keskiviikko 5. lokakuuta 2011

nam

heippa! taas yks työpäivä takana, ja tänään harvinaisen raskas sellanen! eilinen ilta venähti mun aikeista huolimatta ihan liian myöhäseks Ramin kanssa jutskaillessa, joten aamu oli yhtä tuskaa ja iltapäivällä meinasin nukahtaa pystyyn. :-D istualleen siis jos ihan tarkkoja ollaan! anyway nyt alan jo piristyä, osasyynä saattaa olla äsken pannulla paistuneet ja nyt jo mahan täyttäneet letut! :-) nam nam! koska mun asu oli tänää ihan turha, eikä sen suurempia oo töiden jälkeen tapahtunu, ajattelin kertoilla teille ton lettutaikinan ohjeen! okei okei oon vaa nii ylpee itestäni (meistä) ku onnistuttii tekee maukkaita lettuja, että mun on pakko päästä ylpeileen teillekki. :-D mut siis oikeesti, jos mä ja Hella onnistutaan tekeen hyviä lettuja, onnistuu kuka tahansa! joten tässä tulis yhen helpon herkun ohje. (jos kärsit kaamosmasennuksesta jota hoidat herkuttelemalla, älä lue tätä postausta tai sun on ehkä pakko alkaa valmistaa lettuja! :-D

lettutaikina:

5 dl maitoa
2 kananmunaa
3/4 tl suolaa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 rkl öljyä




ja sitte tää ehkä helpoin ohje ikinä:

1. sekota kaikki aineet keskenään


2. vatkaa kierrevatkaimella taikina tasaseks litkuks


3. anna sen vetäytyä n. puol tuntia (20 minuuttiaki riittää jos ei jaksa odottaa....)
4. kuumenna pannu ja laita siihen rasvaa ja taikinaa! sitte vaa oottelet että se paistuu ja vähä kääntelet! vinkkinä ettei kannata laittaa pannua liian kuumaks eikä tehä kauheen ohuita lättyjä!


5. eiku syömään, nami ;-)



sellanen ois ehkä mun lempparein herkku! no okei, ehkä äipän mustikkapiirakka menee viä ton edelle mut anyway. :-) tällä hetkellä oon siis räjähtämisen partaalla, joten taidan alottaa telkkarin tuijottelun, ainaki heti sen jälkeen ku oon kuvaillu teille taas muutaman lempparihaastekuvan! niitä saa siis yhä laittaa, yritän saada kuvailtua niitä nyt tasasta tahtia ja laittaa sen postauksen ulos vaikkapa sunnuntaina! huomenna taidan kirjotella jotain ihan oikeesti järkevää ja perjantaina ois pitkästä aikaa luvassa jotain tyyliin liittyvää, älkää siis paetko kovin kauas! :-D nyt kuitenki hyvää keskiviikkoo kaikille ja huomiseen :-)

ps! kertokaas mitä mieltä olitte ohjeesta/ylipäänsä että tein tälläsen postauksen? haluutteko näitä enemmän (huom! sillon ehkä kerran puolessa vuodessa ku kokkailen jotaki..) vai ehdoton no no?

6 kommenttia:

  1. No nyt tuli nälkä vaikka söinkin just kasan siipiä! Taidankin valmistaa pannarin tänään;)

    Ja ruokaohjeet on aina kivoja!:)

    VastaaPoista
  2. aaaaah siipiä! <3 mullekki tuli nälkä ku mainitsit siivet vaikka vedin just noitä lättyjä :-D siivet maistuu AINA! ah pannari on hyvää myöskin :))

    jei hienoa että tykkäät :)

    VastaaPoista
  3. Niin muuten se cubus avataa ideaparkkii 13.pv tätä kuuta:) eli ens viikon to!:)) Itse on ainakin heti päästävä sinne!

    VastaaPoista
  4. ai nyt jo! kiitos tiedosta :) pitää kyl itekki mennä tsekkaa se jossai vaiheessa!

    VastaaPoista
  5. heh. en tiedä seuraatko citydealin niitä juttuja, mutta tänään on melko makoisa tarjous tarjolla ja tuli heti sä mieleen tästä! ;> http://www.citydeal.fi/deals/tampere/captainhook/1065917?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_279&a=1154

    VastaaPoista
  6. haha! :D jep kyl mä niitä sillon tällön selailen mutten oo koskaan ostanu mtn! toi ois kyllä niin mulle, ehkäpä pitäs ostaa :D kiitos vinkistä ku en ite ollu tota huomannu! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...