keskiviikko 19. lokakuuta 2011

crazy little thing called hair

hei hei hei! mä lupailin eilen tulla tän päiväsen työpäivän jälkeen kertoileen teille mun ja Hellan eilisestä projektista, joten here i am! suuritöinen operaatio tosiaan oli kyseessä ja se liittyi hiuksiin, arvatenki mun hiuksiini siis. :-) ennen ku heitän kehiin kuvaa, voisin tapani mukaan pohjustaa juttua pienellä stoorilla.

soitin tällä viikolla mun luottokampaamoon Tampereen I.L.O:on ja kyselin aikaa ihanalle Hannelle, no kävi ilmi että aikataulujen yhteensovittaminen ei ollukkaa iha niin helppoo (on se paha ku töistä ei voi noin vaan lintsata kampaajan tms takia, toisin ku koulusta... :-D) ja oisin päässy väriin ja leikkaukseen suunnilleen marraskuun lopulla. olin kuitenki saanu kerättyä itelleni jo semmosen hiustenvärjäyshimon, etten millään ois malttanu oottaa marraskuulle, kuten en millään ois malttanu oottaa enää päivääkää. no, päätin sitte että menee syteen taikka saveen ni värjätään tää mun tukka ite taas välillä! ei menny kumpaankaan, vaan tuli tosi kiva tukka. :-)

väristä sen verran, että olin ihan lopen uupunu siihen vaaleeseen tukkaan. mun hiukset oli huonommassa kunnossa ku ikinä, väri oli ihan kulahtanu ja mun tukka oli kirjava ku kanan peppu! :-D (toi ei varmaan ees oo mikää oikee sanonta...) kuvissahan toi väri näyttää ihan kivalta, sitä ei käy kieltäminen ku näitä tänki postauksen kuvia kattelin, mutta livenä tilanne oli ihan toinen. juurikasvua en edes mainitse, vaan ongelma oli lähinnä toi keltasuus! mun omassa tukassa on vaan niin paljon sitä punapigmenttia, että se vetää vaaleen värin kellertäväks kuukaudessa. kuukauden välein en rupee tukkaani värjäileen, joten päätin että nyt on vuorossa tumma, ja oon kyllä ainaki vielä niin tyytyväinen mun valintaan. tarkotuksena oli alunperin tehä hiukan vaaleemman ruskee, mutta väristä ny tuli tällänen ku tuli ja tykkään kyllä, vaikka ero huima onki! tää on nyt jo tosi hyvä, mutta tiedän että tää vaalenee jo parissa ekassa pesussa kaueen paljon, ja lähtee varmasti kääntyyn lämpimämmän sävyseks, joten sitte tää on täydellinen. :-) tässä ois vähä ennen ja jälkeen kuvaa, kaikki varmaan osaa erottaa kumpi on kumpi ilman tekstejäki. :-D






operaatio oli iso lähinnä sen takia, että Hella värjäs ensin mun juurikasvun vaaleella, ja sen jälkeen koko päähän toi tumma väri! vähän pelotti että tuleeko mulle joku oranssi tyvikasvu, mutta onneks väri on tasasen nätti kaikkialta, vaikka tietysti vanhan raidotuksen ansiosta tukassa on just sellasta kivaa vivahtelua ettei tää oo mikään värikypärä. :-D oon jotenki tosi innoissani tästä uudesta hiustenväristä ja hiustenlaitto- sekä pukeutumisinto kasvo heti johonki korkeuksiin ja hiusten kunnossa huomas huiman parannuksen ihan samantien. tällä hetkellä musta tuntuu taas siltä että tumma sopii mulle paremmin, ja vaikka ite sanonki ni omasta mielestäni mun kasvotki on kauniimmat "luonnollisemmalla" hiustenvärillä! en voi siis muuta ku olla tyytyväinen ja kiittää Hellaa taas kerran onnistuneesta värjäysoperaatiosta. ♥ jos joskus kyllästyt matkailualaan ni harkitse kampaajan ammattia, voin toimia suosittelijana! :-)

ps. en ymmärrä kuinka saan aina puhuttua hiuksista näin älyttömän pitkästi?

kertokaa te mitä mieltä ootte, vaihtuko väri paremmaks vai huonommaks ja ei vois vähempää kiinnostaa? :-D nyt oottelen jo loppuviikko suuren innon vallassa, että pääsen laitteleen kivoja kampauksia ja ylipäänsä esitteleen hiuksiani muillekki ku alle 5-vuotiaille. :-D nyt lähen Hellan kanssa kauppareissulle ja sitte mulle ois luvassa synttäri-illallinen ála iskä! huomenna vuorossa on sama homma, mutta ravintolassa ja kera parhaiden tyttöjeni, alan ihan jopa lämpeen ajatukselle että täytän huomenna 19, vaikka muistinki sen suunnilleen viikko sitten. :-D palataan varmastikki huomenna jonkun näkösen postauksen kanssa, ja mitä luultavimmin synttärikuulumisten kera sitten perjantaina, heippa hei ihanaiset naiset ja muistakaa kello 21 Greyn Anatomia Nelosella!

