sunnuntai 30. tammikuuta 2011

when the sun is setting in the sky, everybody knows it's party time

huhhuh! aluks iha varotuksen sanana, oon ihan jumissa, koomassa, puhki rätti poikki halki ja pinossa joten antakaa anteeks jos vähä jumittaa eikä sana iha luista :D mut nyt on sit taas pitkästä aikaa juhlittu oikei kunnolla ja tällä kertaa helsingissä ja hellaa!




huolen rankka, mutta sitäki hauskempi reissu ei voi muuta sanoo! matkaan lähettii siis Hellan, Lauran ja Saaran kanssa perjantaina iltapäivällä, valittiin pitkien pohdintojen jälkee kulkuneuvoks juna, koska ajaminen lauantaina tossa säässä ois voinu olla astetta riskialttiimpi homma.. yövyttii Eerikinkadun Ompussa, jonne pitkien etsintöjen jälkee löydettii ja päästii sisään turvallisesti. vinkkinä: en suosittele lähtee määränpäähän josta ei oo iha varma jättimäinen vähintää 10 kiloo painava urheilukassi selässä! on meinaa vähä kipeet hartiat tällä hetkellä..






otettii vähä lepoo ja sen jälkee lähettii tutustuu ympäristöön, et jos joku näki neljä iha hcturistin näköstä tyttöö pyörimässä Forumin ympäristössä perjantaina, ni tunnustetaan! iha ku ei ennen maamme pääkaupunkia oltais nähty.. laittautumisen, alottelun, snäksäilyn ja salkkareiden yms jälkee suunnattii Feveriin, joka oli iha jepa paikka vaikkakin muistutti etäisesti Senssiä.. vaikka meitä oli semmone semi kymmenen hengen porukka, alko siellä meno käydä vähä tylsäks, joten monen mutkan kautta suunnattiin Circuksee! en ollu koskaa käyny siellä ja tykkäsin kyllä! sopivan kokonen, tyylikäs, hyvää musiikkia, ainoona miinuksena palvelun hitaus. siinä se ilta sitte meni mukavasti juhlien!






takas hotellille suunnattiin Kebab-paikan kautta siinä 3 jälkeen ja siitäkös ne seikkailut vasta alko! oltii just käyty nukkuu ni palohälytys alko päristä, me tietysti oltii muiden joukossa aivan paniikissa. oltii jo valmiina evakuoitumaa ja käskyn tullessa lähettiinki kohti alakertaa yöasuissa hengätystä "häkän" takia pidätellen. luojan kiitos oikeeta vaaraa ei ollu vaan hälytys oli vaan ilkivaltaa, mut kyllä se silti säikäytti !

lauantai sujuki sitte helsingissä ruokaillen ja hengaillen kunnes juna lähti tamperetta kohti kolmen maissa. voin muuten sanoo etten oo koskaa viettäny noin aktiivista krapulapäivää, nimittäin kierreltii ympäri kaupunkia (mulla se iso kassi selässä!) ja juna oli ainoo lepotauko nimittäin kotiin saavuttuani aloin heti laittautua uudestaan iltaa varten, oltiin poikaystävän kanssa leffassa. voisin pistää teille viä myöhemmin ylistyspostauksen siitä leffasta, mut nyt kattoon Inceptionia synttärisankarin ja siskon kanssa!







PS iso kiitos parhaille tytöille tästä reissusta! ootte aivan ihania <3

2 kommenttia:

  1. Nätteinä olitte(: Ja siitä tulikin mieleeni ihan toivepostauksena ehdottaisin että tekisit sun kavereista kun oon huomannut että samoja naamoja vilisee näissä postauksissa;)? PS Kysyisin viel et mistä tuon blondin(?) mekko/toppi on jos tiedät...?(:

    VastaaPoista
  2. kiitos :)
    ja joo ehdottomasti voisin tehä noista viidestä parhaasta tyttösestäni pienen esittelypostauksen, hyvä idea! :))
    joo siis valitettavasti hellan mekko on sen ite tekemä, usko tai älä :D se kyllä on aivan ihana!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...