lauantai 1. tammikuuta 2011

no question that these girls are a 10

lupasin laittaa teille vähän kuvia meiän uudesta vuodesta. muutama hyvä kuva löytyy joten täältä pesee:


liikkeellä oltiin siis tällä porukalla eli Saara, Sarkku ja Hella! pukukoodi osottautu näköjään tollaseks mustavalkoseks. mitää varsinaista asukuvaa ei tullu otettua, mut tosta näkyy vähä et mitä mulla oli päällä; eli Spiritin mustavalkonen mekko ja hennesin korot.



arvakkaa kauan sain taas taistella noiden irtoripsien kanssa et sain ne silmään...




meiän ohjelma oli sellanen että aloteltiin/syöpöteltii/vähä laitettii meillä, ja tästä jatkettiin sitte baarii jo kymmenn maissa. onneks oltiin ajoissa ni ei tarvinnu jonottaa oikeestaan yhtään ja päästiin pöytään ja kaikkee! pakko myöntää et meininki baarissa ei ollu mikää iha mahtava, mut koska seura oli noin hyvää, niin hauskaa riitti!




tultii sitte yöllä takas meille kaikki ja jatkettii viä vähä juhlia täällä :D oli muuten ihan loistava taxikuski, paras aikoihin! hyvä palvelu ja ystävällinen mieshenkilö, pointsit sille. illan suurin epäonnistuminen tapahtu siinä ku minä loistokokki paistoin meille pizzat. toinen onnistu aivan ok ei mitää, mut se oli sarkulle, sit ku sain uunistä meiän muiden kinkku-ananas pizzan ni enkös kipannu sen väärinpäin meiän keittiön matolle.... juujuu siitä sitte syömää, hyvä veera!

muuten ilta oli ihan kaikin puolin onnistunu ja tytöt on ihan mahtavia jos jollekki on jääny epäselväks :) seuraavan kerran hc biletystä luvassa viimeistään hellan 19-vuotis synttäreillä, helsinki here we come!

tänää on sit yllättäen ollu iha lööfföyspäivä ja kohta pistetää hellan kans käyntii Täydellisten naisten 3. tuotantokausi, jee!

huomenna postailen varmaa parit päivän asut ja jotain turhaa sunnuntaijuttua, huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...