sunnuntai 30. lokakuuta 2011

you and me, we are perfect together

mun kamerasta löytyy eiliseltä vammasen asukuvan lisäks ainoastaan pari satunnaista kuvaa itestäni ja Ramista, mutta eipähän tää mun blogini koskaan oo mitään kuvaamisen juhlaa ollu, joten eiköhän näillä ja mun suurilla puheenlahjoillaki saada yks postaus kyhättyä. :-D mun lauantaini sujui erittäin rattoisasti! arvatkaa kuinka kivaa oli viiden viikon jälkeen herätä Ramin vierestä rauhallisena lauantai-aamuna ja lööfföillä ja nousta ihan rauhassa? voin kertoo että tosi kivaa! sängystä ylös päästyämme Rami suuntas omiin menoihinsa ja mä vietin aikaa meiän vieraiden kanssa, ja kyllä oli kiva päästä pitkästä aikaa juoruaan kunnolla äipän ja kummitädin kanssa! kuitenki jossain vaiheessa aloin laittautua illan rientoja varten, ja tässä tulis mun aikaansaannokseni muutaman kriisin jälkeen:
(miks mulla on nykyään aina joko vaate-, hius-, tai muutenvaankriisi? :-D



tuleeks teille koskaan sellasta fiilistä, että päätätte jo vaikka paria päivää aikasemmin, että kyseiseen menoon haluutte pistää päälle jotain tiettyä? esim. tietty väri, tai yks tietty vaate? no mulla tulee ja usein nimenomaan tää saa alulle mun pahimmat vaatekriisini. :-D eilistä varten mulla oli joku kauhee himo pukee päälle sinistä, ja alotin asun miettimisen siis siitä, tää oli eka asu jota kokeilin ja sen jälkeen testasin varmaan 5 muutaki asua, mutta päädyin kuitenki tähän, eikä kyllä voi muuta ku olla ihan tyytyväinen. :-) mitäs te tykkäätte? onnistuko mun siniseen pukeutumiseni teiän mielestä?
  • housut H&M
  • vyö Gina Tricot
  • t-paita H&M


mun kriiseilyjen ja Ramin kivojen pikku puhelinjekkujen jälkeen, päästiin kuitenki matkaan kohti keskustaa ja mitäpä muutakaan kun Siipiweikkoja! Rami on melkein yhtä suuri siipifani ku mä, eikä ollu kyseistä herkkua saanu neljään kuukauteen joten jo oli aikakin! vaikka jouduttiin jonotteleen meiän siiville pääsyä jonkun verran, oli se kyllä taas kerran sen arvosta. :-D ps. tähän väliin tulee tiedotus muille siipifaneille! en tiä oonko ite vaan eläny kuplassa, kuten niin usein muulloinki, mut en ollu aiemmin kuullu että ainakin Siipiweikoilla saa ite valita siipiensä muodon! siis tiettekö ku siipiä on niitä littania missä on kaks luuta, ja sit niitä nuijia? ite inhoon niitä nuijia ku niitä on paljon vaikeempi syödä, ja toivon aina että saisin enemmän niitä toisia, no nyt kuulin että Siipiweikoilla saa päättää ottaako siipensä yks- vai kaksluisina ja yksluiset on siis niitä nuijia ja kaksluiset niitä toisia! wippei, ja problem solved. :-) kertokaa mulle oonko ollu ihan idiootti ku en ollu kuullu tälläsestä aiemmin vai oliks tää joillekki muillekki uus tieto? :-D


Rami oli innoissaan ku pääsi vihdoin raidaan iskän Peugeotilla! :-D ja vihdoin ja viimein myös myönsi että hyvä auto on, tää on ollu meiän parisuhteen suurin kiistanaihe joten päästiinpähä nyt siitäki. ja luojan kiitos muuten Rami tosiaan toimi kuskina, ja luojan kiitos myös siitä, että se on pikkasen ajellu ja myös parkkeeraillu tuolla Egyptin päässä, jossa on ihan normaalia mennä työntään vähä jonku autoo, että pääsee ite pois parkkiruudustaan. oli meinaan pikkasen pahasti joku Volvo parkkeerannu meiän perään ku lähettiin Siipiweikoilta, jos ratissa oisin ollu mä, ois iskän etu- ja takapuskurit nyt entiset, mutta kiitos Ramin kokeneiden parkkeeraustaitojen, selvittiin siitäki ehjin autoin!