21 kommenttia:

  1. siis herranjee miten voi ihmiselle sopia noin hyvin tumma hiusväri! oikeesti, itse blondina oon melkein aina sitä mieltä, että vaal
    leemmat sopii paremmin lähes kaikille, mutta sulle käy tummat hiukset NIIN hyvin! oot superkaunis :)

    mä kun yritin värjätä kotivärjäyksellä tätä mun tosi vaaleeta tukkaa vaaleen ruskeeks, niin tulikin harmaat :s miten ootte saanu noin tasasen ruskeen vaikka sun hiuksissa on ilmeisesti ollu montaa sävyä! :)

    VastaaPoista
  2. voi kiiiitos kiitos kiitos! :) jotenki oon ite aina ollu sitä mieltä etten osaa päättää kumpi sopii paremmin, mut kyllä toi tumma taitaa parempi olla ku se on se mun oma väri. :)

    joo sitä mäki usein pelkään noissa kotiväreissä, ettei niistä aina voi tietää mitä tuleman pitää! tästä munki tuli tosi paljon tummempi ku mitä paketissa näytti, mutta hyvä siitä huolimatta. :) ja siis en tosiaankaan tiedä miten Hella sai tästä näin tasasen :-D kuten sanoin ni tuolla on toki sellasta vivahteisuutta, mut ei mitään eri värisiä kohtia tai sillai!

    VastaaPoista
  3. Tummat on paljon paremmat!:) tosi kivat ja niinku sanoit, niin sopii sun kasvoihin paljon paremmin!:)

    VastaaPoista
  4. millä hiusvärillä värjäsit?:) oon ite yrittäny löytää sellasta ruskeeta joka ei näyttäis punertavalta hiuksissa kun itteltäni kans tota punasta pigmenttiä hiuksistä löytyy, sulla toi väri näyttää niin täydelliseltä!:)

    VastaaPoista
  5. Voi vitsit, noihan onnistu tosi hyvin! Tummat on sun juttu, tosin vaaleetkin sopii sulle tosi hyvin. :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi 1: kiitos kiitos :) ja kyllä oon niin samaa mieltä sun kanssa :D vaikka tottakai jossain vaiheessa taas kyllästyn, mutta nyt oon kyllä aivan innoissani ja tummissa pysytään jonkun aikaa :)

    Anonyymi 2: värjäsin Lorealin Recital Preferencella, sävy 6.23! mut en oo ihan varma suosittelenko tota jos haluut kylmän sävyset, koska toi oli siinä paketissa tosi lämpimän sävynen ja siks sen valitsinki ku ite haluun sellasta, ku tiän et toi viilee ei vaan pysy :D mut en tiä miks siitä ny näin alkuun tuli noin kylmän sävynen, veikkaan et samalla ku se lähtee haalenee ja vaalenee ni lähtee myös lämpeneen. :) mut tolla samalla merkillä oli kyllä pari tosi nättiä kylmän tummaa väriä, eli kannattaa tsekata! ja kiitos, tykkään kyllä myös! :D jotenki en osaa päättää haluunko kylmän vai lämpimän, eli katon vaa mihin tää ajan myötä menee ja oon tyytyväinen anyway! :D kerrankin näin!

    VastaaPoista
  7. Ansku: niin onnistu, mistä oonki tosi ihmeissäni mutta tietty ilonen! :) ja oon tasan samaa mieltä tosta sopimisesta, just noin se menee munki mielestä, paremmin ku hyvin sanottu, haha :D

    VastaaPoista
  8. ihana! sopii tosi hyvin, jotenkin sun ihonväri näyttää jotenkin paljon paremmalta ton värin kanssa...toisaalta en tiiä voi johtua kuvistakin ja kuvaus olosuhteista :) mutta hyvä muutos mielestäni!! ja saahan aina värjättyy takasin päin jos kyllätyminen tulee..hiukset on uusiutuva luonnonvara :D

    -emma

    VastaaPoista
  9. kiiiiitos! :) kylhän tumma väri aina vähä luo kontrastia iholle ja ite ainaki omasta mielestäni näytän sillo vähä freesimmältä! :D vaikka talvee kohden ei tietenkää liian tumma oo hyvä etten näyttäs ihan niin kalpeelta kalalta :D

    u got the point! aina voi värjätä takasi, sitte ku kyllästyminen tulee :) ja mullahan se tunnetusti tulee jossai kohtaa, koska en koskaan osaa lopullisesti päättää että haluunko olla blondi vai brune, mutta tällä hetkellä brune:)

    VastaaPoista
  10. jep, ja olitkin tuohon kirjottanu että sulla on paljon punapigmenttiä joten varmaan sen takia toi väri otti noin hyvin :)

    mulla ei varmaan ole yhtään punapigmenttiä tässä tukassa, joten sen takia ei ottanu yhtään sitä väriä vastaan... täytyy varmaan seuraavaks turvautua alan ammattilaiseen :) sulla onnistu kyllä upeesti tuo värjäys.

