perjantai 7. lokakuuta 2011

every step you take

moikkamoi! tän blogin puolella ei ollakkaa hetkeen nähty mitään oikeesti tyyliin/vaatteisiin liittyvää postausta, joten on taas korkee aika sellaselle. kuten useimmiten, haluun jakaa teiän kanssa mun vaatekriisin. :-D tai oikeestaan tällä kertaa kenkäkriisin! siitä asti ku palasin Egyptistä, oon vedelly aikalailla tennareilla, sato tai paisto. joidenki asujen kanssa se on vaan yksinkertasesti tyylimoka jollasta en hyväksy, muuta ku ihan pakkoraossa! sellanen mulla totta vie on ollu, koska mulla ei ihan oikeesti ole syyskenkiä. ei oo oikeestaan koskaan ollukkaa, mutta tänä syksynä ekaa kertaa kaipaan sellasia. mulla on kuitenki mun muutaman vuoden vanhat talvisaappaat, jotka oon oikeesti todennu syyssaappaiks! niinpä oon ajatellu ottaa ne käyttöön alkaen tästä päivästä, ja hommata tänä talvena oikeesti lämmittävät talvikengät. jos joku ei siis vielä tähän mennessä arvannu, niin tää mun kriisini liittyy niihin talvikenkiin!

kukaan ei oo varmaan voinu välttyä kaikilta ihanilta uutuuspopoilta tän syksyn aikana, joten en mäkään. siitä huolimatta, että mitä ihanempia uusia kenkämalleja on markkinoille ilmaantunu, oon ollu aina tähän saakka sitä mieltä, että perusnahkasaappaat on se mun juttu. siihen astihan homma ois mahdollinen, vaikkein sanois täydellisten nahkasaappaiden löytämistäkää mikskää iha piece of cakeks, mutta ainaki vaihtoehdot ois rajalliset. nyt oikein todenteolla kenkiin keskityttyäni oon kuitenki tullu siihen tulokseen että oon jonkin verran menettäny sydäntäni myös tollasille "renttumaisemmille" kengille, tyyliin maiharit, bootsit yms.... silti mun sydän sykkii myös klassisille korkeille nahkasaappaille ihan yhtä kovaa ku ennenki. mallin lisäks toinen harmaita hiuksia aiheuttava asia on väri? musta vai ruskee vai jotain siltä väliltä? mun ihanat "talvisaappaat" on tummanruskeet ja oon todennu ne käytännölliseks, kuitenki mun täydellinen untuvatakkini on musta, suunnittelemani välikausitakki shamppanja, ja kaiken tän lisäks konjakinruskee on muuten vaan täydellinen väri.. mikä siis avuksi? kokeilin tällästä pientä kollaasihoitoo, mutta asia vaan paheni! :-D en vaan osaa päättää mihin suuntaan sitä lähtis.



mun mielestä noi kaikki kengät on ihania ja voisin ostaa jokaikiset! toisaalta oon kesän aikana huomannu että mun tyyli on muuttunu klassisempaan suuntaan,  mutta kuitenki nyt syksyn saapuessa oon alkanu himoitseen sellasta "renttutyyliä" :-D u know? isoja neuleita, kaulureita, pipoja yms, joten siinä tapauksessa noi oikeen puoleiset ehdokkaat ois mitä mahtavimmat, mutta jos palaudunki takas klassisuuteen niin vasemmanpuoleiset nappais enemmän. miten voi olla yhet kengät näin hankala asia? :-D musta tuntuu että pistän tän homman hautuun hetkeks, käytän syksyn ajan niitä mun vanhoja saappaita ja sitte ku oon selvittäny kumpaan suuntaan mua revitään enemmän, ostan jotku täydelliset, mutta lämpimät kengät! Uggeja tai mitään sen tyylisiä en voi mun jalkojen takia käyttää, enkä ees tykkää niiden ulkonäöstä, mut se lämpö kyllä kelpais. mut tietysti mieluummin palellutan mun jalkoja vähä, ku pahennan tota mun astumisvikaa enää yhtää. :-D eli tossa ois mun vaihtoehdot, kunnon pohja on oltava, mutta korkoja en talveks halua, se ois suoraan sanottuna itsemurha mun kaltaselle.

mitäs te muut, kumpaan tyyliin ite kallistutte? oonko ainokainen jolla on tälläsiä ongelmia? ja oonko myös ainut matti myöhänen jolla ei vielä oo talvikenkiä? :-D ja vinkkejä otetaan myös vastaan! nyt toivotan kuitenki hassun hauskaa viikonloppua kaikille ja kiitän ja kuittaan, sekä palaan huomenna kuvientäytteisellä tyttöjenilta postauksella, take care my mates! 8-)

4 kommenttia:

  1. Oi mie niin tiedän mitä tarkotat tolla renttutyylillä !! Just noi oikealla puolella olevat 'maiharit' on just ne mitä oon himoinnu jo useamman vuoden tähän samaan aikaan, mutta jostain syystä aina jääny ostamatta. Klassinen tyyli on enemmän se munkin juttu ja sen takia valitsisinkin myös nuo vasemmalata puolelta alavasemmalta löytyvät : ) AHHH valintojen vaikeus !

    VastaaPoista
  2. näytetään kyllä olevan tasan samassa veneessä! :D ja vieläpä jos kyse ois jostai kesäkengistä, perusbaltsut maksaa yleensä sen 20 e, nii niitähän ei oo mitää ongelmaa ostaa monet! mut oikeesti kunnolliset ja lämpöset talvikengät maksaa kuitenki iha helposti sen 80 >>> nii niitä ku rupee ostelee useemmat ni siinä onki koko talven shoppailubudjetti käytetty :D

    nimenomaan valintojen vaikeus oikeesti! välillä se on niin ihanaa mutta välillä kamalaa :D tsemppiä valintoihin sullekki! :)

    VastaaPoista
  3. mistä noi kaikki kengät niinku on:)?

    VastaaPoista
  4. siis poimin noita vaa kaikista eri nettikaupoista! :) suurin osa tais olla Skopunktenista tai Nellystä :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...