keskiviikko 19. tammikuuta 2011

let's have a picnic

huh tää aamu oli kyl tuskaa, vähän kadutti et eilinen vierailu poikaystävän luona oli taas venähtäny melkei yöhön asti, mut pääsin sängystä ylös koska tiesin että huiman raskaan neljän tunnin koulupäivän jälkee ois tiedossa kivuutta! nimittäi kunnolla tyttöjenjuttuja, pitkästä aikaa :)

uskokaa tai älkää, tässä 12 tuntia koulua viikossa-jutussa on myös huonoja puolia! tai siis tarkemmin sanottunua huono puoli, ei nää kavereita koulussa tarpeeks. niinpä tänää oli kunnon catch upin aika, ja se järkättii hellan ja lauran kanssa Picnicissä. pakko taas kerran kehua niitä Picnicin ruokia, söin vuohenjuusto (<3) kana-salaatin ja se oli iha loistava! mut vielä salaattiaki parempaa, oli tietysti seura, oli ihanaa vaihtaa kunnolla kuulumisia Lauran kaa jota ei oltu pariin viikkoo kunnolla nähty! 



eilisen asu oli niitä harvoja josta olin vähä epävarma, mietin tätä edellisestä illasta asti ku olin vähä sitä miältä et onks toi liian Ellen DeGeneres-tyylinen :D mut tulin siihe tuloksee et turha miettiä liikaa, ja tykkäsin! ps tossa myös noi uudet farkkuleggarit!
  • farkkulegginsit Vila
  • tpait Gina Tricot
  • liivi H&M



tän päivän asu oli kans sarjassamme täytyy miettiä (vissii nää kriisit yhä jatkuu ainaki jollai tasolla..) koska aluks tuumin et toi on liian bisnes, mut toho yhdistettynä valkoset tennarit ni heti oli jo arkisempi ja tykkäsin taas paljon :D
  • bleiseri Zara
  • neulepusero H&M


kermana kakun päällä, päivän kruunaa tieto huomisesta vapaapäivästä ja illalla kotiin kannettava Hennesin paketti, sekä tietysti keskiviikon kohokohta Greyn anatomia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...