sunnuntai 23. lokakuuta 2011

too much money in the bank account?

otsikon mukasesti mä, Alli ja Hella ainaki eilen käyttäydyttiin, vaikka kellään asia tuskin ihan noin oli. :-D kerroinki jo, että eilen meillä oli edessä Ideaparkin reissu. Alli oli käyny Ideaparkissa vaan kaks kertaa aiemmin, joten täytyhän sen nyt sinne taas pitkästä aikaa päästä. sitä paitsi, mikä sen parempaa, ku shoppailla lämpösessä sisäilmassa samalla kun ulkona sataa ja tuulee ku viimestä päivää? meiän reissu alko jo aamupäivällä, ja ite olin liikkeellä tän näkösenä:



antaisin taas kerran hetken hiljasuuden näille mun hienoille poseerauksille... mulla on ollu blogi lähes vuoden ja aika usein näitä päivän asu-kuvia kuitenki tulee, ni koskahan opin poseeraan niin että näyttäisin ees vähän ihmiseltä? :-D anyway asusta tykkäsin, vaikkei se ehkä ihan tyypilissintä mua ollukkaan! merimiestyylinen, punasinivalkonen, aika yllättävä ehkä mulle mutta siitä huolimatta kiva!
  • housut Cubus
  • t-paita H&M

siitä huolimatta, että saavuttiin Ideparkkiin jo puoli kahen maissa iltapäivällä, tuli meille silti pieni kiire, että ehittiin vierailla kaikissa kaupoissa missä haluttiin. :-D meillä vierähti mm. Hennesillä ihan huomaamatta sellanen lähemmäs tunti... mutta ku siellä oli hyvät alennukset! kaikille tarttu mukaan aikamoisen kivat saaliit, omastani te saatte kuvia joko mun päällä tai sitte ihan muuten vaan, luultavasti huomenna! :-) se, kuvaanko vaatteet mun päällä vai en, riippuu tietysti siitä kuinka räjähtäneeltä satun huomenna työpäivän jälkeen näyttään...
ps, tässä ois lauantain suureellinen kuvasaldo:



tossa vaiheessa näytti jo aika tyhjältä, vaikka muuten tuolla oli ruuhkasempaa ku pitkään aikaan mun siellä käydessä!




huomaa kyllä selkeesti että on vähän ollu raskas shoppailureissu, sen verran ryytyny on toi look tollon kuuden maissa! :-D


meiät sai raahattua ulos tuolta ostoskeskuksesta vasta tasan kello 18 ku se sulkeutu! ei oltu keretty edes syömään, ku shoppailtiin niin kovalla halulla, joten Tampereen puolella suunnattiin niinki juhlalliselle illalliselle ku Mäkkiin. terveellistä ja sillai, mut kyllähän sillä mahansa täyteen sai, eikä loppuiltana muuta tarvinnu syödäkkää. :-D

loppuillasta puheen ollen, se vietettiin Allilla erittäin rattoisissa tunnelmissa! ohjelmaan kuulu mm. juoruja, naurua ja Allin uuden Pearl Wandin testailua. aloin itekki vakavasti harkitseen sen toivomista vaikkapa joululahjaks, sen verran hyvin tääki rähmäkäpälä osas sillä tukkaansa käherrellä. :-) hups vaan, meiän ilta hivenen venähti, 12 maissa tultiin kaupasta, ja siinä vaiheessa puhuttiin että eiköhän me Hellan kanssa tästä kohta lähetä kotiin päin ajeleen... no, kello 2.30 huomataan edelleen kälättävämme Allin sängyllä. :-D eipä siinä ainaki oli hauskaa ja kerettiin totta vie nähdä kunnolla!

takana on taas ihan mahti viikonloppu, ja toivottavasti nähdään Alli tällä kertaa vähä nopeemmin uudestaan! :-) tän loppupäivän aion pyhittää tasan ja vain lööfföömiselle ja ladata akkuja tulevaa työviikkoo varten, jota piristää suuresti Ramin homecoming keskiviikkona! jeeeee! mutta viikkoo myös masentaa Hellan matkustaminen Egyptiin ens yönä. :-D musta on jotenki hassua, että Hella lähtee ja Rami palaa, mutta onneks saadaan Hella takasin ihan jo tossa 2 viikon kuluttua, ei suinkaan vasta 4 kuukauden kuluttua! nyt lähen siis katteleen telkkaria ja ootteleen josko se Hella vielä tänään kerkeis tulla mut heippaileen. palaillaan huomenna niiden ostosten kera, moikka moi ja rentouttavaa sunnuntaita ihanat!




6 kommenttia:

  1. Miks hella egyptiin lähtee:)? Lomamatkallekko:)?

    VastaaPoista
  2. jjuujuu siis ihan parin viikon lomalle vaan tottakai! :)

    VastaaPoista
  3. suosittelen kyllä NIIN lämpimästi pearl wandin ostamista ! mun tukka on piikkisuora ja paksu, sitä saa kihartaa monta tuntia haluamansa tuloksen aikaansaamiseksi ja silti se suoristuu tunnin sisällä kihartamisesta taas samanlaiseksi lituskaksi, mutta tolla pearlwandilla sai tuloksia aikaan tosi nopeasti ! saa tiukkaa kiharaa tai mukavaa lainetta, maksaa ittensä kyllä takasin käytössä : )

    VastaaPoista
  4. Alli sano samaa, että sille ei oikein muilla raudoilla taho nättiä kiharaa saada, joka pysyis, mutta tolla onnistuu!

    kiitos vinkkauksesta, harkitsen tota kyllä nyt vakavasti ku oon muutenki kuullu siitä paljon hyvää! :) hinta tais Clas Ohlsonilla olla neljänkympin kieppeillä, että ei sekää paha onneks oo!

    VastaaPoista
  5. Ihanasti sopii sulle toi punanen huulipuna! Täytyis kyllä itekkin joskus rohkaistua kokeileen :D

    livetolove-anna.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. voi kiitos! :) oon itekki jotenki alkanu ihastua tohon, vaikka aluks kammoksuinki punasia huulia itelläni! eli kokeile rohkeesti vaan, saatat yllättyä:) ainaki mun mielestä tosi kiva lisä/asuste vähä tavallisempien asujen kanssa!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...