tiistai 11. tammikuuta 2011

i see the lights through the rain

hei ää! miks mulla on tälläne fiilis.. ahdistaa, ärsyttää, väsyttää ja masentaa (anteeks viimenen, tota sanaa ei sais käyttää ku tositarkotuksessa) ja tätä on jatkunu sunnuntaista asti.
mahdollisia syitä ololle: ikävä hellaa, ikävä mun poikaystävää, en kestä koulua tai siis lähinnä sitä stressiä et pitäs lukee ja pitäs tehä sitä ja tätä.. musta tuntuu et mun pää räjähtää vaikka mä en todellakaa tässä oo se jolla on mitään hätää? mulla on kaikki aika hyvin: paras poikaystävä, ihan ykköset ystävät, happy family, ja koulu kohta ohi, mitä muuta voi toivoo? ja silti mulla on tälläne tyhmä olo!

okei ja sit taas rauha, mä taidan aikalailla overreacting tähä ei niin hyvään fiilikseen ja veikkaan sen johtuvan siitä et nyt ku tarkemmi mietin ni oon ollu perfectly happy tuolta jostai syyskuulta asti! ei siis ihme et tälläne pieniki angsti tuntuu heti joltai maailmanlopulta.. luojalle kiitos, huomisesta on tulossa aika jepa päivä, ku nään hellan ekaa kertaa yli viikkoon ja ah kuinka mulla onkaa ollu ikävä! tarkotuksena ois myös ajella tonne nokialle päi pitää pientä girl's talkia hellan, sohvin ja vilman kaa, sekä illalla mahdollisesti viä tavata poikaystävää. näin ollen veikkaan et tää niin sanottu depressio saa huomisesta alkaen jäädä ja palaan taas onnellisten maailmaan :)

jotain oon tän masistelun lisäks saanu kuitenki aikaseks tänää, nimittäin asukuvia tän päivän asusta josta kaikessa yksinkertasuudessaan tykkäsin kovasti, enjoy:


  • tpaita H&M
  • farkut H&M

ps antakaa anteeks noi tyhmät englannin kieliset sanat tua välissä, valmistaudun henkisesti enkun kirjotuksiin (koska muunlaisesta valmistautumisesta ei oo viäkää tietookaa...)

pps ei niin paljon huonoo ettei jotain hyvääki vai mites se menee, nimittäin: uusia lukijoita! moi ja tervetuloo ja toivottavasti tykkäätte, ja vanhatki lukijat toivottavasti pysytte mukana! laittakaa hei kommentteja ja toivomuksia yms yms, oon innokas kuuleen :)

8 kommenttia:

  1. et oo ainoo ton fiiliksen kanssa, mulla on ihan sama vaiks kaikki on oikeesti ihan hyvin :-(

    VastaaPoista
  2. no hyvä ainaki etten oo iha yksin! :D
    iha outo tunne, mut toivottavasti ei jatku kauan.

    VastaaPoista
  3. Ihana ja kesäinen asu! :) Haluan kesän, buu talvelle :(

    VastaaPoista
  4. Joo ihan sama täällä, tulee hetkeks aina hyvä olo ja sit taas tommonen kurja :( Pääteltiin että tää on jotain talvimasennusta, kun noin pimeetä ja ankeeta :D

    VastaaPoista
  5. Koita selvitä! Täällä samaa stressiä koulusta.. Kyllä ne kirjotukset tulee stressaamattakin ;)

    VastaaPoista
  6. laura: kiitti! :) ja joo todellakin, antaisin vaik pääni jos noi lumet nyt sulais ja ois sellane +20!

    tuuli: tiän, ärsyttävää!! mut nii me kans mietittii et varmaa jtn tollasta/stressiä uudesta vuodesta tai siis sillai ku ei tiä mitä tulee tapahtuu, ku kaikkee koulu loppuu yms ni vaik toisaalta just helmee mut toisaalta, ahdistus :D

    netta: jep, tsemppiä sinnekki! ja nimenomaa, sieltä ne vyöryy päälle vaikka mitä tekis.... :D

    VastaaPoista
  7. Ihana asu! Koska oot ostanut noi farkut? Sitä vaan että mahtaisko niitä olla vielä kaupoissa:)

    VastaaPoista
  8. kiitos :) valitettavasti oon ostanu noi hennesiltä joskus ihan kauan sitte tyylii 5 vuotta sit :D mut just ku noi on hennesiltä ni mun mielestä siellä pyörii yhä ne suht samat mallit et ainaki samantyylisiä vois löytyy :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...