lauantai 8. lokakuuta 2011

they'll call me freedom

moikka moi! ihan alkuun haluun kiittää kaikkia jotka on tähän mennessä linkittäny mulle hyviä blogeja, niiden pariin onki hyvä syventyä tänään ku eilisestä johtuen en mitään muutakaan jaksa tehdä. :-D eilisestä puheen ollen, meillä oli aivan mahti-ilta! tää postaus tulee oleen poikkeuksellisen vähäsanainen, koska jostain syystä mun sanainen arkkuni on tänään kiinni eikä puhumisesta saatika sitte kirjottamisesta meinaa tulla yhtään mitään. :-D niinpä kerron vaa muutamalla sanalla meiän ihanasta perjantaista, ja annan kuvien puhua puolestaan (vaikkei ne mitään huippuja ookkaan mutta anyway!)

eilen treffattiin sitte vihdoin ja viimein koko fabulous fiven kera, ohjelmassa oli illanistujaiset Lauralla, parhaan seuran ja hyvän ruuan kera! :-) molempia riitti, ja lisäks meitä viihdytti itsetehdyt mansikkamargaritat, joiden teosta meillä taitaa olla jokunen videoki, mutta jätettäköön ne nyt kuitenki julkasematta. :-D ilta suju siis syöpötellen, jutellen, naureskellen ja vielä kerran jutellen ja naureskellen! mulla itellä oli ainaki ihan hirveen hauskaa ja veikkaan vahvasti että tytöt yhtyy tähän kommenttiin. mutta nyt kuitenki niihin kuviin, kuten luvattu, tänään en turhia löpise!


liikkeellä olin tälläsessä asussa, joka oli musta ihan hurjan nätti! tosin huivi ja toppi on lainattu Hellalta mutta mitäpä tuosta. :-D ja mun rintsikat ei sit oikeesti nökyny tollai läpi ku mitä näissä salamakuvissa näyttää :s
  • housut H&M
  • toppi H&M
  • vyö Gina Tricot
  • huivi Guess




nam nam mitä ruokia meillä oli!



toi cesar-salaatti oli oikeesti niin hyvää vaikkei ehkä ihan siltä näytä!



tässä valmistetaan mansikkamargaritaa!


samoin tässä! Hella oli ainoo jolla oli kokemusta, joten se sai toimia sheikkaajana!



ja tässä päästiin sitte jo juomavaiheeseen! oli muuten hyviä. :-)




Laura esitteli meille sen haalareita, kyllä siitä vielä kelpo lastentarhanopettaja tulee!



semmosia kuvia eiliseltä, toivottavasti jotain illan hauskuudesta välitty sinne ruudun toisellekki puolelle! :-) nyt lähen Hellan kanssa haukkaan happee, ja loppuilta aiotaan ihan oikeesti vaan lööffötä ja ottaa rennosti. :-D huomenna palailen niiden lempparikuvien kanssa, siihen asti kuulemiin! :-)

1 kommentti:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...