriks (hitsi ku oon runollinen!) Saaran sairastuessa. mutta hyvinpä me pärjättiin iha nelisteenki ja peukut ja varpaat on pystyssä koko viikon että perjantaina tää yks puuttuva osapuoliki pääsee paikalle. sillon on nimittäin luvassa kunnon girl's night, mennään eikä meinata kera mansikkamargaritojen! ;-) can't wait! mutta palatakseni takas eiliseen liikkeeseen lähin tälläsellä lookilla:


mun päivän asu koostu aikalailla ton punasen huulipunan ympärille, eli päälle pääsi tollasia lämpimiä maanläheisiä saävyjä ja juhlavahkoo mutta rentoo vaatetta :-)
  • farkut Gina Tricot
  • vyö Cubuc
  • toppi H&M
  • bleiseri (Hellan..... en tiedä :-D)

illan ohjelmassa oli meiät tuntien mitäpä muutakaan ku ruokailua! paikaks valittiin tällä kertaa Kehräsaaren Gringos Locos, eikä kyllä petytty! ruoka oli hyvää ja jälkkäritki maistu. :-) tosin ite söin sen verran runsaasti siipiä, että skippasin jälkiruoan ihan suosiolla räjähdysvaaran välttääkseni. anyway siipiä oli ollu iso iksu joten kyllä maistu! muistin jopa kerranki kuvata wingsit ennen ku ne katos parempaan paikkaan. :-D




koolla oli siis ekaa kertaa neljään kuukauteen minä, Sarkku, Laura ja meiän ulkomaankomennukselta palannu Hellamme! voitte varmaan uskoo että puheensorinaa ja naurunhersyntää ei siis meiän maanantai-illasta puuttunu! pahottelut siis kanssa ruokailijoille jos desipelit kohos välilla liian suuriin lukemiin. :-D



on se ruskee!






syöpöteltiin ja jutskailtiin rattosasti aina sinne sulkemisaikaan saakka. juttua meillä piisas niistä vähä vakavammista aiheista - kuten töistä, koulusta, tulevistä töistä ja muutoista - aina niihin perus vaate- ja hiushömpötyksiin, tietenkään kaikkien kuulumisia unohtamatta! meiän ilta oli tosiaanki onnistunu, kuten aina ja perjantaiki saatiin lyötyä lukkoon. :-) sanoisin että ehkä mukavin maanantai sitte muutaman viikon takasen pyramidireissun jälkeen! :-) tyttöjä on aina ihan parasta nähdä ja joka kerta iskee se sama fiilis että vitsi ku pitäs nähä paaaaaljon useemmin! viiden tytön työt, koulut ja muut menot on kuitenki hivenen hankala sovittaa yhteen tarpeeks usein, mutta joka kerta ku tavataan nii se on sitte kunnon laatuaikaa! hyvät ystävät yhdistettynä herkkuruokaan kyllä piristää pimeitä syysiltoja paremmin ku mikään, sanon mä!

loppuillan aion taas kuluttaa iha vaan rentoutuen Hellan hyvässä seurassa, nii jaksaa huomenna taas kaitsee lapsosia! nyt lähen kuvaileen niitä teiän ensimmäisiä lempparipyyntöjä, mutta muistakaa että lauantaihin/sunnuntaihin saakka ois aikaa ehdotella niitä tänne! vasta muutamia ehdotuksia tullu, joten olkaapas kivoja ja käykää heittelemässä sinne vähä lisää. :-) nyt lähen eilisten huipparien pariin, joten palaillaan huomenissa ihanaiset! bye :-)


ps. 300. postaus, ohhoh! :-D

4 kommenttia:

  1. miten oot kiinnittäny noi letit? :)

    VastaaPoista
  2. siis ihan vaan parilla pinnillä tonne taakse :)

    VastaaPoista
  3. haa mua ei kiinnosta sun tukka! kato mun! ookko pidentäny niitä paintilla tai jotai! oon iki onnellinen kato niitä! :):)

    VastaaPoista
  4. noni hiljaa siä sitte! :D tosiaa pidensin niitä paintilla ei ne ny muute ois melkein yhtä pitkät ku mun, saaatana :Q perjantaina tulee samanlainen ku salarille jos et oo varuillas margaritojen kanssa:) oon kade nääs!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...