perjantai 7. lokakuuta 2011

this one's for u and me

tiedän tiedän tää on jo toinen ajastus tälle päivälle, mutta tässä postauksessa nyt ei erityisemmin luettavaa oo, tää on lähinnä pyyntö/haaste teille ihanille lukijoille siellä ruudun toisella puolella! mulla on nimittäi viime päivinä menny noin 10 kertaa hermo, kun mun Bloggerin lukulista päivittyy aivan liian harvoin! eilen illalla sitte sain tarpeekseni ja päätin pyytää teiltä apua, kuten niin usein muulloinki! mä oikeesti rentoudun lukemalla blogeja ja rakastan sitä ku on iha hirveesti uusia postauksia luettavana. viime aikoina ihan liian moni mun lukemista ja nimenomaan mun lemppareista blogeista on lopettanu, joten kaipaan ihan hirveen kipeesti uutta luettavaa!

haastan siis kaikki teidät rakkaat lukijani linkittään oman bloginsa mulle! toki saatte myös linkitellä joidenki muiden hyviä blogeja, sillä tosiaan tarviin sitä rentouttavaa uutta lukemista selvitäkseni näistä ankeista syyspäivistä. :-) tiän että oon tälläsen postauksen aikoinaan tehny, mutta eipä se kai haittaa.



ennen ku päästän teiät linkitteleen blogejanne, voisin vihjasta teille vähän millasista blogeista tykkään. mulle tärkeempää blogissa on teksti ku kuvat, ja lemppareita onki useimmiten blogit joiden kirjottajat oikeesti osaa kirjottaa, tai vähintäänki kirjottaa mielenkiintosesti! sellaset blogit joita jaksaa lukee vaikka ne kirjottais miten tylsästä asiasta. mutta tylsistä asioista en siltikää halua lukea, surprise? :-D ite tykkään lukee jonku verran tyylistä/muodista, mutten himoitse joka päivä jonku suunnittelijan malliston esittelemistä tai kuvia tältä ja tältä catwalkilta! lähinnä tykkään siis seurailla ihmisten omia arkisia tyylejä joihin pystyy itekki samastuun ja joista saa kivoja vinkkejä omaanki pukeutumiseen. tykkään eniten lifestyle blogeista, koska musta ihmisten olemisista ja menemisistä on jotenki kiva lukee, ja toki myös kattoo niitä kuvia. :-) kuitenkaa pelkistä kuvablogeista en tykkää, vaan kuten sanottu haluun nimenomaan lukee blogeja! tässä oli nyt muutama mulle tärkee juttu blogeissa, joten jos koet omasi (tai jonkun muun) blogin täyttävän nää kriteerit (tai ainaki jonkun niistä! en oikeesti oo nii turhan tarkka noissa vaikka toi siltä saatto vaikuttaa :-D) ja halut sen mun tietooni tuoda niin please be my guest! ♥ oon todella kiitollinen jos teiän linkittelyjen avulla löydän ees yhen blogin jota oikeesti jään seurailemaan! jaksaessani/muistaessani/ehtiessäni voisin muutaman eniten itteeni miellyttävän saitin julkasta täälläki, mikäli niin haluutte. :-)

nyt kuitenki ei muuta ku linkitteleen, ootan innolla! toivon ja vakaasti uskon, että huomenna tyttöjen illasta selvittyäni ja koneelle päästyäni täällä odottaa kasa toinen toistaan ihanempia blogeja, kuulemiin siis ja jo toistamiseen, pitäkää mahti viikonloppu puspus!