tää on ehkä bloghistorian tärkein kuva? melkein hävettää.. :-D




anyway, siipeilyn jälkeen meiän matka jatku Makuuniin. meillä oli alunperin suunnitelmissa perinteinen parisuhdeilta; ravintola+leffa, mutta todettiin aamulla että leffateatterissa ei mee kerrassaan mitään mihin suostuttais tuhlaamaan 11 euroo, joten päätettiin hakee joku oikeesti haluamamme leffa mukaan ja kattella se täällä meillä! päädyttiin pitkän pohdinnan, Ramin toimintaleffa ehdottelujen ja mun romanttinen komedia-ehdottelujen jälkeen, leffaan The Experiment



voin taas perinteideni mukaan yrittää leikkiä jotain leffakriitikkoo ja kertoo teille pari sanaa kyseisestä pätkästä! ite kyllä nukuin ensimmäiset puol tuntia, joka ei Ramin mukaan ollu mikään yllätys, oon harrastanu sitä viime aikoina jonkin verran. :-D mikä siinä on, että vaikka leffa ois kuinka mielenkiintonen, nii ku sitä käpertyy kattoon peiton alle poikaystävän kainaloon niin se uni vaan tulee silmään väkisin? onneks sain itteni kuitenki hereille ja kerkesin viä mukaan tohon, tai no en nyt tiedä oliks se sitte niin hyvä vai ei. toi leffa nimittäin perustuu ainaki jollain tapaa Stanfordin vankilakokeeseen, josta olin kuullu ihan tarpeeks kauhujuttuja jo aikoinaan psykan tunneilla. toi koe oli aika rankka ja siihen liitty paljon kaikkee, ja siitä nousi aikoinaan kauhee kohu, en ala tässä ny selittelee kaikkia sen hirveyksiä, mutta pistäkää Wikipediaan Stanfordin vankilakoe, jos yhtään kiinnostaa! joka tapauksessa, jos koe oikeestikki oli hirvee niin sitä oli toi leffaki, se siis kerto käytännössä vaan tosta kokeesta, jossa vapaaehtoset koekaniinit suljettiin vankilaan ja osasta tehtiin vankeja ja ostasta vartijoita. väkivalta ei (muka) ollu sallittua, ja olosuhteet oli ku oikeissa jenkkivankiloissa siihen aikaan. no eihän tosta hyvää seurannu ja tossa leffassa oli oikeesti ihan hirveesti kaikkee tosi rankkaa settiä ja välillä mun oli pakko olla kattomatta ku alko jotenki kauheesti ahdistaan. mutta se oli tosi tosi hyvin tehty ja näyttelijäsuorituksia ei voi ku kehua! eli jos et oo kauheen heikkohermonen, niin suosittelen iha ehottomasti katteleen ton. :-)

mutta back to reality, meiän ilta oli kyllä superihana, hyvää ruokaa, hyvä leffa, parasta seuraa ja ihan vaan hengailua kahestaan. ♥ ei voi olla tykkäämättä ja näitä lisää kiitos! nyt ku katon ulos ikkunasta, näyttää sää sen verran masentavalta, ja ku viikonloppuna molemmat illat on venähtäny melkein aamuun saakka, tein just päätöksen että tää sunnuntai saa kulua sohvalla, peiton alla, jotain pientä herkutellen ja kattellen hyviä ohjelmia! ehkä saan ku saanki ton mun prinssin viä nukkuun viereeni, ennen ku huomenna suuntaan aamuvuoroon töihin..... pitäkää mulle peukkuja, että selviän ja että jaksaisin viä tulla teillekki kirjotteleen jotain, nyt ihanaa sunnuntaita kaikille ja mukavaa ens viikko! kertoilkaa mulle mielipiteitä asusta, siipihommista ja tosta leffastaki, heippa ihanat!

4 kommenttia:

  1. kiva postaus jälleen! :) ootko vielä balleriinoilla ollut liikenteessä? :o

    VastaaPoista
  2. kiitoksia! :) ja siis joo!! ostin noi kengät sillon egyptistä ja jätin ne sinne ku ne ei mahtunu mukaan ja Ramk toi ne mulle nyt, nii mun oli pakko pakko saada ne jalkaan :D ja ku mulla ei ollu tohon asuun oikei mitää muita hyviä kenkiä.. mä aattelin et oisin jäätyny noi jalassa mut noissa on aika paksut pohjat ja tosiaa ku oltii autolla liikenteessä ni en ollu ulkona ku pari minuuttia ni lopulta pärjäsin hyvin! :)

    VastaaPoista
  3. Mää en ymmärrä tätä siipiweikko juttua.. Uus Tamperelaisena piti käyä poikaystävän kans syömäs siipiä koska tykätään hirveesti niistä ja Tamperelaiset kehuu niin vuolaasti siipiweikkoi. mut siipiweikot... ei mikä pettymys! Siis en oo IKINÄ maistanu niin pahaa kastiketta missä ne siivet lillu.. niin etikkaista et meinas oksennus lentää! :D Ei tykätty kummatkaa. Onneks ne laskutti meitä väärin ja saatiin ilmaset dipit ja sipulirenkaat :'D en ymmärrä kenen suussa se voi maistua herkulliselta! hyrrr...
    Mut joo hei oon uus lukija ja onnistuit pukeutumaan siniseen hyvin! :)

    VastaaPoista
  4. haha voi eiiiii :D ite kyl muiden tamperelaisten tavoin rakastan siipiweikkojen siipiä ja sieltähän toi aito alunperin jenkkilästä kotosin oleva texas pete siipikastike on ympäri suomee levinnykki!

    mut no ainaki teillä kävi tuuri laskujen kanssa ni ei ottanu nii paljo päähän :D ja jeii kiitos paljon :) ja toivottavasti viihdyt mun blogin parissa jatkossaki vaikka meiän siipimaku ei kohtaakkaan haha :Dd

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...