tiistai 4. tammikuuta 2011

hey there, who does your hair? i wanna go there.

oonki jo pari päivää hehkuttanu tota Eva Longorian unelmatukkaa, joten nyt vähä enemmän juttua siitä!
tais olla lauantaina ku alotettii hellan kaa toi Desperate Housewivesin kolmas tuotantokausi ja heti sillä hetkellä ku näin Eva Longorian hiukset siinä, sanoin hellalle et tollaset mä värjään!




eli siis niille jotka ei vielä oo tajunnu alottaa täykkäreiden kattomista/ei muista millanen se Gabyn tukka tolla kaudella on ni tässä muistutusta! hyviä kuvia tosta kyseisestä hiusväristä oli tosi vaikee löytää, niinpä vähä pelottaa et millasen kuvan nappaan mukaani kampaajalle marssiessani. luultavasti lähimpänä mun haluamaa väriä ois joko toi vasemmanpuoleinen tai keskimmäinen kuva.

eli siis miten ajattelin käytännössä toteuttaa ton värin (tai ainaki mahollisimman ton kaltasen) on että otan kampaajalle varmaan noi molemmat kuvat ja jos mun kampaajalla ei oo parempaa ideaa, nii luultavasti ehdotan et toi raidotus tehtäis sellasella "värikypärällä" se on siis sellane ns. huppu jossa on pieniä reikiä, se laitetaa päähä ja nypitään hiuksia sieltä alta siihen päälle, ja sit niihin laitetaan väri. aina ku oon vaalentanu tukkaa ni se on tehty sillä tekniikalla ja on ollu tosi kivan näkönen!

ainoo mikä mua tossa pelottaa on se et ny ku mulla on näin tumma väri pohjalla, et raidoista tulee liian oranssit/kellertävät :( ja toinen juttu tottakai se, et ku tää väri mikä mulla on nyt on asteeltaan yhtä tumma ku mun oma tukka, eli juurikasvu voi olla aikamoinen.. mutta toisaalta raidotetussa tukassa se ei oo koskaan nii paha. mut oon silti päätyny siihen, et kyl mä tollasen värjään! oon kerranki ajatellu myös kaukokatseisesti koska en vielä tiedä haluunko kesäkuun yo-juhlaan tummempaa vai vaaleempaa tukkaa, joten mietin, et jos haluunki sillon vaaleempaa, täytyy vaalentaminen tietysti alottaa jo nyt. vastaavasti taas jos haluunki silloi tumman, ni vaaleen päälle tummasta on helppo saada just sellanen sävy kun haluaa.

aika paljon tekstiä yhestä tukasta, mutta kerrottakoon vielä et tässä näitä hiuskuvia tutkiessani oon vähä tullu siihen tuloksee, et ehkäpä haluun sellasta semivaaleeta hiusta ny kevättä kohti mentäessä.




no okei eipä toi kauheen vaaleelta näytä! mut siis oon miettiny et ton raidotushässäkän jälkee himoitsen (taas) tota tyra banksin hiekan sävystä/harmahtavan vaaleenruskeeta tukkaa! tykkään tosi paljon et toi on tollanen kylmän sävynen ja kuitenki suhteellisen vaalee, muttei todellakaan mikään blondi!




ei taas mitää hajua miks toi käänsi ton kuvan tollai ja miks en osaa kääntää sitä takas mut anyways! toi kuva itsessään on hirvee mut hiusväri näkyy siinä hyvin. mulla on siis ollu tollanen tossa lukion ekalla syksyllä ja nyt mietin et toi vois olla kauheen ihana keväälle, ku tuntuu et oon kyllästyny tälläseen ihan tummaan! (täähän on ollu mulla jo sellaset 4 kk....)

eli siis nyt suunnitelma ois se, kuten eilen jo mainitsinki nii heti ku hella palaa egyptistä ni soitetaan kampaajalle ja kysytään koska niillä ois meille aikoja, mulla siis suuntana nyt ensin toi Eva Longoria-tukka!  keväällä löydettiin uus täydellisin kampaamo Tampereen pyynikintorilta, kampaamo I.L.O, siellä ollaan siis molemmat käyty nyt puolisen vuotta ja marraskuussa oltiin ekaa kertaa sillai yhtä aikaa. oli ihan huippukivaa istua siä yhessä värit päässä ja juoruilla ihan ku leffoissa :D

noni oiskohan ny tarpeeks selitystä yhestä kahesta hiusväristä! oli vaan pakko vähä päästä avautuu ja näin selventää itekki päätäni siitä mitä nyt seuraavaks hiuksilleni teen :)
ps suosittelen kaikille tamperelaisille tota I.L.O, en oo viä kertaakaa pettyny siellä, ne kuuntelee tosi hyvin ja huomaa et oikeesti miettii miten parhaiten pääsis asiakkaan haluamaan lopputulokseen! ja varsinki hiustenkasvattajan unelma, en ollu ennen törmänny kampaajaan joka sanottaessa "leikkaa vaan ne mitä on ihan pakko, ku kasvatan" ni tosiaan leikkaa vaan sen puolesta sentistä senttiin eikä aina sitä perus 5 cm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...