11 kommenttia:

  1. No en nyt tiedä täyttääkö tää sun kriteerit, mut linkitän silti;D

    http://anna-hearts-you.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. mun blogin tyyli vaihtelee tosi paljon, välillä avaudun enemmän, enimmäkseen vähemmän:-D mun blogista löytyy vähän kaikenlaista, toivoisin että voisin jatkossa panostaa hieman enemmän tohon päivänasu-puoleen. mutta lukasehan, jos siellä ois jotain mielenkiintosta. :-D

    http://jennnas.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. mun on aika turha mainostaa mun blogia kun se on sulle vissiin jo tuttu (eikä sitä enää ees oo hehehe:D) mutta siis mun yks todellaki mun lemppareista joka vastaa aika hyvin sun kriteereitä:

    http://oceanchild87.blogspot.com/

    tää kirjottaa ihan tosi hyvää tekstiä:)

    VastaaPoista
  4. En tiedä täyttääkö munkaan blogi kriteereitä, mut linkitän kuitenkin ;)

    Opiskelen koko tutkintoa Itävallassa ja tarinoin täältä käsin. Aloitin blogin pitämisen vasta muutama viikko sitten eikä postaustahti ole vielä kovin hurja, mutta saa silti tulla kurkkaamaan :)

    http://ainoaustria.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. Sama tunne kuin muillakin, en tiä kelpaako:D Mutta vilkaisehan silti:P

    http://annidiary.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Mun blogitekstien tyyli vaihtelee hurjasti, välillä tulee kauheaa tilitystä ja välillä taas en jaksa muutamaa kappaletta enemmän kirjoitella. Toivottavasti jaksat kurkata : )

    http://dressyourmind.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. TÄSSÄ PARHAIMMAT:

    http://rronya.wordpress.com/

    http://itsmeyourdani.se/

    http://paow.se/

    http://kenzas.se/

    http://strictlystyle.blogspot.com/

    http://www.thisisnatacha.com/

    mitä pidit? :)

    VastaaPoista
  8. jeee kiitti kaikille linkeistä:) tänää onki hyvä syventyä kaikkien noiden blogien maailmaan ja vaan maata sohvalla :D älkää ottako noita mun kriteerivaatimuksia nii vakavasti vaan linkitelkää kaikki vaan rohkeesti lisää! :) kiitos kiitos:)

    ja Juuli !!!!!!! eieieiei sun on laitettava sun blogi takas! :D ( älä ny ota tätä minää anonyymien käskynä vaan tietty tauko tms on hyvä jos siltä tuntuu!) mut se oli vaan niin hyvä :( toivottavasti jaksat ja ehdit ja kiinnostut viä joku päivä jatkaan! :)))

    VastaaPoista
  9. en oo oikeesti koskaan mainostanut mun blogia, tai linkittänyt sitä mihinkään sivulle, joten olkoon tämä ensimmäinen kerta! =D

    mulla on aikalailla samat kriteerit kuin sulla, kun etsin blogeja luettavaksi. itse en hirveästi kirjottele, muutakuin mitä oon tehnyt milloinkin ja jos on tapahtunut jotain kivaa/jännää :) mut aikalailla lifestyle blogin saralla mennään, asukuvia on tullu nyt aika tiheesti :)

    http://lifeislikeanna.blogspot.com/

    no tulipas nyt kirjoteltua.. =D mut sun blogista tykkään ihan hirveesti ja oon tykästynyt kauheesti sun kirjotustyyliin, osaat kirjottaa sillein että ei käy tylsäks :)

    VastaaPoista
  10. hahhaha voi eiii kiitos nyt kehuista:D mun kavereilla kans oli vähän sanomista tohon hommaan! mutta ehkä sitten taas joku kaunis päivä, mulla on vaan kokoaika hirveesti tekemistä ja tulee huono omatunto jos kirjotan sinne vaan kerran kahessa viikossa mutta _ehkä_ sitten vielä joku päivä kun vaihtuu jakso helpommaks tai jotain muuta:))

    VastaaPoista
  11. Anna: kiiitos hirveesti :)) piristi!

    Juuli: hahaa uskon :D mut joo toi on kyl ihan totta, mieluummin sit pitää kunnnolla taukoo ku et tarvii ite potee huonoo omaatuntoo tai muuten ärsyyntyä tästä hommasta! toivon parasta että vielä joku päivä blogisi palautuu :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...