maanantai 17. lokakuuta 2011

she rolled my hair and put my lipstick on

moikka moi ja hyvää maanantaita kaikille! :-) mä saavuin just töistä ja haukkaisin pikasesti jotain välipalaa ennen tän päivän seuraavaa ohjelmanumeroo. illan ohjelma näyttää mukavalta, sillä Laura saapuu tänne mun ja Hellan piristykseks hetkenä minä hyvänsä! :-) luvassa on rentoo maanantain viettoo höystettynä parhailla telkkariohjelmilla! katotaan jos kehittelen teille jotain kuvamatskua tai muuta kerrottavaa huomiselle tästä illasta, mutta tän postauksen aiheena ois joku ihan muu! tänään jutskaillaan nimittäin vähän meikeistä, ja tarkemmin ottaen mun uusimmasta meikkihimotuksesta. :-)

viime kesän ja nyt tän syksyn aikana oon ihan toden teolla innostunu väreistä,  ja nyt tää mun väri-innostus on levinny vaatteista meikkiinki! älkää säikähtäkö, mitään turkooseja luomivärejä tai neonkeltasia rajauksia ei oo luvassa, vaan tää mun väripläjäys keskittyis enemmänki tonne huuliin. kaikki on varmaa huomannu että kesän ja syksyn aikana oon ehtiny jo innostua tosta kirkkaanpunasesta huulipunasta ihan kunnolla, vaikka oon aina ollu sitä mieltä etten oo huulipunaihmisiä. oon kuitenki tullu siihen tulokseen, että nykyään toi meikkiteollisuuski on kehittyny sen verran pitkälle, että jopa tällänen huulirasva-addikti voi löytää itelleen hyvän, ja hoitavan huulipunan. tän tajuttuani oon alkanu kehitteleen visioita erilaisista huulimeikeistä, ja tällä hetkellä ykköseks on noussu pinkit huulet! ei mitkään vaaleenpunaset, vaan oikeesti pinkit.

kaikki on varmaan nähny kyseistä huulimeikkiä jossain, ite taisin bongata tän idean Suomen Huippumallihaussa ohjelmasta, Anne Kukkohovilta. jotenki se vaan kolahti ja kovaa, ihan yksinkertanenki asu korostettuna neonpinkeillä huulilla, on heti mielenkiintonen! tällä hetkellä haussa siis pinkki huulipuna!





pari ihan kivaa kirkkaanpinkkiä huulipunaa oonki ehtiny jo kaupoista bongata, mutta jos jollain muulla on ollu sama päähänpinttymä kun mulla, ja on erittäin hyvän punan löytäny niin saa ehdottomasti jakaa tiedon kanssani! :-) kuten sanottu, oon aikamoinen huulirasva-addikti joten haussa ois nimenomaan hoitava huulipuna! ootteks te muut innostunu viime aikoina värikkäistä meikeistä? musta ne tuo kivaa piristystä syksyyn, kohtuudella käytettynä siis. :-D

mä lähen nyt tosiaan ettiin itelleni jotain välipalaa ja odotteleen niitä tyttöjä saapuvaksi! palataan siis huomenissa, älkääkä vaan missatko Täydellisiä Naisia tänään yhdeksältä! moimoi

4 kommenttia:

  1. mä oon kans ihan justiinsa vasta innostunu räväkämmistä huulipunista. Ensimmäisenä ostin jonkun tosi oudon kirkkaanpunasen värin, kunnes tajusin ettei se väri sopinu mulle sitten yhtään! ilmeisesti varsinkin punasen eri sävyissä on väliä että millanen kellekin sopii. :o Sitten ostin sellasen iihanan pinkinpunasen punan ja se on ihan täydellisen värinen, mutta kuivattaa inhottavasti huulia. Merkki tais olla Maybelline. :( Täydellinen puna siis täälläkin etsinnässä! Jos löydät niin ehdottomasti saa jakaa vinkkejä ;)

    VastaaPoista
  2. toi on kyl totta et saa olla tarkkana sävyn kanssa et kuinka se sopii! vaik ite itestään on kamalan vaikee mun mielestä arvioida et mikä sopii ja mikä ei.

    ja mulla on sama homma etten halua mitään mikä kuivattaa huulia! joten etsintä jatkukoon:) ja kyllä ehdottomasti kerron jos löydän täydellisen! :)

    VastaaPoista
  3. Tää kommentti nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta mun on nyt pakko avautua :-D

    Oon vasta löytäny sun blogin ja selasinkin sen melki heti kokonaan läpi. Sulla on niin mahtava tyyli, oot tosi kaunis ja ennenkaikkea ihana persoona! Just sellanen johon haluis tutustua kovasti :)

    Saan sun pukeutumisesta itelleni inspiraatiota joka on todella hyvän blogin merkki.

    Ja musta on ihanaa että postaat niin usein ja varsinkin se kun päivän asu kuvia tulee niin usein!:)

    Ei mulla muuta ku että jatka samaan malliin, oot ihana :)

    VastaaPoista
  4. aaawww et kuume tiekkään miten ihana tota kommenttia oli lukee! <3 niin piristävää ja oon iha kauheen imarreltu ja ilonen et joku on tota mieltä. :)

    tosi kiva kuulla et tykkäät mun tyylistä ja et asukuvat on kivoja ku välillä ne tuntuu nii turhalta :D mut jeii, kiitos! ehottomasti niitä on luvassa jatkossaki :)

    kiitos paljon vielä :):) ja varmasti jatkan samaan malliin ku en muutakaan osaa ku olla oma itteni haha :D tää mun kommentti oli varmaa maailman idioottimaisin mut en voi liikaa korostaa miten tollaset kommentit piristää. :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...