    VastaaPoista
  11. se on kyl varmaan totta! :)

    mut vitsi oot tavallaa onnekas jos sulla ei oo punapigmenttiä, pysyy blondi väri tosi nättinä, kuten näkyyki :) ja tummistaki saat varmasti hyvät jos vaan tosiaan hoidat homman ihan ammattilaisella, "vaikeissa" tapauksissa ne kuitenki hoitaa homman aina paremmin ku kotivärit :D

    VastaaPoista
  12. molemmat sopii tosi hyvin, tykkäilen tummasta kyl erityisesti :) btw herrajumala oot kaunis tos toises kuvas :o nii ja paljon onnee synttärisankari!

    VastaaPoista
  13. kiitos kiitos ja kiiiitos! :) haha onpas vammanen kommentti multa :D

    mutta nyt ku synttäreistä jo mainittiinki ni pikku ilmotusasia jokaiselle joka lukee kommentteja! tää synttärisankari ei valitettavasti ehdikkää tänään tekeen postausta, sillä täytyy ehtiä juhlimaan, olen pahoillani mutta palataan synttärijuttujen kanssa siis huomenissa :)

    VastaaPoista
  14. todellakin sopii tummat paremmin!! :)

    VastaaPoista
  15. 24 kertaa paremmat kuin vaaleet !! Inhoon kun blondit värjää tukkansa tummaksi näyttäen tosi hyvältä, koska sillon mäkin alan haluta muutosta ja tiedän että se ei oo hyvä. HITTO VIE SUN KANSSAS ! : D

    VastaaPoista
  16. ssalla: kiitos! :)

    juulia: kiittiiiii:) ja haha :D tiedän tunteen oikeesti! AINA jos joku tekee hiuksilleen jotain radikaalia saaden sen näyttään hyvältä alan ite himoita samaa, vaikka tiedän että itelleni kyseinen juttu ei sopis! :D tää pätee siis niin irokeeseissa ku vaikka siniseks värjätyissä hiuksissaki.... :D onneks tähän asti oon onnistunu välttään pahimmat virheet! musta tumma tukka vois ihan hyvin sopia sulle! mutta toki sen ite aina tietää parhaiten mikä on se oma juttu:)

    VastaaPoista
  17. WAU! nää tummat sopii sulle älyttömän hyvin ja niinku itekki sanoit et sun kasvot on viel kauniimman näköset tms ni oon täysin samaa mieltä :) itekki haluisin tummat, mut ennnn uskalla :P

    VastaaPoista
  18. mist toi sun pipos on? törkeen hyvin sopii sun päähäs varsinki ku sulla on noi kiharat! =)

    VastaaPoista
  19. henspe: kiiitti paljon! :)) ja uskon et se on vaikee värjätä tummemmaks jos on aina ollu blondi tai jotain sinne päin, mut kuten joku täälläki jo hienosti sano nii hiukset on kuitenki uusiutuva luonnonvara ja aina saa värjättyä takasin (vaikkaki työtä se vaatii) jos ei tykkääkkää! :)

    Anonyymi: ai kiitos! :o mun omasta mielestä mulle ei jotenki sovi pipot, tai siis toi taitaa olla lähes ainoo joka ei näytä ihan urpolta mun päässä. :-D mut ihan sama käytän niitä silti! mut siis toi on itseasiassa mun siskon pipo ja se on sen ite kutoma:) pitääki ehkä pyytää toinen ton mallinen itelleni:D

    VastaaPoista
  20. Ai kauhee ku en muista kommentoinko tähän jo:D mut nii, tää oli ilonen ylläri :) sulle sopii molemmat kyllä mut kyl tummassa on vaa sitä jotain ;) Onko sun oma tummanväri blondi vai tumma? Itel on tumma luonnostaa mut iho on ku kalkkilaivan kapteenilla. ääää en tykkää mut eipä tummatukka ja ihonväri varmaa ihan käsikädes aina menekkää :D

    -Elina

    VastaaPoista
  21. oon kyl samaa mieltä et tumma on ehkä tavallaa mielenkiintosempi, ainaki mulla itellä tuli sellane fiilis välillä et vaalee tukka on tylsä mulla :D mun oma hiustenväri on tumma ja tykkään kyllä:) mut ihonväri ei tosiaan oo mikään ruskee vaa kans ennemminki sellane valee!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...